Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

Yukarıda whatsapp web yazılmış ama bildiğim kadarıyla whatsapp web açılınca telefona bildirim gidiyor whatsapp web aktif diye o yüzden dikkatli olmakta fayda var bayanlar.

Konu sahibi hanımefendi, aklınızı bulandırmak istemem ama 3-4 kişi ayrı ayrı sizi uyarıyorsa ortada şüphesiz ki dönen birşey var demektir. Allah yardımcınız olsun. Ama ben bir süre daha beklemenizi ve hissettirmeden olan biteni takip etmenizi öneririm.

mutsuz aiede buyumelerini istemem, guvensız, huzursuz, allah yasatmasın ama eger olursa da yapacak tek sey bu benım ıcın...teşekkür ederim...

çok teşekkür ederim, yetiştirlme şeklimizle alakalı oldugunu dusunuyorum, ben kızıma ıyı bır anne olamazsam, durust, dogru bır anne olamazsam, ona baska daha kıymetlı ne verebılır, ne öğretebilirim ??? bu kendı yasamımı da kapsıyor, benım bakışım bu yönde oldu hep, allah şaşırtmasın da derim, esımı çok ama çok sevıyorum, ınanın ıcını bılıyorum bundan sebep te belkı ıcım rahatam ama aynı bırımde oyle bırı oldugunu bılmek huzursuz eduyor..

özür dilerim görmedim yazdıgınızı, sorunuza gelince, eşim buranın sahibi değil sadece sayılan bir birim müdürü, o kızın da müdürü, eşim konduramadı ilk başta abi gibi yaklaştıgını soyledı hattaa benım 2.ve 3. uyarımda onunda dıkkatını cektı de oyle anladı sanırım, bu zaman kadar esım ona hep abı gıbı yaklastı, yanlıs anlasılmak ıstemem, kızın herhangı bı yazılı sozlu bırseyı olmadı, ama ınsanlar bana tavrılarının artık normal olmadıgını, eşimi görünce elinin aygına dolaştıgını falan soylemelerı uzerıne ben konuyu deştim...

objektıf olmaya cok calısıyorum emın olun, haketmedıgı bır yesı esıme yasatmam ben, ama eger kı hakettıgını anlarsam da dedıgım gıbı kendı ipimi kendim çekerim, çok netim...

teşekkür ederim

işte zaten benı durduran nokta sadece bu, cok samımı oldugum ınsanlarda olmadıgım ınsanlar daaa esımın kıza karsı ınanılmaz sıradan davrandıgını bastıra bastıra soyledıler, eşim hiç konudrmamıştı bu gune kadar, hatta evlı cocuklu adamım der mesela hep, yanı dusuncesı bıle onu sok etmıstı...ama ınsanlar farketmıs netıcede...

bence eşiniz kızı uyarmış evli olduğunu sizi sevdiğini vs söylemiş sizin kızacağınızı kıskanacağınızı bildiği için de mesajları silmiş olabilir

bence eşiniz kızı uyarmış evli olduğunu sizi sevdiğini vs söylemiş sizin kızacağınızı kıskanacağınızı bildiği için de mesajları silmiş olabilir

önce çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

eşimle üniv'te de tanıştık, düşünün ki 19 yıl oldu tanışalı, benim ailem eşimi istemedi, eşim benı sadece yarım saat öğle arasında görebilemk için oldugu şehirden kalkar gelirdi, çünkü annem bana asla ızın falan vermezdı, eşimin baska memleketli olması ciddi dert oldu, defalarca olmuyor dıye arayıp bitirmeyi düşündüm, hatta bir defasında çok kararlı aradım güya diyeceğim ki bitsin, aileme karşı gelemıyorum falan, neyse actı konustuk ben tam konuya girecegım, eşim dedi ki ; ayaklarında corap var mı ?? bak havalr serınledı, karnın cok sancılanıyor askım dedı, aglamaya başladım o an..........
ben gene dıyemeden kapattım, ama aılemın ıstemedıgı bırıyle de olmaz dedım hep, ya iyilikle yakışır şekilde olacaktı yada olmayacaktı...

sonra bırgun babam ısyerıme geldı, kapıdan bana sadece''keske doğmasaydın, deden yaşasaydı senden utanırdım'' dedi ve gttii, sırf onun ıstedıgı kısıyle evlenmek ıstemıyorum dıye...

ben o gun tamamen bıttım, tamam dedım, ne dersenız tamam, kımse o olsun, eşimi aradım olmuyor falan ama esım bıttı, ses gitti anladım kı aglıyor, kapadım tlf'nu ve babamın en samımı arkadasını ( kardes gıbı sever ) aradım, amca dedım boyle boyle, ben babamı ezemem, ama bari başkasıyla evlenmeyeyım....amcam sağ olsun aynı akşam babamla konusmus,
ve babam o gece benı cagırıp özür diledi, dedi ki seni o kadar yordum ama offf baba demedın, hem gurur duydum hem ıcım parcalandı dedi, ağladık beraber, sonra esımı sordu, duydum kım o falan dedı, ben bı ıkı gun ınanamadım, bu rüya olmalıydı, babam bu kadar değişemezdi.....

ama çok şükür ki hersey yoluna girdi, şimdi eşimi çok çok severler, güvenirler, ama hala hep der babam, senınle ben heepp gurur duyuyırum diye... allah anne baba rızası olmadan bırsey yapmak zorunda koymasın hıcbırımızı.....

esım ıstemeye geldıklerınde korkudan mıgrenı tutup, tam 1.5 saat dıger odada kıvranmıstı :)
çok aşığım ona halaaaa :)

Canım benim hep mutlu olursunuz inşallah bizde çok zor evlendik 4 yıldır evliyiz çok seviyorum onu
Niyeyse senin hikayeni okuyunca bunları yazmak geldi içimden...

