Esime gram güvenemiyorum

Daha 3 aylik evliyim. Ailem bosansam kabul edicekler yanina. Ama annemin 2.evliligi babamla bebekligimden beri bagimiz yok. Annem surekli beni bogucak ruh sagligi cok iyi degil surekli yuzume vurucak eside var evde. En azindan bir ise girip bos bir insanda degilim iyi egitimler aldim gelistirdim kendimi anca oyle bosanabilirim.

bu adam iş yerinin göbeğinde seni linç eder, ki yüzde doksan çalıştırmaz gözün mü dışarda der.
o yüzden bırak annen vursun suratına. ki vursun da bi kendine gel ya!!

Eski sevgili bu manyağı almadığı için senden akıllıymış orası açık. Sen de yapış aman bırakma adamı mazallah kaparlar elinden.
Aynen piyango konu sahibine vurmuş işte.
Eski sevgililer bazen bir şeyi biliyor da evlenmiyor canlarım. Adamlardaki potansiyeli görüyoruz ve atıyoruz. Hepsi bu!

Evlendigim gunden beri hic kavgasiz bir gunumuz olmadi.

Bir gun hastalansam evi temizlemesem suslenip puslenmekle kari olunmuyor diyor.

seni munevver gibi yapicam

beni dovdu anneme kufurler neler neler. Gozume ve gogsume yumruk atti.

Bakkala gitsem sigara almaya bakkalla aranda ne var diyor.

Bunlari yasadiniz ve sadece eski sevgili olayina mi takildiniz?

sevgiliyken kadın resmi görüp nasıl güvenip evlendinizki.dediğiniz gibi o bayandan yüz bulamamış dönmüş size.bende olsam güvenmem.

allah aşkına güven sorununu falan bir kenara bırakın da size el kaldırmış bu adam. göğsünüze, gözünüze... münevver gibi yapacağım seni demiş. ne demek bu? bakkala gitsem aranda ne var diyormuş. en son sorununuz belki de şu an bu güven sorunu. daha çok gençsiniz. bir gençlik hatası olarak görüp hayatınızdan çıkartın eşinizi. üniversiteye gidin, mesleğinizi elinize alın. aileniz de yanındaymış. yazık canınıza. daha çok küçüksünüz.

Dayak canimi yakmaz yaptigi hareketler kadar inanin.
Dayak canınınızı yakmalı siz dayak yiyecek kadar değersiz misiniz? Dayak ne demek şahsınıza en büyük hakaret hiç kimse dayak yemeyi haketmez yaptıkları dayağın yanında hiç demelisiniz öncelik probleminiz bu olmalı. Şiddetin ne olduğunu gerçekten toplumsal olarak bilmiyoruz siz siz olun şiddeti bu kadar küçümsemeyin

geçmiş geçmiştir herkes her haltı yiyebilir kaba tabirle .öyle bir deyim vardr ya hani .sakın evliliğine yansıtma bunu eşinin geçmişini .bir erkeğin güvenle alakalı yapacagı en son sey nedir aldatmadır tabiyki .bu olmadıkça ,bunun gercek belirtileri olduguna dair belirtiler olmadıkça sakın evliliğini bitirme .olacagım ise Allah bilir .olacak beni aldatacak diye bitirme evliliğini .daha birşey olmadan ki Allah vermesn bnce eşin seninle ilgili artık hersey bekarkenmiş belliki ..zaten şimdi bitince ikinciye evlensen eşine haksızlık ettiğinden geçmişinde kalmş bişey yüzünden bitmiş olucak çünkü ,bu yüzden sen o şeyden zaten imtihan olursun Allah korusun ikinciye evlensende .kaderde ne varsa onu yasarsın Güzel kader için Allaha dua et hakkında hangisi hayrlysa o olsun ...

Bir erkeğin bir kadına dokunmasını onunla konuşmasını engelleyebilirsiniz belki peki ya bilinç altını düşüncelerini fantazilerini nasıl engelleyeceksiniz?
Eşiniz de aşırı derece de ego ve özbenli var belli ki.Kendi kendini tatmin edip kanıtlama peşin de.
Eşiniz bir nevi Maymun misali bir dalı tutarken öteki dalı turmadan öncekini bırakmıyor. Bu bir kişisel davranış bozukluğu ve bunu tedavi ettirmediğiniz sürece asla rahat etmeyecek ve mutlu olamayacaksınız.

Önemli olan vicdan. O kız yüz verse seni sn bile düşünmeyeçekti ve o kızla birlikte olacaktı . Ileride aranız bozulunca da bakasina gidebilir. Çünkü ona göre normal .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…