- 25 Şubat 2015
- 1.812
- 2.351
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Bence kadınlar hisseder. Anladığım kadarı ile sen eşine güveniyorsun ama kızdan olumsuz elektrik almışşsın..bence kesinlikle kadınlar hisseder canım. Geriden izle ama çokta dert etmemerhaba arkadaşlar, ilginiz için teşekkür ederim, tek gelişme şu; eşime neden bu kızla hiç yazışman yok artık, siliyomusunn dedim, o da nasıl böyle düşünürsün dedi, gereksiz buldugum yazışmları hep silerim biliyorsun dedi, ki evet hep böyledir, annesi bile olsa hep siler temizler falan, bende hiç uzatmadım, konuyu bir daha açmadım bile, öyle geriden izliyorum,
bu kız eşime özel bi org yapmak istiyordu ve onu daha snra yaparız diye geçiştirmiştik, ama sanırım kız hala bekliyr...
Bence kadınlar hisseder. Anladığım kadarı ile sen eşine güveniyorsun ama kızdan olumsuz elektrik almışşsın..bence kesinlikle kadınlar hisseder canım. Geriden izle ama çokta dert etme
Ne özel orguymuş o? Kendi sevgilisi için düşünsün böyle şeyler. Sana söylediğinde, aşırıya kaçmayalım lütfen deseydin. O sadece bu cümleden anlardı anlayacağını zaten. Bakarız, düşünürüz deme durması gerektiği yeri naif bir şekilde belirt bence.
Kız yürek yemiş ya ne cesaret hem evli hem idareci hemde esiyle aynı isyerinde calisan bir erkege ilgi duymak bana cok iddialı geldi....
Bildiğim kadarıyla watsap silip geri yüklediğinizde tüm konuşmalar geliyor
Deneyin derim -:)
burası çok büyük bir işletme ve bekar bir çok bayan çalışan var, hatta bunların içinde bana bile kim daha hanımefendidir deyin bu kızı gösteririm... durum cidden bu.....
Öylelerinden korkacaksın zaten canım.. saman altından su yürütüyor belli ki..
İnşallah sıkıntılı bi durum olmaz, Allah eşinizi şaşırtmasın, yuvanız bozulmasıneşime whatsap olayını kapadığıma dair söz verdim, bunu artık yapamam, en kötüsü şudur, eşime siz şöyle iyisiniz böyle iyisiniz falan yazmıştır, eşimde benim buna delireceğimi bilip, cevabını verip silmiştir..
İnşallah sıkıntılı bi durum olmaz, Allah eşinizi şaşırtmasın, yuvanız bozulmasın
O Kızın da niyeti kötüyse Allah fırsat vermesin
bana eşiniz hıc masum gelmedı
kızda dedıgınız gıbı masum degıl sız hala ıyı nıyetle bakıyosunuz kıza ..
kızarıp bozarması masumlugundan degıl heyecanından
bence o kız hıc yokmus gıbı davranmayın tam aksıne gozunuz ustlerınde olsun
bence kızın utanıp kızarıp bozarmasının sebebi eşiniz eğer orada müdürse ondan çekindiği ve koktugu için olabilir mi eşinizin o kızı koruyup kollamasına karşın mahçup ve çekimser davranmış olabilir. korkmuş olabilir derken şimdi eşiniz onu koruyup kollamış ya kızda korkmuştur simdi siz onun korumasını yanlış anlayıp eşinizle aranız bozulur vs diye sizden çekinmiştir sizin yanınızda sırf siz yanlış anlamayın diye eşinizle konuşmalarına dikkat ediyordur ne bilim. ama eşinizizn mesajları silme konusuna gelince sonuçta eşiniz etraftaki uyarıları ve sizin o kıa karsı olan tavrınızı farketmiştir yani eşiniz şunu düşünüyordur şimdi karım ben hep bu kızı koruyup kolladıgım için muhtemelen şüpheyle yaklasıyordur bari mesajlarını vs sileyimde(normal bir konuşma dahi olsa) daha da kadın süpheye düşmesin diye silmiş olabilirmi yani siz olay cıkarmayın diye? şahsen ben bi dişcinin yannda calısıyordum staj yapıyordum orda çalıştıgım doktor gercekten cok iyi ve düzün biriydi karısını çok seviyordu karsııda öyle ama gün içinde tabi ki eşi evde oturan calısmayan bir bayandı gün içinde eşi ben asistan 2 tanede sekreter ve bir iki tane erkek teknirker calısıyorduk tek bayan ben değildim ama doktorda orda yası en kucuk olan bendim birde doktorla sureklı basbasa calıstıgımz için (onun eline yardımcı oluyordum hastaya ikimiz bakıyorduk) ister istemez ordaki bayanlar içinde en cok benmle samimiydi ama yinede oyle laubali değildik tabi ne ben ona o gözle baktım ne o bana 3 yıl calıstım tabi eşi geldiği zmanlar kasılıyordum korkuyordum yanlıs anlsılmasın diye onunda eşi mesela benm köyde bir gölvardır gölün içinde masa sandalyeler var orada cok güzel balık yaparlar doktor dedıkı mytears okadar köy köy diyorsun ama alacagn olsun bir şu köye davet etmdnn bizi dedi gülerek eşinin yannda bende kzıarıp bozardım eşi şimdi ben hep oraya gidelim diye ısrar ediyormuşum gibi yanlış anlasılcak diye elim ayagım titredi. belki oda sizn gibi düşnmüştür kız kocamı görnce tıtryor utanıyor vs ama bence sadece sizin tepkilriniz yuzunden kız utnıyordur birde esinizle aynı yerde calsııyrosunz o yuzden davanısları tuhaf gelebilr size. allah yardımcınız olsun umarım dusundugunz gıbı degildirde kimse kimsenin gunahına girmeden konunuz kapanır. peki bu hanımfendı kızın hayatında kmse yokmuymus sevglisi vs arastırdınızmı hıc?
