• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime git başkalarıyla yat dedim.. Bu adam ne yapsa haklıdır…..

3 yaş bebek değil çocuktur. Önce bu fikirden çıkın. Bebeğim var vakit ayıramıyorum dediğiniz dönem olsa olsa 0-2 yaş arasında olur. Siz o dönemi geçeli çok olmuş. Ayrıca eşinizin de isteği gayet normal, sık değil, az değil. Normal bir evlilikte olması gereken aralıkta. Eğer sevişmek istemiyorsanız bunu daha uygun bir dille anlatmalıydınız. Buradan nasıl döndürürsünüz bilmiyorum. Bu evliliği çok yaralayıcı bir durum.

Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…

Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.

Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.

Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
bugün olmasa bile yarın yapma olasılığı yüksek. Bir şey söylerseniz de sen istedin ben de yaptım diyecek.

Kocam bana benzer cümle kursa sonu facia olurdu, siz neden dilinizi tutamıyorsunuz. Ne yapın edin eşinizin gönlünü alın, yorgunluğunuz konusunda konuşun, çözüm arayın. Arada bazı ev işlerini salın gitsin, yardımcı falan alın. O kısımlar bir şekilde çözülürde araya soğukluk girerse zor

Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…

Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.

Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.

Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
Ne bileyim ne kadar kolay şimdi gönül kırmak .Sevilirken kıymet bilmezseniz yarın azıcık ilgi için adamın gözüne bakarsıniz .

Keşke bu bıkkınlığınızı böyle öfkeyle belirtmek yerine zamanında sakince duygularınızı dile getirseydiniz.

Şu ettiğiniz laftan sonra adam gidip soluksuz günlerce sevişse hakkıdır, 2-3 günde bir sevişmeyi beceremeyen de evlenmesin bence.
Bence siz çocuk yaparak evlilikteki misyonunuzu tamamlamışsınız, boşanın kurtulsun adam, siz de rahat rahat çalışır evinizi temizler bebeğinize bakarsınız.

Zavallı adam sadece erken gel demiş. İnanamıyorum. Evliliğinde şunu duymamış, imasını hissetmemis kim bilir kaç kadın vardır. Yazıklar olsun. Altından kalkılamayacaksa çocuk niye yapılıyor? Evliliğin öncelikli sorumluluğu çocuk sahibi olmak değil kaliteli cinsellik yaşamaktır.
Çoğu kadına kodlanmış bir bilinç bu galiba. Evlenip anne olmak. Gerisi yok. Evlenme amaçları o. Aşık olma bahaneleri bu.

Ablacım öyle söylenir mi adama bunların beyinleri nereye itersen o tarafa çekiliyor. Güzelce anlatabilirdin yarın veya öbür gün deyip geçiştirseydin. Evlisin üstelik kendini nasıl ağıza alınmayacak kalıba sokuyorsun istersen her gün yap daha neler. Git adamın gönlünü al.

Çocuk var sevişemiyoruz olayını ben bir türlü anlayamayacağım. 3 çocuğum var hepsi de küçük ama akşam uyuyorlar sabaha kadar vakit bize kalıyor. Sonra vur patlasın çal oynasın yani :KK53:

Back
X