- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Esiniz sanirim idari pozisyondaymis uygun bi sekilde daha az birbirilerini gorup muhattap olacaklari bir birime gecirekez mizararı sadece kadınsal bi psikolojik rahatsızlık benim adıma...ama inanın başkası olsa çok daha büyürdü bu olay, ben zaten yanlış bir harakette bulunmamak adına kendımi bile uyarıyrum bu konuda..
Esiniz sanirim idari pozisyondaymis uygun bi sekilde daha az birbirilerini gorup muhattap olacaklari bir birime gecirekez mi
Baskasinin daha buyutecsgi konusunda size hak veriyorum bu konuda sagduyulu mantikli yaklasmissiniz ama rahatsizlik verecsk davranislari yoksa cok kafaya takmayin yasi kucukse esinizi abi gibide goruyor olabilir
Ne kadar cok dusunurseniz icinizde dahada buyuyecsk daha cok rahatsiz olacaksiniz stajer falan olsa bi sekilde gitme durumu olacakti sonucta calisan esiniz gerekli mesafeyi koyarsa sıkinti edilecsk bir durum kalmaz kendiside sogur belki esinizden
hayatında kimse yokmuş, hatta görücü usulu falan birileri oldugunda görmek bile istemiyormuş, bu arada dün şirketimizin iftar yemegine davetliydik, bu kız ayrı masadaydı, biz geldik oturduk masamıza falan, 10 dk sonra kız bizim masadan biriyle yer değştirip eşimin yanına oturdu, bi kere içim bulandı ya, malesef her haraketine takar oldum şimdi...
umarım dediğiniz gibidir, ben bazı seylerı hissedebiliyorum, küçük olmasına veriyorum, yerini bilirse sıkıntı yaşamayız..
sen şimdi bu masa değiştirmesini bile çok masumca mı buldun..??
Bu cesareti bu kız nerden buluyor?
Eşin ne yaptı peki bu kız yanına oturunca?
Ay yemin ederim şuan ben sinir oldum ya...
Eşi bizden yana pek sıkıntı yok gibi ama kız sanki biraz fazla rahat davraniyor
Bence sizden çekinmesinin zamanı gelmiş.Bu rahatlığı ona vermeyin haddini bilsin.aynen sizin gibi düşünüyorum
o kızı gebertirim ben senin yerinde olsam, halt etsin sen kimsinde benim eşimin yanına yer değiştirip oturuyosun karaktersiz, adam evli barklı yanında eşi var, bak sinirlendim valla bence o kıza haddini bildir, bizde küçük olduk
Söyle bir daha asla silmesin. Üstelik eşşeğide karpuzuda güzel bir haşlayın siz. Olucağı varsa. Eşinizin içinde varsa sizin sormanızla ve boğmanızla olmaz. Olur yani. Ben olsam kocamı uyarırım bir daha sildiğinde sorun olucağını açıkça belirtirdim. Üstelik aynı şeyi benim yapmam hoşuna gidermiydi diye bir soru yöneltirdim.
Kızın pişkinliğine bak ya ben bile delirdim burda..yer değiştiği an benim modum düştü, eşimde farkettti zaten, tüm yemek boyunca benle ilgilendi, ama evet gıcık oldum, yanına gelmesine...
Kızın pişkinliğine bak ya ben bile delirdim burda..
Keşke sende eşinle yer değiştirseydin bi mort olsaydı..
Baksana eşin yüz vermediği halde böyle bi kız. ama sen onun masumca bi hoşlantı olduğunu düşünüyorsun.ya ben kendime yakışmayan bişey yapmamak için resmen çırpınıyorum, her anlamda oldugum konumu, yerimi, eşimin huzursuzluğuma olan ilgisini görüyorum, basit ama can sıkıcı işte...
Hem siz hem diger calisanlar durumu anladiginiza gore esiniz de anlamistir bence.
Acilma gibi bir durum oldugunu sanmiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?