- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.917
- 798
Hee soyluyorumda ben napim hic isim olmaz oyle kadinla diyo da yolda gorse okuz gibi bakarlar
Eski isyerime bi kere musteri gelip gidiyordu. Kadin cok guzel ve kaliteli giyiniyordu ve ne zaman gorsek profesyonel makyaj ve yeni yapilmis sacla gezerdi. Daha kendi gelmeden parfum kokusu gelirdi kimbilir ne kullaniyorsa (isinden dolayi prezentabl olmak zorunda). Bizim ustalardan biri demis ki "bu kadinsa bizim evdekiler ne". Bu lafi benim kulagima geldi. Ustaya Brad diye hitap etmeye basladim. Bu bastan anlamadi sonra sordu niye Brad diyorsun diye. Ben de dedim ki "falan hanimi begenip esine bu da kadin mi dedigine gore sen de Brad Pitt olmalisin" tabi kopuyo millet. Sonra dedim ki farzet ki kadin tuttu seninle evlendi. Maasin 1 haftalik fonune yetmez. Kadinin kullandigi canta senin 3 maasin. Ayrica esine o kadar masraf yap bakalim bu kadindan daha guzel oluyor mu olmuyor mu. Bu kizardi tabii cevapta veremiyor. Herkeste bana hak verdi aynen kapasiten yetmez falan demeye basladilar. Sanki guzel ve bakimli kadinlar o sekilde doguyor ya...