Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

muhakkak haklısınız, bunu ilk başlarda ben de yaşadım, zaten böyle bir olayı 15 yıllık evliliğimizde ilk defa yasadık, devamında kendı gözleriyle görüp bana hak vermesi için sadece bekledim, hatta o kırıldıgım dönemlerde ciddi tartışmalarımız oldu, ona güvenmemekle suçladı beni, ama olay başka işte, bekledım ve bunun kadınsal bir kıskançlıktan ibaret olmadıgını görsün istedim, acaip mahçup oldu, zaten ertesı gun kızı arayıp benı iş için bile arama, bu konuda yardım alacagın bı çok kişi var onlara sor, eşim senin anlamsız tavrından dolayı çok gerildi ve bunu yaşatmamam ben ona demiş, zaten kız anında bana yazdı bu kısmını anlatmıştım, bu kötü bir tecrube oldu, sanıyorum ki eşim artık benım hıslerıme guvenecektır...

burda yanlış anlaşılan bir şey var sanırım, burası bize ait bir işyeri değil sadece eşim burdakı birim müdürlerinden bir tanesi, hoş boyle bırsey yönetimin kulağına gitse gercekten gönderebilirler cunku burda aile kavramı cidden önemlidir, ebn uyarımı yaptım, eğer dikkate almaz ve saçma sapan şeyler yapmaya devam ederse bu kötü sonuçlanır ama inanın istedıgım bu degıl sadece ayagını denk alması....

Şu kızı lütfen gönderin artık ordan.
Ekmeğiyle oynamayı falan geçmiş bu iş resmen yüz bulsa yuva yıkacak aşifte
Ekmeğini düşünen başkasının yuvasına göz dikmez

Çok uzamış sürünceme de kalmış olay.mayıstan bu yana mesaj atmaları kesilmedi mi.uyarıdan sonra falan durum ne mesela şuan.sizi rahatsız eden şey varmı hala

cnm dün ekledım son durum aşagıda ki gibi..

merhaba arkadaşlar, bu konu üzerinden aylar geçmiş konuyu henüz kapatabildik eşimle, şöyle ki;
uzun süredir bu kızı izliyordum ben ve platonık olduguna dair herşey kafam da daha da netleşmeye başladı, ama eşim konduramıyor, o hala çocuk falan modunda konusup duruyordu, bir akşam eşimin tlf'nunu alıp instagramdan kızı listeden attım, tabı kız bunu eşim yaptı sanıyor, neyse ertesı gun kızın paylaşımlarını izledim, artık hiçbirşeyınım falan filaannn ( veya ben bu psikolojide oldugumdan böyle yorumladım ) ofısten baska bır kıza gıdıp ... bey senın listende var mı dıye sormuş bunu da öğrendim...

neysee, bi kaç akşam önce de eşimin tlfnunu aldım ( ya utanarak paranoyaklıpa bağladığımın farkındayım ) maillerine göz attım, daha doğrusu bu kızdan gelenlere, ve bir mail buldum aynı güne ait, eşimin cvp vermediği bir mail bu, maide şöyle diyor ;

'' benı bu kadar dışlamanız gerektıren ne yaptım, arama, sorma, konusmak ıstemıyorum, musaıtt degılım, anlamıyormusun, istemıyorum, bu kadar mı kıymetsızdım sızın nazarınızda, darmadagın oldum, anladım kı burda artık sıze işle ilgili mecbur kalmadıkca cumle bıle kurmayacagım, ama cevabınızı sakın yazmayın yuzume soyleyın lutfen!!! ''

okudum ve eşime uzattım, bu ne dedım, oda saçmalıyor dedı, nasıl anlat ben de bıleyım dedim, haklı çıktın askım dedı, bu kız normal degıl dedı, senın abarttıgını düşündüğüm için senden utandım dedı, yarın sabah ılk iş onunla konusacagım lütfen sen sakın canını sıkma dedı.....

ertesı sabah kızla konusmus devamında kız bana yazdı ; ... hanım müsaitsenız konusabılır mıyız dedı, ben de senınle konusmak ıstemıyorum bı derdın varsa buradn yaz dedım, yanlış anlasılma olmus falan dedı, ben de dedım kı pardonnnn
benım esım senın hayatının neresınde kı darmadagın oldun sen dedım ??!!! zırvaladı, sacmaladı, inanmadım, artık çok net bazı şeyleer oturdu zaten, dedım kı davranıslarına dıkkat et, o benım kocam degıl sevgılım, bunu aklından sakın cıkarma ve ben artık senı ızlıyorum dedım..... konusmayı bıtırdım...

artık gelmıyor gıtmıyormus, asla ofıse bıle gelmiyormus falann.....

Çok uzamış sürünceme de kalmış olay.mayıstan bu yana mesaj atmaları kesilmedi mi.uyarıdan sonra falan durum ne mesela şuan.sizi rahatsız eden şey varmı hala

Kim ilgisinden sıkıldığı, duygularına karşılık vermek istemediği ve başından atmak istediği birine “bize hiç gelme zaten” der diye sorarım sadece, başka sorum, söyleyecek sözüm yok.

