esime guvenim kalmadi

xserpil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
28
2
86
Mrb hanimlar daha oncede size danisarak bir seylerin ustesinden geldim simdiki sorunum ise esimle kredi kartimiz kirilmisti esim arayip yenisini istedi uzerinden on bes yirmi gu gecti esime kartin nedrn gelmedini sordum cunki bir yere odememiz vardi odemezsek icraya verceni soylemisti esimde aradigini kuryede oldugunu soyledi aradan bir hafta gecti bugun tekrar sordum oda kartin eski ev adresine gittigini falan soyledi esimin de daha onceden boyle yalan dolan cevirip cok paralari iddaya oynadigini bildigim icin suphelendim aradim kartin limitine baktim harcanmis gelmeyen kart nasil harcanir diye aradim oda yeni kartin numarasi baska bu o degil falan diye kivirdi bende cuzdanini evde unutmus baktim cuzdanda bisey yok arabaya baktim torpida gozunde buldum karti aslinda gelmis ve limit besyuzdu sifir olmus cildirdim aradim agzima geleni saydim bes yildir sabrettigimi kac kes affettigimi ama artik bittigini sorumsuz bir insan ve baba oldugunu borcumuz varken icralik olmak uzereyken boyle yaptii icin onu terkedecegimi soyledim ve yuzune kapattim ailesine de oaln biteni anlattim sen uzulme hic bir yere gitme biz konuscaz falan dediler esim bu idda huyu haricinde iyi biridir aslinda ama bu huyu herseyi kotu yapiyor ben bise soyluyoum o bisey derken hersey al ust oluyor defalarca yasadik ama ben para meselesi yuzunden ayrilmak istemedim bide iki cocugum icin tabi simdi ne yapmam gerek bilmiyorum ailem uzulmesin diye onlarda bisey demedim simdilik ne yapcam bi akil verin hanimlar lutfen...

Canım eğer eşinin gerçekten çok iyi biri olduğuna inanıyorsan bu sebepten dolayı terk etme.
Aileleriniz devreye girsin konuşsunlar onunla, aklı başına gelir elbet.
Sen hemen ayrılacağım falan deme ama aklı başına gelmeden de normale dönme.
Bu ayrılık için çok buyuk bir sebep değil. Aşılabilir.. Aklı başına gelsin sadece herşey senin kontrolünde olsun akıllanana kadar.

bu iddia olayı bi çok evliliği ayrılığa sürükledi eğer eşiniz anlayışlıysa psikolojik tedavi, psikolojik destek almalı bi uzmandan. yani bi şekilde önüne geçilmeli evliliği tehlikeye sokan alışkanlıkların

Eşimin iki kuzeni bu bataklığa bulaşmış durumda ve birinin eşi o u terk etti, borçlarıyla başbaşa bıraktı diğeri de borç batak altında, ikisi de perişan haldeler ki onlar bir de içerisinde mafyanın da bulunduğu bir iddia işine bulaşmışlar, hem borç batak altındalar hem mafya ile uğraşıyorlar. O bahsettiğim kişilerin, eşine,dostunun,amnesinin babasının adına açtırdığı toplamda 13 kredi kartı çıktı, gelen borçları sen düşün.. Cidden alkol,uyuşturucu gibi kötü bir bağımlılık, bir bela. Allah yardımcın olsun, dikkat et eşinin senden saklı tuttuğu kredi kartları da olabilir... Olay daha da büyümeden bu olaya el atmalısın..

eşinize tüm iyi niyet ve ciddiyetinizle ; evin tüm ekonomisini üzerinize almak istediğinizi, tüm kartların ve maaşı dahil bütün paranın sizde olmasını, ona sadece harçlık şeklinde para vermek istediğinizi söyleyin, kabul etmezse ayrılacağınızı söyleyin.. bunu onun ailesine de söyleyin, kabul etmezse alın çocukları kendi ailenize gidin, aileniz bir süre idare etsin, aklı başına gelip şartınızı kabul edecektir..

sevgiler..

sana üzülerek söylüyorum ki bu tip erkekler düzelmiyor
sorumluluklarını kendisi bilmedikten sonra sen ben veya bir başkasının fikirleriyle düzelecek iş değil
yalan zaten bir erkek için çok ayıp birşey
ne desem bilemedim:110:

Esimin baska karti oldugunu sanmiyorum.cunki kart vermiyorlar bizim icralik olaylar oldugu icin gercekten ne yapicam bilmiyorum esimin isi dolayi onun aileside benim.ailemde bizdr hep baska sehirlerdeyiz... Ailem burda olsaydi en azinda gider bir hafta falan burnu surtulsun isterdim ama cok uzaklar gitsem iki cocukla gitmesi dert gelmesi dert ayni evde dururken de hersey daha kotu oluyp laf tartismasi sinirleniyoruz ikimizde cok kirici seyler soyleyebiliyoruz hersey daha kotuye gidiyo ne yapcam bilmiyorum defalarca aradi acmadim sonra actim gelme bu eve artik istemiyoeum seni falan dedim oda esyalarimi hazirla falan dedi ne yapcam bilmiyorum of of

Esimin baska karti oldugunu sanmiyorum.cunki kart vermiyorlar bizim icralik olaylar oldugu icin gercekten ne yapicam bilmiyorum esimin isi dolayi onun aileside benim.ailemde bizdr hep baska sehirlerdeyiz... Ailem burda olsaydi en azinda gider bir hafta falan burnu surtulsun isterdim ama cok uzaklar gitsem iki cocukla gitmesi dert gelmesi dert ayni evde dururken de hersey daha kotu oluyp laf tartismasi sinirleniyoruz ikimizde cok kirici seyler soyleyebiliyoruz hersey daha kotuye gidiyo ne yapcam bilmiyorum defalarca aradi acmadim sonra actim gelme bu eve artik istemiyoeum seni falan dedim oda esyalarimi hazirla falan dedi ne yapcam bilmiyorum of of

Evin erkeği sen olacaksın, tüm hesap kitap, gider senin kontrolünde olacak.
Aldığı maaşı kuruşu kuruşuna eline saysın sadece harçlık ver.

Adam olsun da bu konuma düşürmesin kendini ne diyim..

Eşine açık açık şart koş. Bu çocuklarımız için kabul etmiyorsan şimdi bitsin ben
gençliğimi sana harcayamam de.

Bende oyleyim zaten durmadan gitgel yasiyorum cocuklarmin benim elsiklerim varken borcumuzu odemeyip bizi zor duruma dusurmusken nasil iyi biri diye demin den beri dusunuyorum seviyor beni cocuklarini bize zaman ayirir su yok desem gider hemen alir bana her konuda yardimci olur aileme cok iyi davranir kendi ailesindrn bile iyi beni ailesin yanida bas ustude tutar asla ve asla baska bir kadinla isi olmaz kaldirip basini bakmaz bile yani onun tek kotu huyu idda oynamak ve idda oyadigi parayi ben ona sorduumda yalan soylemek kac kere tartistik soz verdi ama bu onun icin sigara gibi bisey ben ne zman ona guvenip parayi sormadigimda yada fatura dekontu istemedigimde bunu yapiyo ve tekrara sagladigi guveni yikip geciyo ama bu sefer ne olacaksa olsun bu kere bir seyler degismeden onu affetmicem ...

Back
X