• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime gore fuzuli olan masrafimdan kavga

benim k.validem, bir konuda fedakarlık ediyorsan, adıyla sanıyla bunu kocana söyle. ister maddi, ister manevi konuda. ben öyle şaşkın şaşkın bakınca da, erkekler fedakarlığı pek görmez, bilmez kızım. normali o zanneder. en duyarlısı bile böyledir, benim oğlum da, kocam da dahil demişti. sizin durum k.validemin sözünü destekledi. adam hiç almayınca, canın isteyip de fedakarlık yapıp almayınca normali bu sanmış. alınca da gözleri pörtlemiş, acımasız falan demiş. hesabını bilen bir kadına söylenecek laf değil, ama erkekler gerçekten öyleymiş demek. biraz zaman geçince bu konularda yaptığın fedakarlıkları uygun bir dille anlat, inşallah anlar.
Bazen ters tepiyor yaaa.
Ben de son noktaya gelince artik o fedakarligi yaptim bundan odun verdim hep deyince,
benimki diyor insan sevdigi icin yapar fedakarligi basa kakmak ne demek fln diyo.. Ne piss yaa:KK53:

Hanimlar bu arada seffaf pudra ariyorum.
Renk vermeyen sadece sabitleme ozelligi olan. Onerilerinizi bekliyorum.
Ve de biodermanin spf pudrasini kullanan var mi?
Onu almayi dusunuyorum ama kararsizim.

Son düzenleme:
Hiçte fazla değil bu hepsini toplu almasaydin, yok efendim ev hanımı düşünmeli diyenler de bi enteresan. Insan kendi için bakımlı olmalı. Bu arada güle güle kullanın aldıklarinizi:21:

Ben Turkiyeden kozmetik almam, bir kere kazik, cok pahali.. hepsini avrupadan alip Turkiyede kullanirim..

Yillardir calisiyorum. Deli gibi susleniyorum. Her seyin kalitelisini aliyorum. Iyi de kazaniyorum.
Tek seferde 180 tl kozmetige vermedim!
Bu ev hanimlarinin oohh sefam olsun modunu da anlamiyorum..

O zaman kaliteli almıyorsun demektir çünkü kaliteliler cidden pahali 2011 yılında bir nemlendirici krem e 105 tl verdim Cristian Dior markası (çok verince unutmuyorum) 180 tl hiçte abartilacak rakam değil kadın kişi möntsuz geçirdim diyor bırakında o kadar simartsin kendini .ben moklu oriflameden 4 ay boyunca 150 ser tl lik ortalama alışveriş yapıp anca bitirdim eksiklerimi hiç te çok değil

180 çok değil de, alışmamış bir erkeğin bunu anlaması zor. Seni kırmak istediğini düşünmüyorum. Çünkü farkında değil ihtiyaçlarının. Yavaş yavaş alıştırsan daha anlayışlı olacağına eminim. Mesela bi adam aylık 20-30 lira kozmetiğe alışıksa 180 fazla geldiği gibi aylık 200 harcayan insan için de aylık bin lira harcama tepkiye neden olabilir. Bu tamamen algı ve alışkanlık meselesi. Ben ne istersem alırım diyenlerin aylık kozmetik bütçelerinin 4-5 katı kozmetiğe verdiklerinde eşlerinin aa ne güzel yapmışsın diyeceklerini sanmıyorum. :işsiz:

180 liranın evin bütçesine göre az mı yoksa çok mu olduğu değişirir . Siz zordayken hep fedakarlık yapmışsınız , rahatlayınca da eksiklerinizi toplu almışsınız . Bana bu durumda normal geliyor .

Bir daha ki ihtiyacınızı önceden söyleyin , bir kaç krem almam lazım 100-200 arası tutar . Çok ihtiyacım var deyin hatta bir kaç marka alternatifi netten gösterip kararsız kaldım . Şunun şu özelliği var bunun şu diye anlatın . Sence hangi markadan alayım diye fikir sorun . Fiyatlardan haberi yok galiba , böylelikle kafasında da harcayacağınız tutar aşağı yukarı oluşur .

İyi günlerde kullanın aldıklarınızı :KK50:

Simdi bu basit sorunu buraya yazdiniz, bazi kadinlar fevri cevap verip sizi gaza getirecek kinlendirecek.. Halbuki esinizle yaşadığınız bu basit cozumlu sorunu hic tanimadiginiz akıl alinir mi alınmaz mi bilmediginiz karakterdeki insanlarla paylasmasaydiniz sorununuz coktan çözüme kavusacakti...

