- 30 Eylül 2011
- 28
- 2
- 86
Mrb hanimlar daha oncede size danisarak bir seylerin ustesinden geldim simdiki sorunum ise esimle kredi kartimiz kirilmisti esim arayip yenisini istedi uzerinden on bes yirmi gu gecti esime kartin nedrn gelmedini sordum cunki bir yere odememiz vardi odemezsek icraya verceni soylemisti esimde aradigini kuryede oldugunu soyledi aradan bir hafta gecti bugun tekrar sordum oda kartin eski ev adresine gittigini falan soyledi esimin de daha onceden boyle yalan dolan cevirip cok paralari iddaya oynadigini bildigim icin suphelendim aradim kartin limitine baktim harcanmis gelmeyen kart nasil harcanir diye aradim oda yeni kartin numarasi baska bu o degil falan diye kivirdi bende cuzdanini evde unutmus baktim cuzdanda bisey yok arabaya baktim torpida gozunde buldum karti aslinda gelmis ve limit besyuzdu sifir olmus cildirdim aradim agzima geleni saydim bes yildir sabrettigimi kac kes affettigimi ama artik bittigini sorumsuz bir insan ve baba oldugunu borcumuz varken icralik olmak uzereyken boyle yaptii icin onu terkedecegimi soyledim ve yuzune kapattim ailesine de oaln biteni anlattim sen uzulme hic bir yere gitme biz konuscaz falan dediler esim bu idda huyu haricinde iyi biridir aslinda ama bu huyu herseyi kotu yapiyor ben bise soyluyoum o bisey derken hersey al ust oluyor defalarca yasadik ama ben para meselesi yuzunden ayrilmak istemedim bide iki cocugum icin tabi simdi ne yapmam gerek bilmiyorum ailem uzulmesin diye onlarda bisey demedim simdilik ne yapcam bi akil verin hanimlar lutfen...