Esime gram güvenemiyorum

Dayak canimi yakmaz yaptigi hareketler kadar inanin.

Bunlari yasadiniz ve sadece eski sevgili olayina mi takildiniz?

cübbeli wolfrog :) bence sen tuhaf şeylere takılıyorsun bak ne demiş sevildiğinden emin olamamak başkası tercih etmediği için seçilmiş olmak daha fazla can acıtıyor demek ki.. seven ne yapmaz.. döverde söverde..

Nasıl ki güveninizi eşiniz sarsmış aynı şekilde güveninizi yerine getirecek olan kişi de kendisi olmalı. Yani kendinizi ağır bir yükün altına sokup tekrar nasıl güvenebilirim diye kendinizi yıpratmayın bence çünkü bu konuyu düşünmesi gereken kişi sizin eşiniz.... Birde ne yazık ki güven öyle kolay geri gelmiyor belki ömür boyunca gelmeyecek ve siz ömür boyunca kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz

önceki konunu da biliyorum bu adamla bi geleceğin olmayacağının farkında mısın böyle evlilik olmaz böyle bi insanla hayat geçmez yolun başındayken dön

Guvenmeyin zaten. Suan sizi sevdigine de inanmiyorum ayrica. Butun ihtimaller tukenince dur bari elimdekini kacirmayim demis. Ne zamana kadar? Karsisina bi firsat daha cikana kadar.

Aa bi de bu adam seni munevver yapicam diyen adam. Kardesim bosanmiyosun da sonra size bi sey olunca yine biz uzuluyoruz.
Lafim adamdan pacasini kurtarmak isteyip de kurtaramayana degil, goz gore gore ayrilmamayi secene.

Aynı şey bir erkeğin başına gelse o kadını çoktan kapının önüne koyardı. Ama biz kadınlar kuyamıyoruz, resti çekemiyoruz, ikna olmak için bahane arıyoruz, yıpranıyoruz vs vs. Ama bir erkek yaşasa bunu 3 gün küfreden 4.gün başkasına gider. Ya da ben hiç duygusal erkek tanımadım.
Ona şartsız güvenmenizim hiçbir yolu yok bence. Yalan söyleyen adam yemin etse nolur ki? Kim inanır?

Sen bu adama güvenme zaten güvenmeye de çalışma. Yok ya güven başka bir şey bir kere darbe alınca bidaha düzelmiyo sen ne kadar zorlarsan zorla.

Kadin kabul etse zaten ona geri donecekmis ama kabul etmemis sana donmus.
Yeni evlisin kafani karisitirmak isteme. Seni sevdiginden eminsen guvenmeye calis.
Zamanla insanlarin duygulari degisebilir. Ilk onu sevmis olabilir ama simdi seviyordur yoksa neden evlensin ki?

Nisanliyken bunu ogrenmissiniz neden evlendiniz hadi evlendiniz kabullendiniz neden kurcaliyorsunuz bakin bosanmayacaksaniz hic kurcalamayın

Yaa evet. Kafa goz dagilsin aman kalpler kirilmasin. Bu kafadaki insanlar kocasi baskasini dovse bile uzulur niye onun yerine beni dovmedi diye.

Bence affetsin...

Onu isteseydim onunla mi evlenirdim supermis bu : ) bende isteseydim Keanu reeves ile evlenirdim ama arada yas farki vardi. Uymadi. Not : ortaokul askimdir gencler anlamaz :))

Kizlar bosanip bosanmamak konusunda kararsizligim pisman olurum korkusu. Kimi buyugum senden onceydi zamanla duzelir hemen bosanma yuva kolay kurulmuyor diyor. Kimisi bosan daha onunde bir yol var diyor.

18 yaşındasınız ve evlilik . .
evlilikten başka herşeye benziyor. .
Evlilik güven üzerine kuruludur. .
Bu adamla evlenmek hata !
Hiç güvenilir değil . .

Kizlar bosanip bosanmamak konusunda kararsizligim pisman olurum korkusu. Kimi buyugum senden onceydi zamanla duzelir hemen bosanma yuva kolay kurulmuyor diyor. Kimisi bosan daha onunde bir yol var diyor.
Hadi o senden önceydi... Peki ya şiddet? Şiddet ne demek gerçekten biliyor Musun? Gerçekten kendini seviyor Musun ciddi anlamda gösterişli kendine güvenen biri olduğuna emin misin????
Herşeyden önemlisi sana el kadıran bir Ada'm var ve sen bunu küçümsüyor görmezden geliyorsun.
Pişman olacaksın gerçekten ilerde baskıdan aşağılanmaktan kendini hiç gördüğün Zaman pişman olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…