Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

Erkekler çok zayıf varlıklar , ilgiye kayıtsız kalmayı kadınlar kadar iyi becerebileceklerini düşünmüyorum...
Kalbinizi bozmayın ama aşırı iyi niyetli de olmayın derim...

platonik oluşunu elbet ispat edemem, hislerim dışında elimde birşey yok, ama eşim sıradan bile davranıyor olsa etrafında ondan hoşlanan biri oldugunu düşünmek canımı sıkıyor hepsi bu...
Hayatım böyle şeyler hep olacak. Bu hayatta herşey oluyor. Düzgün olan sen ol yeter. Eşin için huzur veren biri olmak varken neden uğraşmayı seciyorsun ki. rahat ol. Seçim yapacaksa bile seni seçer böylece.

Ben de fikrim de belirttiğim gibi karakter itibariyle de içe dönük bir insan olabilir. Ben konu sahibinin eşinden çok yakınındaki arkadaşlarının tutumunu yanlış buldum. Daha çok onlar bu izlenimi vermiş. Direk platonik aşık demişler. Kim olsa konu sahibi gibi tepki verirdi. Yine de sağ duyulu olmasın da fayda var.

Kız ona acilmis olsa uzak durmasi lazim arabaya alip eve davet etmeyi dusunmesi degil.Eger acilmamista esin hislerini farketmisse yine uzak durmasi lazim özellikle sizin farkettiginizi anladiktan sonra ama nedense geri cekilme geregi duymuyor.Ya sizi kiskandirmak icin yada gercekten birseyler var

Hüsnü zan edelim zaten gözle görülür elle tutulur da birşey yok şuan için elinizde. Ama aynı durumda ben olsaydım tepkim şöyle olurdu; ilgilenmiyor , kafama hiiçç takmıyor gibi davranıp inceden inceye iki taraf içinde emin olmak adına , takipte kalırdım...
Daha önceleri , eşinizin telefonuna bakarmıydınız , kız ile olan sohbetleri olurmuydu mesela hiç açıp baktınız mı neler konuşmuşlar diye. Şahsen güven sorunu olmasa dahi eşimle aramda yapı olarak meraklı bir insanımdır , erkek arkadaşıyla olan konuşmalarını bile bazen okurum whtspdan. Numarası varsa kızın sizde , arada bir kontrol edin çevrimiçi oluşum zamanlarını , aynı anda çevrmiçilerse bile paniklemeden , hemen whtsap web yyükleyin derim. Neden whtsabı silip , yedeklemelere bakmak istemiyorsunuz.hatta diğer sayfalardaki bir arkadaşın dediği gibi üçünüz ortak bir alanda biraraya gelin , wc ye gitmek , makyaj tazelemek adına iki üç dk çekilin ve izleyin derim...

Uyuz oluyorum evli olduğunu bile bile neden bu tavır arkadaş. Kenara çek düzgünce bir uyarı yap binmesin arabaya bu samimiyet ne yahu? Eşini de kızı takibe aldığın gibi yap gözlemle.

Silinen konusmalari bir sekilde geri getirebiliyor sanirim whatsapp, bir ayari degistirmek mi ne gerekiyor. Onu ogrenip caktirmadan baksaniz? Tam detayi bilmiyorum, internet forumlarinda vardir illa ki.

Silinen konusmalari bir sekilde geri getirebiliyor sanirim whatsapp, bir ayari degistirmek mi ne gerekiyor. Onu ogrenip caktirmadan baksaniz? Tam detayi bilmiyorum, internet forumlarinda vardir illa ki.

inanın hiiiççç öyle biri değilim....ilk defa böyle birşey yaşadım...ve kıza hiçbi şekilde herhangi bi ima da bile bulunmadım, ama midem bulandı bi defa..teşekkür ederim ...
tek falso eşinin konuşma geçmişini silmesi.
ya kız ya da eşin yanlış işler peşinde.

Eşiniz onun kendisinden hoşlandığını öğrenince ya da anlayınca bir an olsun o kızla kendini düşünebilir belki de ilerde o da ona karşı bir şeyler hissetmeye baslayabilir.

Aman dikkat derim. Kocanizi kaptirmayin ,gözün üstlerinde olsun.

kocana güveniyorsun ama bence o kadar güvenme
işyerindekiler seni boşuna uyarmaz
sadece kızın heyecanlandığına emin değilim eşin de biraz yüz veriyor gibime geldi hatta ötesi yoktur umarım diyorum

yahu arkadaslar eşimin etrafında bayan lmamasını istemek gibi futursuz isteklerim tabi ki yook, neden anlamıyorsunuz, konu ondan hoşlanan biri olunca kusura bakmayın ama elimde olmadan gerildim, siz gerilmezmiydiniz, yalnız mıyım bu durumda yaniii... neyse teşekkür ederim yorumunuza...
bu arada işinden ettirmek ne demek, herseyden önce vicdanımla hareket edern biriyim, ne münasebet, birinin ekmeğiyle oynamak haddim değil, konu ne olursa olsun hemde...

Ne olursa olsun benim nacizem hissettirme yansitma ama takipte kal derim bence en dogrusu suan bu hicbirsey yokmus gibi onu kiskanmiyor gibi davranman canim usteleyipIkIstirmakta cozum degil tartismak yada konusmakta suan cozum gibi gosukmuyor bence izlemede kalman yeterli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…