- Konu Sahibi madammatilda
-
eşiniz ilişkinizi sahiplendikten sonra önemi var mı kim olduğunun?
Savcılıga sıkayet edın !
cnm üzme kendini boş yere bak bide hamileymişssin bebeğini düşün ama söyle yapabilirsin o msj yollayan numarayı eşinden al herhalde verir sonuçta haberi yok tanımıyor kadını sen ara yada msj çek ve yaptığının çok ayıp olduğunu söyle ya bir sapık yada eşini tanıyan bir kişi bence sen ara kadını en azından sana rağmen arıyorsa yüzsüzün tekidir yok aramayı bırakırsa üstünde durmaya değmez ben olsam arardım o kadını e neticede kimse kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok dimi cnm inş o kadın buna son verirde kafan bulanmaz çünkü en olmadık seyleri kafana takıcak ah o hormonlar yok mu ah o
Savcılıga sıkayet edın !
Aynen!!!
Neden bekliyorsunuz ki onu da anlamadım...
Dolandırıcıların yeni numarası olmasın bu?
Öyleyse neden telefonu cevaplamasınlar ama...
Arkadaşların dediği gibi en iyisi şikayet.
Haklısınız; ama eşim benim gibi büyütmüyor. Ben gereken şeyi söylerim diyor ama telefonu açmıyor tabi...Sonuçta söylese ne olacak ki; yapmayacak karakterde biri yapmaz...Mesela bana gelse böyle mesajlar eşimin demesine gerek kalmadan ben gider, şikayet ederim.
İlginç...
Elalemin kadının eşini üzmesini önemsemiyor demek ki...
O zaman yapacak pek bir şey yok maalesef.
Eşim bana cebine gelen mesajları gösterdi; esprili ve sevgiye çekilebilecek tarzda yazılar vardı. Telefonunu karıştırmıyorum ama yanımda mesaj falan geldiğinde kimden vs diye sorarım. Neyse görürüm diye söyledi sonuçta...Bu mesaja karşılık eşim aramış ama cevap vermemiş. Sonra bir kadına ait olduğunu sorgulamış ve mesaj yazmış. Mesajları yanlış kişiye gönderiyorsunuz, göndermeyin diye...Geçen gün tekrar sordum mesaj falan geliyor mu diye... Evet dedi; fıkra yazmış; güzel günaydın ve iyi geceler mesajı yazmış. Eşim aramış yine ama cevap vermemiş. Bu da benim canımı sıktı; düşünüp duruyorum. Normalde bu kadar kafama takmazdım ama bi de hamileyim; sürekli aklımda bu kim diye? Kim mesajları yanlış gönderiyorsunuz dediği halde devam eder; bir de eğer ben eşim söylemeden görseydim o zaman herşey bambaşka olurdu. Bunu düşününce içim içime sığmıyor.
Eşim bana cebine gelen mesajları gösterdi; esprili ve sevgiye çekilebilecek tarzda yazılar vardı. Telefonunu karıştırmıyorum ama yanımda mesaj falan geldiğinde kimden vs diye sorarım. Neyse görürüm diye söyledi sonuçta...Bu mesaja karşılık eşim aramış ama cevap vermemiş. Sonra bir kadına ait olduğunu sorgulamış ve mesaj yazmış. Mesajları yanlış kişiye gönderiyorsunuz, göndermeyin diye...Geçen gün tekrar sordum mesaj falan geliyor mu diye... Evet dedi; fıkra yazmış; güzel günaydın ve iyi geceler mesajı yazmış. Eşim aramış yine ama cevap vermemiş. Bu da benim canımı sıktı; düşünüp duruyorum. Normalde bu kadar kafama takmazdım ama bi de hamileyim; sürekli aklımda bu kim diye? Kim mesajları yanlış gönderiyorsunuz dediği halde devam eder; bir de eğer ben eşim söylemeden görseydim o zaman herşey bambaşka olurdu. Bunu düşününce içim içime sığmıyor.
Belki de; sonuçta niye açılmasın...Bilmiyorum ama erkek aklıyla kadın aklı farklı çalışıyor; o önemsemiyor ben dünyamın merkezine alıyorum:)
Ben de arayayım dedim de; eşim ben hallederim. Sen neden bunları düşünüyorsun dedi. Ararsa açma demiştim; açsam cevabını veririm. Ne olacak ki; beni mi kandıracak dedi...Silsem mesajları ruhun duymazdı dedi...Doğru söylüyor aslında; ama gel de içime anlat...Eşimi de çok sıkmak istemiyorum; bir daha böyle bir şey olursa anlatma ihtimali yok olmasın:) Bu konuyla da bağlantılı bir gözlemimi paylaşmak istiyorum. Bazı kadınlar veya genelleyelim bazı insanlar huzur bozmaktan keyif alıyorlar. Bunun için çok zengin; eşinizin çok yakışıklı vs olmasına gerek yok. Kafayı takan kadın özellikle huzuru bozuyor. Hiç kimse böyle huzur bozucu hikayeler yaşamasın. (Tabi bu kısmen küçük bir olay; büyük olayları Allah'ım kimseye yaşatmasın. 3.kişiler için kimsenin yuvası bozulmasın.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?