yeri geldiğinde kızla konuşsanız bu ne cüret yanii biraz haddini bilsin hareketlerine dikkat etsin evli barklı adam var karşısında yaaa okuyunca bende gerildim çok sinir oldummerhaba arkadaşlar, ilginiz için teşekkür ederim, tek gelişme şu; eşime neden bu kızla hiç yazışman yok artık, siliyomusunn dedim, o da nasıl böyle düşünürsün dedi, gereksiz buldugum yazışmları hep silerim biliyorsun dedi, ki evet hep böyledir, annesi bile olsa hep siler temizler falan, bende hiç uzatmadım, konuyu bir daha açmadım bile, öyle geriden izliyorum,
bu kız eşime özel bi org yapmak istiyordu ve onu daha snra yaparız diye geçiştirmiştik, ama sanırım kız hala bekliyr...
Belki bu yorumumla burda tasa tutulucam ama duygusunu faaliyete gecirip esinize yaklasma yakinlasma gibi faaliyetlerde bulunmuyorsa ne yaoacaksiniz kimerhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..
eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....
bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...
kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!
kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
Belki bu yorumumla burda tasa tutulucam ama duygusunu faaliyete gecirip esinize yaklasma yakinlasma gibi faaliyetlerde bulunmuyorsa ne yaoacaksiniz ki
Soyle birsey diyeyim kimsenin kalbinin duygularının anahtari elinde degil yoksa kim imkansiz evli bir adama asik olmak istesin ki
Bakin bende gecici calistigim is yerinde evli birinden hoslandim duygularimi fark eder etmez ondan uzaklasmak icin birim ddgisikligi yapip havasiz soguk yeri kotu isimle alakasi olmayan bir birime bile gectim onunla karsilasmamak icin is yerinde onun gececegi yerlerden gecmemeye calistim odamiza geldiginde buz gibi soguk havada telefonla konusma bahanesiyle disariya ciktim vs vs vs kendimdende duygularimdanda kacmak icin elimden geleni yaptim ama olmadi sozun kisasi hoslanmis oldum bir kere ama
Ne hoslandigimi gosterecek hareketlerde bulundum be ordaki insanlardan bir tık farkli davrandim nede yakin olmaya cabaladim icimde yasadim icimde bitirdim
Is yerinden ayrildigimda oraya gidip gorme imkanina arkadaslarin ve onun arada gel ziyaret et demelerine ragmen gitmedim
Telefonu bende olmasina ragmen bayram seyran kandil is guc bahane edip arayip mesaj atmadim ve simdi unutma evresindeyim
Siz bu kiz icin ne yapabilirsiniz ki duygulaeina ket vuramazsiniz
Yapabilecsginiz tek sey esinize herkes gibi onunlada arasina mesafe koyup o mesafeyi korumasini istemek evet esinize yakinlasma cabasi varsa ve bunu goruyorsaniz bi tavir alabilirsiniz ama boyle degilse platonik platonik takiliyorsa size ne zarari olacak ki
Belki bu yorumumla burda tasa tutulucam ama duygusunu faaliyete gecirip esinize yaklasma yakinlasma gibi faaliyetlerde bulunmuyorsa ne yaoacaksiniz ki
Soyle birsey diyeyim kimsenin kalbinin duygularının anahtari elinde degil yoksa kim imkansiz evli bir adama asik olmak istesin ki
Bakin bende gecici calistigim is yerinde evli birinden hoslandim duygularimi fark eder etmez ondan uzaklasmak icin birim ddgisikligi yapip havasiz soguk yeri kotu isimle alakasi olmayan bir birime bile gectim onunla karsilasmamak icin is yerinde onun gececegi yerlerden gecmemeye calistim odamiza geldiginde buz gibi soguk havada telefonla konusma bahanesiyle disariya ciktim vs vs vs kendimdende duygularimdanda kacmak icin elimden geleni yaptim ama olmadi sozun kisasi hoslanmis oldum bir kere ama
Ne hoslandigimi gosterecek hareketlerde bulundum be ordaki insanlardan bir tık farkli davrandim nede yakin olmaya cabaladim icimde yasadim icimde bitirdim
Is yerinden ayrildigimda oraya gidip gorme imkanina arkadaslarin ve onun arada gel ziyaret et demelerine ragmen gitmedim
Telefonu bende olmasina ragmen bayram seyran kandil is guc bahane edip arayip mesaj atmadim ve simdi unutma evresindeyim
Siz bu kiz icin ne yapabilirsiniz ki duygulaeina ket vuramazsiniz
Yapabilecsginiz tek sey esinize herkes gibi onunlada arasina mesafe koyup o mesafeyi korumasini istemek evet esinize yakinlasma cabasi varsa ve bunu goruyorsaniz bi tavir alabilirsiniz ama boyle degilse platonik platonik takiliyorsa size ne zarari olacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?