- 25 Şubat 2015
- 1.812
- 2.351
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Lütfen yanlış anlamayın, siz eşinizi daha iyi tanırsınız elbette. Kendisine saygısı olan, güçlü bir kadın olduğunuz da açık.
Ama ben böyle bir durumda eşime çok alınırdım. Bir yabancının iyi niyetli olduğuna inanıp, benim kötü düşündüğümü iddia etseydi kolay affedemezdim. Eşim benden esirgediği güveni, bir yabancıya duyamaz. Başkalarına karşı iyiniyetli ve saf yaklaşırken, benim niyetimi sorgulayamaz. Bu tavrı ile süreci zorlaştırıp uzatması, onu benim gözümde hatalı kılmaya yeterdi.
Şu kızı lütfen gönderin artık ordan.
Ekmeğiyle oynamayı falan geçmiş bu iş resmen yüz bulsa yuva yıkacak aşifte
Ekmeğini düşünen başkasının yuvasına göz dikmez
Çok uzamış sürünceme de kalmış olay.mayıstan bu yana mesaj atmaları kesilmedi mi.uyarıdan sonra falan durum ne mesela şuan.sizi rahatsız eden şey varmı hala
Kim ilgisinden sıkıldığı, duygularına karşılık vermek istemediği ve başından atmak istediği birine “bize hiç gelme zaten” der diye sorarım sadece, başka sorum, söyleyecek sözüm yok.
Durumun toparlanmasına sevindim..Üzülmenizden dolayı üzülebilen ve size yansıtmamaya çalışan bir eşiniz var kıymet verdiğiniz kadar da kıymet görüyorsunuz çok güzel bir şey bu.Artık sizi üzmemek adına daha dikkatli davranacaktır.Ufak bir ders almıştır eşiniz de elbet.Herşey gönlünüzce olsun.
Kız şuan napıyor peki davranışları nasıl
Bir de eşinizle son konuşmasında ne demiş hoşlanıyorum falan demiş mi
Eşiniz iyi niyetli ise bu maili sizinle paylaşması gerekirdi ve oturup güzelce bir cevap yazması gerekirdi hatta beraber yazmanız gerekirdi. Ben hiçbir iş arkadaşıma bu şekilde sitemle yazamam, platonik hoşlandığım biri bile olsa (bekar bile olsa) ondan bir şeyler görmüş olmam gerekir ki sitem edecek hakkı kendimde bulayım. Ben burda kızın abartmasından ya da yüzsüzlügünden çok bir hayal kırıklığı gördüm. Bunun nedeninin de eşinizin gerekli mesafeyi gerektiği gibi koyamamasinda buldum, ne şekilde diyaloglar geçtiğini bilemeyiz aralarında ama umarım bundan sonra eşiniz ast-üst ilişkisini ve iş arkadaşlığı ilişkisini doğru ayarlar.
Konuyu simdi gordum.
Hallolmus iyi.
Ama siz yine kizi takipte olun herzaman
Kızın sulandığını nasıl anladınızYani diğer insanların hissettiğini eşinde hissetmiş olabilir , yalnız kızda ki de cesaret , eşi aynı yerde çalışan adama sulanmış
Adama attığı mesajlar anlamış olabilir mi? Çünkü aynı şeyi bende düşünüyorum.. evli adama bide aynı iş yerinde çalışan karısının gözü önünde sulanmış işte :)Kızın sulandığını nasıl anladınız
konu sahibinin ilk yazısında kızın attığı mesaja dair birsey goremedımAdama attığı mesajlar anlamış olabilir mi? Çünkü aynı şeyi bende düşünüyorum.. evli adama bide aynı iş yerinde çalışan karısının gözü önünde sulanmış işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?