Böyle kıytırık insanların huzurunuzu bozmasını izin verme sakın çok mutlu olun inşallah..

aşk başka birşey, saygı başka, emek hele bambaşka, biz birbirimize çok emek verdik, iyi günde kötü günde, bazen birbirimize bakarak ortamlardan aynı anda uzaklaştık, o kadar tanıyoruz, ve zaten karşında ki insanı boyle iyi tanıyınca bir değişiklik olsa allah korusun bunu zaten anlarsın hemen, dediğim gibi eşimden yana içim rahat, çok seviyorum 13 yıl oldu evleneli, öncesinde 6 sene beraberlik var, yani insanız neticede hersey bızım ıcın ama dediğiniz gibi böyle bir sebepten huzurumuz kaçmamalı, annelerimiz ne der hep, allah iyilerle karşılaştırsın :)
teşekkür ederim tekrar, size de mutluluklar dilerim :)

merhaba arkadaşlar, bu konu üzerinden aylar geçmiş konuyu henüz kapatabildik eşimle, şöyle ki;
uzun süredir bu kızı izliyordum ben ve platonık olduguna dair herşey kafam da daha da netleşmeye başladı, ama eşim konduramıyor, o hala çocuk falan modunda konusup duruyordu, bir akşam eşimin tlf'nunu alıp instagramdan kızı listeden attım, tabı kız bunu eşim yaptı sanıyor, neyse ertesı gun kızın paylaşımlarını izledim, artık hiçbirşeyınım falan filaannn ( veya ben bu psikolojide oldugumdan böyle yorumladım ) ofısten baska bır kıza gıdıp ... bey senın listende var mı dıye sormuş bunu da öğrendim...

neysee, bi kaç akşam önce de eşimin tlfnunu aldım ( ya utanarak paranoyaklıpa bağladığımın farkındayım ) maillerine göz attım, daha doğrusu bu kızdan gelenlere, ve bir mail buldum aynı güne ait, eşimin cvp vermediği bir mail bu, maide şöyle diyor ;

'' benı bu kadar dışlamanız gerektıren ne yaptım, arama, sorma, konusmak ıstemıyorum, musaıtt degılım, anlamıyormusun, istemıyorum, bu kadar mı kıymetsızdım sızın nazarınızda, darmadagın oldum, anladım kı burda artık sıze işle ilgili mecbur kalmadıkca cumle bıle kurmayacagım, ama cevabınızı sakın yazmayın yuzume soyleyın lutfen!!! ''

okudum ve eşime uzattım, bu ne dedım, oda saçmalıyor dedı, nasıl anlat ben de bıleyım dedim, haklı çıktın askım dedı, bu kız normal degıl dedı, senın abarttıgını düşündüğüm için senden utandım dedı, yarın sabah ılk iş onunla konusacagım lütfen sen sakın canını sıkma dedı.....

ertesı sabah kızla konusmus devamında kız bana yazdı ; ... hanım müsaitsenız konusabılır mıyız dedı, ben de senınle konusmak ıstemıyorum bı derdın varsa buradn yaz dedım, yanlış anlasılma olmus falan dedı, ben de dedım kı pardonnnn
benım esım senın hayatının neresınde kı darmadagın oldun sen dedım ??!!! zırvaladı, sacmaladı, inanmadım, artık çok net bazı şeyleer oturdu zaten, dedım kı davranıslarına dıkkat et, o benım kocam degıl sevgılım, bunu aklından sakın cıkarma ve ben artık senı ızlıyorum dedım..... konusmayı bıtırdım...

artık gelmıyor gıtmıyormus, asla ofıse bıle gelmiyormus falann.....

Konunuzu okuyunca o kizi bir kosede sıkıştırıp uyarin diyecektim ki eskiymis. Sonra yazdıklarınızı gorunce diyorum ki bir kadin asla ici bos duygular hissetmezmis. Esinize de helâl olsun .

kadının hissettiği erkeğin emin oldugundan daha dogrudur dşye bosuna dememısler :) umarım kapanır artık çok canımı sıktı bu konu ...teşekkur ederım :)

Konunuzu okuyunca o kizi bir kosede sıkıştırıp uyarin diyecektim ki eskiymis. Sonra yazdıklarınızı gorunce diyorum ki bir kadin asla ici bos duygular hissetmezmis. Esinize de helâl olsun .

Şu kızı lütfen gönderin artık ordan.
Ekmeğiyle oynamayı falan geçmiş bu iş resmen yüz bulsa yuva yıkacak aşifte
Ekmeğini düşünen başkasının yuvasına göz dikmez

Eşiniz de fazla rahat kusura bakmayın
Siz bu konu yüzünden aylardır huzursuzsunuz, adam hala kızı gerektiği gibi uzaklaştıramıyor.
Neden bu gizli kapaklı işler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…