- 12 Şubat 2009
- 1.398
- 1.694
- 658
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Hayatım böyle şeyler hep olacak. Bu hayatta herşey oluyor. Düzgün olan sen ol yeter. Eşin için huzur veren biri olmak varken neden uğraşmayı seciyorsun ki. rahat ol. Seçim yapacaksa bile seni seçer böylece.platonik oluşunu elbet ispat edemem, hislerim dışında elimde birşey yok, ama eşim sıradan bile davranıyor olsa etrafında ondan hoşlanan biri oldugunu düşünmek canımı sıkıyor hepsi bu...
Ben de fikrim de belirttiğim gibi karakter itibariyle de içe dönük bir insan olabilir. Ben konu sahibinin eşinden çok yakınındaki arkadaşlarının tutumunu yanlış buldum. Daha çok onlar bu izlenimi vermiş. Direk platonik aşık demişler. Kim olsa konu sahibi gibi tepki verirdi. Yine de sağ duyulu olmasın da fayda var.ekmek derdi bence kız ses çıkaramıyor kendi de işten çıkamıyo, adamın hissi var gibi geldi ya:/ kız hanımefendi diyo çünjü konu sahibi.
konu sahibi şu durumda bile kızı nasıl güzel anlatıyo(kendisi dde kız da çok hanımefendi insanlar izlenimi oluştu bende)
ben erkekte buluyorum kabahati.
merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..
eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....
bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...
kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!
kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
Kız ona acilmis olsa uzak durmasi lazim arabaya alip eve davet etmeyi dusunmesi degil.Eger acilmamista esin hislerini farketmisse yine uzak durmasi lazim özellikle sizin farkettiginizi anladiktan sonra ama nedense geri cekilme geregi duymuyor.Ya sizi kiskandirmak icin yada gercekten birseyler varmerhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..
eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....
bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...
kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!
Kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
tek falso eşinin konuşma geçmişini silmesi.inanın hiiiççç öyle biri değilim....ilk defa böyle birşey yaşadım...ve kıza hiçbi şekilde herhangi bi ima da bile bulunmadım, ama midem bulandı bi defa..teşekkür ederim ...
Çözüm ne eşinin çevresinde olan bütün dişileri yok etmek mi ?? İşinden ettirmek mi ??yani ne istiyorsun ??eşine güvenmiyorsun sorun burda ..kız eşinin aklını çeler diye düşünüyorsun ..canım kız çekici değilmiş dediğine göre o Zaman rahat ol sinirini bozma bence ..kız dolu ortalık ..herkese takarsan işin iş
Nasıl oluyor bende merak ettimsilinmiş konuşmayı geri getiren yöntem var ama bu durumda söylesem mi bilemedim.
yahu arkadaslar eşimin etrafında bayan lmamasını istemek gibi futursuz isteklerim tabi ki yook, neden anlamıyorsunuz, konu ondan hoşlanan biri olunca kusura bakmayın ama elimde olmadan gerildim, siz gerilmezmiydiniz, yalnız mıyım bu durumda yaniii... neyse teşekkür ederim yorumunuza...
bu arada işinden ettirmek ne demek, herseyden önce vicdanımla hareket edern biriyim, ne münasebet, birinin ekmeğiyle oynamak haddim değil, konu ne olursa olsun hemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?