- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.106
- 798
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
bunu bende düşündüm evet, eger birşey hissetmiyor olsa mutlaka kendını aklamaya çalışıp birşeyler yapardı, ama ağlayıp gitmeye kalkıştı, eşimin bu durumdan hbaeri henuz yok zaten, belkı gıdıp kız anlatır bılemıyorum şuan, valla kimseye güvenileceği kalmamış arkadaşlar, allah hepimizin yuvasına huzur versin....
bana da öyle geldi nedenseSanki tam üstüne bastınız.
bana da öyle geldi nedense
ben farkındayım diyor sanki eşin
Kız şu an mağdur numarasıyla masum pozlarının altına gizlenip sizi suçlu duruma bile düşürebilir eşinizin gözünde itibarınızı sarsarak ona kapı açabilir çok dikkatli olmanız gerek. Artık madem mevzu ayyuka çıktı eşinizi karşınıza alıp açık açık konuşun. Madem sizi seven ilişkinize özen gösteren bir eş anlayışla karşılayacaktır. Artık eş dost konuşuyor sana güvensem de bu dedikodular beni rencide ediyor üstelik aynı şirketteyiz herkes beni de tanıyor saygınlığımı da bu gidişle kaybedeceğim diyin. Eşiniz ik ile konuşup departman değişikliği önersin. Sosyal medyadan silsin iletişimi tamamen kessin! Mevzunun bu şekilde geliştiği sonrasında işlerin tersine döndüğü çok hikaye gördüm. Eşinizle en ufak bir probleminizde bu kadın pusuda bekliyor olacak masum pozlarında. Amman diyim...
Hep de abi abi diye pervane olurdolanırlar etrafında kız muşteşem güzel de olmasa sonundada işve cilveyle kocanda bu tuzağa düşer kızın kollarına abiymiş yemişim abi sözünü bunları yaşayan biri olarak söylüyorum bu konuda kocan başta öyle düşünebilir ama kızın hal ve hareketleri abi fasa fiso hepsi hikaye yersen tabi ki uyanık olben eşimi ilk 2 uyarımda ısrarlaa yok oyle bısey sana oyle gelmiş o beni abisi gibi sever dedi, sonuncu da ise canım anladım dedı ben dıkkat edecegım hıc dusunme bıle dedı ( sanırım ben uyandırdım )
Ama ben şunu anlamak da zorluk çekiyorum , kocan senin birşeylerden rahatsızlık duyduğunu gayet iyi anlıyor artık , neredeyse sağır sultan dahi neredeyse duymuş durumda , karısının üzülmesine sebebiyet veren şu kıza karşı davranışlarını gözden geçirmesi gerekmezmi ? en azından kıza soğuk davrananarak ilgi göstermeyerek belki de tersleyerek çünkü bu kızın yüzünden yuvanıza gölge düşmeye başlamış bulunmaktadır şu kadarcığını da yapsın bi zahmet ...aynen zaten eşime bak ınsanlar boyle yorumluyor demıstım, bızden cıktı olay, laf olmaya basladı, esım de ıste bana bırak dedı, ama tersleyemedı sanırım, kız açıkça birşey demediği için, sadece tavırlarından da birşeye yoneltıp dıyemedı sanırım...
ben takıp edıyorum şimdi nasıl degısecek uyarıdan sonra bakalım...
Ama ben şunu anlamak da zorluk çekiyorum , kocan senin birşeylerden rahatsızlık duyduğunu gayet iyi anlıyor artık , neredeyse sağır sultan dahi neredeyse duymuş durumda , karısının üzülmesine sebebiyet veren şu kıza karşı davranışlarını gözden geçirmesi gerekmezmi ? en azından kıza soğuk davrananarak ilgi göstermeyerek belki de tersleyerek çünkü bu kızın yüzünden yuvanıza gölge düşmeye başlamış bulunmaktadır şu kadarcığını da yapsın bi zahmet ...
