- 12 Ağustos 2016
- 351
- 175
- 103
- Konu Sahibi delidolumutlu
-
Güven olmadan evlilik yürümez.
Seni döven adama %100 güvensen kaç yazar
şu savunmaları yok mu nasıl da kurnazlar ya.
onu sevseydi de onunla evlenemezdi çünkü "siz varken" ona gittiğinde reddedilmiş.
3 aylık evliliğin geldiği noktaya bakıyorum da.. dünya yaşanılmaz bi yer oldu..
Arkadasim dedigi kadin eski sevgilisi cikiyor. Biz evlenmeden bikac hafta once gorusmeyi kestim dedigi is arkadasiyla bayan evlendigim hafta telefonda iste cekilmis yeni resmini goruyorum telefonundan 60-70 kusur kiz numarasi sildim. Suan isten eve evden ise bir yere gitcekse bensiz gitmez. Isteyken hep arar ilgilenir. Ama guvenimi cok kirdi suan iyi ama guvenemiyorum
Onu sevse onunla mi evlenirmis. Kadin zaten sevdigim var demis yuz bulamayinca size dönmüş olmasin? Zaten telefonunda kadin resmi gorup sildiremediginiz bi adamla neden evlendiniz ki. Bastan sacma.
sigara aldığın bakkalla aranda var diyen, namussuz basit karı diye cümle kurabilecek potansiyeldeki bir adamın pencereden bakmaması gerek madem size karşı böyle.Birde seye hastayim ben erkegim onlar oylesineydi onu sevsem onla olurdum boyle sacma savunmami var
Olmaz arkadaşım olmaz. Sen bu adam ağzıyla kuş tutsa guvenemezsin şu saatten sonra. Adam da ilk fırsatta yine yapar yapacağını zaten. Nereye kadar kontrol altında tutacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?