Boş verin siz eşinize güvenmeye devam edin. Güven iyi duygudur. Çoğu iş yerlerinde böyle durumlar maalesef oluyor. Şimdi bir çıkıp, mantıklı bir önerme yapsa kesin "ahlak bekçiliği yapmakla , gerici olmakla " falan suçlanır, linç etmeye bile kalkanlar olur. Eşinizi iyi tanıyorsunuz, asla yanlış yapmayacağına çok eminsiniz ne güzel. Daha ne olsun, yormayın kafanızı ,gönlünüzü de üzmeyin daha fazla.

Durumun toparlanmasına sevindim..Üzülmenizden dolayı üzülebilen ve size yansıtmamaya çalışan bir eşiniz var kıymet verdiğiniz kadar da kıymet görüyorsunuz çok güzel bir şey bu.Artık sizi üzmemek adına daha dikkatli davranacaktır.Ufak bir ders almıştır eşiniz de elbet.Herşey gönlünüzce olsun.

bu olay eşimin kızdan asla ama aslaaa bişey düşünmeden yaptığı bir cümleydi, kaldı ki ben de burda benden yaşça küçük iş arkadaslarıma boyle bı cumle kurabılırım, ard nıyet aramak ıstersek zaten cok buluruz, ben o zamanlar bazı seylerden emın degıldım esımın zaten aklının ucundan gecen bısey yoktu bu espri yapıldıgında...

Kim ilgisinden sıkıldığı, duygularına karşılık vermek istemediği ve başından atmak istediği birine “bize hiç gelme zaten” der diye sorarım sadece, başka sorum, söyleyecek sözüm yok.

çok teşekkür ederim..

QUOTE="Clemantoni, post: 55035764, member: 873471"]Boş verin siz eşinize güvenmeye devam edin. Güven iyi duygudur. Çoğu iş yerlerinde böyle durumlar maalesef oluyor. Şimdi bir çıkıp, mantıklı bir önerme yapsa kesin "ahlak bekçiliği yapmakla , gerici olmakla " falan suçlanır, linç etmeye bile kalkanlar olur. Eşinizi iyi tanıyorsunuz, asla yanlış yapmayacağına çok eminsiniz ne güzel. Daha ne olsun, yormayın kafanızı ,gönlünüzü de üzmeyin daha fazla.[/QUOTE]

evet allaha şükür öyle, artık şakalaşmayı bırak iş için bile mecbur olmadıkça konusmama kararını kendısı aldı ve uygulamaya başladı, allah kımsenın evıne huzursuzluk vermesın, sinek küçük ama mide bulnadırıyor gercekten...
teşekkür ederim :)

Kız şuan napıyor peki davranışları nasıl
Bir de eşinizle son konuşmasında ne demiş hoşlanıyorum falan demiş mi

Eşiniz iyi niyetli ise bu maili sizinle paylaşması gerekirdi ve oturup güzelce bir cevap yazması gerekirdi hatta beraber yazmanız gerekirdi. Ben hiçbir iş arkadaşıma bu şekilde sitemle yazamam, platonik hoşlandığım biri bile olsa (bekar bile olsa) ondan bir şeyler görmüş olmam gerekir ki sitem edecek hakkı kendimde bulayım. Ben burda kızın abartmasından ya da yüzsüzlügünden çok bir hayal kırıklığı gördüm. Bunun nedeninin de eşinizin gerekli mesafeyi gerektiği gibi koyamamasinda buldum, ne şekilde diyaloglar geçtiğini bilemeyiz aralarında ama umarım bundan sonra eşiniz ast-üst ilişkisini ve iş arkadaşlığı ilişkisini doğru ayarlar.

o birime hiç gelmediğini, uğramak zorunda olsa bile işini bitirip çıktığını söylüyorlar, eşimle son konuşmasında eşim ona cok sinirli olarak konusup benı öne sürüp senin yüüznden eşimle gerildim dediği için bence kız orda koptu....ve akabınde hemen bana yazdı ..

Kız şuan napıyor peki davranışları nasıl
Bir de eşinizle son konuşmasında ne demiş hoşlanıyorum falan demiş mi

Burda çok kırıldım zaten, onun savunması da şöyleydi, bu saçma nedenden ötürü zaten bi kaç defa gerildik bir kez daha olmadan kendim halledeyim dedim diyor, ama şunu da kendi söyledi asla ne olursa olsun sana anlatmadan artık tek adım atmam dedi, tamam dedim ben de ..

Arama, sorma, müsait değilm diye eşinize mi diyor?? Anlamadım ben şimdi...
Eğer öyleyse eşiniz arayıp soruyor demektir...
Ben mi yanlış anladım yoksa

Adama attığı mesajlar anlamış olabilir mi? Çünkü aynı şeyi bende düşünüyorum.. evli adama bide aynı iş yerinde çalışan karısının gözü önünde sulanmış işte :)
konu sahibinin ilk yazısında kızın attığı mesaja dair birsey goremedım
sadece beni de alır mısınız araba ile demiş.

başka mesajlarda varsa bu detay okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…