Ama ben böyle basit kızlar yüzünden yuvanızın yıkılmasını asla razı değilim hele çocuklarının babalarına ihtiyacı var madden olmasa bile maneviyatdan çok zor çocuklarla tek başına kalmak bunu yaşayan birisi olarak söylüyorum sizin konunuz beni derinden üzdü belki gerçekte öyle korkutucu birşeyler yoktur ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım gelirevet eger ben bu yonde bırsey duyar veya hıssedersem zaten ( soguk davranmadıgına dair ) herseyyyyy mahvolur....olan ona olur ayrıca, ben cocuklarım ve kendıme cıdden yeterım....
Ama ben böyle basit kızlar yüzünden yuvanızın yıkılmasını asla razı değilim hele çocuklarının babalarına ihtiyacı var madden olmasa bile maneviyatdan çok zor çocuklarla tek başına kalmak bunu yaşayan birisi olarak söylüyorum sizin konunuz beni derinden üzdü belki gerçekte öyle korkutucu birşeyler yoktur ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım gelir
Merhaba evet etik değil belki ama benim size tavsiyem eşinizin telefonunu uygun bir zaman diliminde elinize alabiliyorsanız alın, whatsapp tan ayarlar kısmına gelerek Whatsapp web'i bulun ve kendi bilgisayarınızdan karekodu okutarak whatsapp'ına erişim sağlayın. sonra çaktırmadan telefonu aynı yerd koyun zaten onun interneti açık olduğu sürece eş zamanlı olarak yazışmalarını bilgisayarınızdan okuyabilirsiniz.
bunu yaptıktan sonra hiç bir şey söylemeyin sadece bekleyin.
normalde bu kimseye önerebileceğim bir şey değil ama sizin durumunuzdan gerçekten çok şüphelendim %80 aralarında bir enerji var. bakın aralarında diyorum bence eşiniz kıza asılıyor olabilir. o silinen konuşmaların içeriğinde kızın değil eşinizin sıcak tavrı ağır basıyordur, genç bir kız anlattığınız ortamda cesaret edemez zira. utangaç tavrı da bu nedenle olabilir, işin iç yüzünü biliyordur ve eşinizin her söylediği şeyin aslında ne ifade ettiğini anlıyordur. kolay gelsin sabırlı olun lütfen.
Ne güzel saygınlığınız var önce kendinize ve evlilik dolasıyla eşinizle aranızdaki ilişkinize takdir ettim çok ender sayılacak özel hanımlardansınız çoğu hem cinsimiz bütün eşinin yaşattıkları çirkinliklere rağmen susmayi tercih ediyorlar yada affedip görmezden geliyorlar yeterki beni terk etmesin sorsak çocuklarım için katlanıyorum .eşimi sürekli kontrol altında tutarak yaşamaya cidden takatim yok, zaten eğer aramızda ki sevgi bitmişse en sağlıklısı ayrılmaktır, bunu bazen bu tür konular konustugumzda ona söylerim, eger bır gun bana olan sevgın azalırsa bunu ılk ben bıleyım, ben sana sevmedıgın bı es olmaktansa çok çok uzakta yaşamayı tercih ederim diye...
çok iyi bilir benim nabzımı, ne aşamada gideceğimi, beraber buyuduk resmen, saygıyla, aşkla büyüdük, çok şükür 2 evladımız var, evinde mükemmel bir baba, bana çok çok yardımcı aşkla bakan bir eştir, saygım, minnetim sonsuzdur, eger kı bırısı yuzunden bu hisler çatlarsa, sarsılırsa ben bunu unutarak yaşayamam zaten, herkesin yapısı farklı, ben de böyleyim işte....once kendı ipimi keserim....
Inşallah sorumu cidden görmediğiniz için cevap vermemişsinizdir, görüp de cevap yazmamazlık yapmamışsınızdır. Zira yaptığınız görüp de görmemezlikten gelmekse kocanızın da farklı yaklaşımlarını bir şekilde zihninizde akladığınızı ve bu konuda kocanızı pek de objektif değerlendirmediğinizi düşüneceğim.Her şey tamam da eşin niçin bunu anlayınca kapı dışarı etmedi-ettirmedi? Bana göre normal olan iş ahlakına ters olduğu için işten çıkarılmasıdır.
Düşünün ki bu kız orada başka bir evli adama aşık ve asılıyor. Kocanız bu kızı o iş yerinde tutar mıydı, yoksa iş ahlakına aykırı hareket ettiği için kovar mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?