Şu Gratis indirimine gittin sanirim yarın bende gidiciim:) bu indirimli halleri deseydin bi anda duyunca şok olmuş heralde :)

Kozmetik alışverişi için azcik paraya kiymak lazin öyle ucuz diye merdiven altı ürünler mi sürelim. Cilt nihayetinde bu mazallah. Özellikle rujlaeda takintim var bu konuda yeri geliyo yemeklerle beraber gidiyor mideye kaliteli olmalı kesinlikle

Neyse bencede pahalı değil bütün eksikleri kapatmak istedin sanırım iyi olmuş esinde alisir zamanla dert etmeHoppa

Bazen ters tepiyor yaaa.
Ben de son noktaya gelince artik o fedakarligi yaptim bundan odun verdim hep deyince,
benimki diyor insan sevdigi icin yapar fedakarligi basa kakmak ne demek fln diyo.. Ne piss yaa:KK53:

Hanimlar bu arada seffaf pudra ariyorum.
Renk vermeyen sadece sabitleme ozelligi olan. Onerilerinizi bekliyorum.
Ve de biodermanin spf pudrasini kullanan var mi?
Onu almayi dusunuyorum ama kararsizim.
canım politik bir dille, gidesim yok veya biliyorum çok gerileceğim ama mutlu ol diye yaparım. alırım, almam gibi cümlelerle söylüyorum ben. üzerinden zaman geçtikten sonra, başa kakar gibi elbette olmaz. yapmasaydın da derler. k.validem idareci bir kadın, ondan öğreneceğim çok şey var:KK53:

canım politik bir dille, gidesim yok veya biliyorum çok gerileceğim ama mutlu ol diye yaparım. alırım, almam gibi cümlelerle söylüyorum ben. üzerinden zaman geçtikten sonra, başa kakar gibi elbette olmaz. yapmasaydın da derler. k.validem idareci bir kadın, ondan öğreneceğim çok şey var:KK53:
Dogruuuu:KK58:
Ben hep senin icin sunu yaptim bunu yaptim ahh kiymet bilen yok diye soyleniyorum.
Politik olmak puf noktaymis.
Ay insallah benim mustakbel kayinvalide de benim arkamda olur dicem de niyeyse hic sanmiyorum:işsiz:

Dışardan bakınca çok gibi duruyor ama kozmetik pahalı bir şey, 180 lira harcamış olmanız normal. Bunu da kocanıza açıklamanız lazım, sonuçta adam fondoten falan kullanmıyor bilemez ki bu kadar tutacagını. Ben bile alışveriş yapınca kendi kedime yuh çekiyorum, azarlıyorum, alışverişi yasaklıyorum kendime :)

Zaten biliyordu bilmem kaç kere daha yaziyorum ama:) bilipte bu sekilde tepki verdi diyorum yinede

Yahu bayanlar amma abarttınız. Doğru düzgün bir parfümün fiyatı dahi 300-400 tl iken 180 lirayı çok abartılı bulmak inandırıcı değil.
Ki konu sahibi bir kaç parça alıp 180 ödediğine göre alışverişi lüks kozmetikçilerden değil gratis, watsons gibi zincirlerden yapmıştır.
Anlamadığım madem herkese çok yüksek geldi rakam, her gün bu mağazalarda kasada kuyruk olup içeriyi tıklım tıklım dolduranlar kim çok merak ettim şimdi.
Helali hoş olsun, madem maddi bir sıkıntı yok güle güle kullanın.

Aynen oyle ki %40 indirimli fiyatti bu ki gayette uygun magazalardan yaptim. Merak ediyorum gercekten fazla diyenler nereden yapiyor

bende makyaj malzemelerimi toplu bir anda almayı tercih ederim onu iyi kaliteli bir markadan yaparım. bekarım bu durum böyle evlenirim kimseyi buna karıştırtmam. çok gereksiz olmuş eşinizin tepkisi fazla taviz verilmiş belli

Aldiğin seyler minimum 1 sene gider zaten. Ben de indirimden her şeyimi alıyorum bu kadar tutuyor ortalama. Sonra 1 sene hicbir sey almıyorum. 180 tl / 12 ay yapınca aylık 15 tl yapıyor..

Back
X