- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
- 103
- Konu Sahibi just tonight
-
bu adam iş yerinin göbeğinde seni linç eder, ki yüzde doksan çalıştırmaz gözün mü dışarda der.Daha 3 aylik evliyim. Ailem bosansam kabul edicekler yanina. Ama annemin 2.evliligi babamla bebekligimden beri bagimiz yok. Annem surekli beni bogucak ruh sagligi cok iyi degil surekli yuzume vurucak eside var evde. En azindan bir ise girip bos bir insanda degilim iyi egitimler aldim gelistirdim kendimi anca oyle bosanabilirim.
Aynen piyango konu sahibine vurmuş işte.Eski sevgili bu manyağı almadığı için senden akıllıymış orası açık. Sen de yapış aman bırakma adamı mazallah kaparlar elinden.
Gurunuzun hiçe sayılması da mı canınızı yakmaz??Dayak canimi yakmaz yaptigi hareketler kadar inanin.
Evlendigim gunden beri hic kavgasiz bir gunumuz olmadi.
Bir gun hastalansam evi temizlemesem suslenip puslenmekle kari olunmuyor diyor.
Namussuz kari
seni munevver gibi yapicam
beni dovdu anneme kufurler neler neler. Gozume ve gogsume yumruk atti.
Bakkala gitsem sigara almaya bakkalla aranda ne var diyor.
sevgiliyken kadın resmi görüp nasıl güvenip evlendinizki.dediğiniz gibi o bayandan yüz bulamamış dönmüş size.bende olsam güvenmem.Arkadaslar 3 aylik evliyim ama esime hic guvenmiyorum. O da bunu biliyor. Basta gozum kapali guvenirdim neyse. Simdi kisaca anlatiyim biz sevgiliyken ben onun telefonunda bir kadin resmi gormustum. Arkadasim demisti sil dedigim halde silmemisti. Hatta bir hafta tartismistik. Neyse 3 aylik evliyiz. O kadinin bir sekilde adini buldum. Megersem kocamin eski sevgilisiymis. Benle sevgiliyken ilk aylarimizda tartismistik o ara o kadini aramis. Mesajlar ses kayitlarini dinledim. Kadina ben ulastim rica ettim kanit istedim. O da kayitlari atti. Maleseeef ki ben bunu ogrendigimde 1 aylik evliydim sevgililik donemimizinde ilk aylarinda olmus bu olay sonra bana asik olmus. Mesela yani o bana sevgiliyken arkadasim diyip resmini silmeye kiyamadigi kadin eski sevgilisi cikti. Bana yalan soylemesi ve ilk tartismamizda ilk ayimizda sevgiliyken o kadini arayp barismak istemesi. Kadinda buna benim sevdigim var demis. Demekki kadindan yuz bulamayinca sevgiliyken yine bana dondu. Bunu ustumden atamiyorum guvenim 0. Evliligim 1.ayinda ortaya cikti bu ve ben suan 3 aylik evliyim bosanamadimda. Esim suan beni seviyor herseyini bitirdi ama sonuc olarak guven gitti mi geri gelmiyor suan ise bile gitse kim bilir nerde kimle diyorum kuruyorum hic bir seyine inanmiyorum ona belli etmemeye calisiyorum ama ona nasil tekrar guvenebilirim? Birde tutturmus onu sevsem onla evlenirdim ben sana asik oldum bilemedim boyle olcagini diyor guvenim 0
Dayak canınınızı yakmalı siz dayak yiyecek kadar değersiz misiniz? Dayak ne demek şahsınıza en büyük hakaret hiç kimse dayak yemeyi haketmez yaptıkları dayağın yanında hiç demelisiniz öncelik probleminiz bu olmalı. Şiddetin ne olduğunu gerçekten toplumsal olarak bilmiyoruz siz siz olun şiddeti bu kadar küçümsemeyinDayak canimi yakmaz yaptigi hareketler kadar inanin.
Arkadaslar 3 aylik evliyim ama esime hic guvenmiyorum. O da bunu biliyor. Basta gozum kapali guvenirdim neyse. Simdi kisaca anlatiyim biz sevgiliyken ben onun telefonunda bir kadin resmi gormustum. Arkadasim demisti sil dedigim halde silmemisti. Hatta bir hafta tartismistik. Neyse 3 aylik evliyiz. O kadinin bir sekilde adini buldum. Megersem kocamin eski sevgilisiymis. Benle sevgiliyken ilk aylarimizda tartismistik o ara o kadini aramis. Mesajlar ses kayitlarini dinledim. Kadina ben ulastim rica ettim kanit istedim. O da kayitlari atti. Maleseeef ki ben bunu ogrendigimde 1 aylik evliydim sevgililik donemimizinde ilk aylarinda olmus bu olay sonra bana asik olmus. Mesela yani o bana sevgiliyken arkadasim diyip resmini silmeye kiyamadigi kadin eski sevgilisi cikti. Bana yalan soylemesi ve ilk tartismamizda ilk ayimizda sevgiliyken o kadini arayp barismak istemesi. Kadinda buna benim sevdigim var demis. Demekki kadindan yuz bulamayinca sevgiliyken yine bana dondu. Bunu ustumden atamiyorum guvenim 0. Evliligim 1.ayinda ortaya cikti bu ve ben suan 3 aylik evliyim bosanamadimda. Esim suan beni seviyor herseyini bitirdi ama sonuc olarak guven gitti mi geri gelmiyor suan ise bile gitse kim bilir nerde kimle diyorum kuruyorum hic bir seyine inanmiyorum ona belli etmemeye calisiyorum ama ona nasil tekrar guvenebilirim? Birde tutturmus onu sevsem onla evlenirdim ben sana asik oldum bilemedim boyle olcagini diyor guvenim 0
Ay çok komiksinDayak canimi yakmaz yaptigi hareketler kadar inanin.
Bir erkeğin bir kadına dokunmasını onunla konuşmasını engelleyebilirsiniz belki peki ya bilinç altını düşüncelerini fantazilerini nasıl engelleyeceksiniz?Arkadasim dedigi kadin eski sevgilisi cikiyor. Biz evlenmeden bikac hafta once gorusmeyi kestim dedigi is arkadasiyla bayan evlendigim hafta telefonda iste cekilmis yeni resmini goruyorum telefonundan 60-70 kusur kiz numarasi sildim. Suan isten eve evden ise bir yere gitcekse bensiz gitmez. Isteyken hep arar ilgilenir. Ama guvenimi cok kirdi suan iyi ama guvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?