Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

Ooo hanimefendi madem cok hanim efendi elalemin evli kocasina neden asiliyor? Vallahi boyle kizlari alicaksin eline Allah yaratti demeyeceksin. Boz vallhi baktin asiliyor hareketinle lafinla boz daima

Bence ,madem boyle bu şüphe var içinizde..
Kızı çagırın evınıze bı akşam. Gozlemşeyın eşinizle ilişkilerini. Tek cagırmanız olmaz ama sımdı. Bı kaç kısıyıde cagırınkı dıkkat çekmesın. Yada bısey olmaz dersenız tek çağırın . Sız mutfaga gıdın sservıs ıcın. Onları yalnız bırakın ve telefonun da sesını, aramalarını kapatın. Ses kayıtı açın bakalım ne konusuyorlar.

Yol kızı.
Erkeklerin en sevdiği şey. Kendisine hayran olunması. En akıllı erkek bile bildiğin tek hücreli canlıya dönüşüyor hayranlık karşısında. Bir şey yapmasa bile bu haz bile kafa karıştırır. Yapabileceğin bir şey yok. Kendine güvenli duruşunu bozmadan göz ucuyla takipte kalacaksın.

Dikkatinizi çekiyorum arkadaşlar! Konu sahibi varsayımlar üzerine bizlerden fikir istemiş, elinde bir delil ve kanıt yok. Belkide kız sadece saygı ve iş çerçevesinde panikliyordur sorumluluklarından dolayı.İç yüzünden emin olmadan tanimadiginiz birinin günahını almayın. Bu şekilde konu sahibi de sağlıklı düşünemez.
Edit:Naif ve kötümser olmayan birine benziyorsunuz. Size tavsiyem biraz uzaktan gözlemleyin çünkü eger yanılıyorsanız ve söylentiler boş çıkarsa kendinizi çok kötü hissedeceginiz belli.

eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi..

Öncelikle her zaman mesafeli olsalar boyle rahat konuşmaz. Senin yanında rahat konuştuysa sem yokken de mesafeli değildir bence. Yanında olmadığın zamanlarda mesafeli oluşuna cok güvenme bence.

diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş,

Herkesin konuşması dururken birininkini sildiyse vardır bi bit yeniği

Öncelikle her zaman mesafeli olsalar boyle rahat konuşmaz. Senin yanında rahat konuştuysa sem yokken de mesafeli değildir bence. Yanında olmadığın zamanlarda mesafeli oluşuna cok güvenme bence.

Açık açık konuşmayı bu yüzden severim işte .. kafanda kırk tilki ile kurup kurup kendini kahretmez insan .

Muhatabın eşin .. sor ... neden sildin de .. neden iş yerinde bu tür konuşmalar dedikodu fısıltıları dolanıyor de ..

neden ben hallederim merak edip canını sıkma dedin de ... sor yani . doğru cevabı alırsın almazsın , ama sormuş olursun .

bu şekilde belki de olmayan bir şeyle delirmeye meylediyorsun .

İyide kızın eşine ilgisine Nasıl eminsin bu kadar ?sana ve arkadaslarına öyle geliyor olmasın ..kız güzel ve genç diye kıskanıyor olmayasanız..kız evinize bile gelmemiş arsız birsey olsaydı gelirdi bence ..ayrıca eşinde bu durum hoşuna gidiyor gibi ..yani rahatsız değil bu durumdan bence ..

Bende bazen kendimden üst pozisyondaki lerden çekinirim bu onlardan hoşlandığımı göstermez ..insanlar bayılıyor hemen yaftalamaya bu kadınlardan korkulur

yaaaa sanırım eşimi ben uyandırdım, farkında bile değildi.....oofff
Bu durumdan rahatsızsaniz eşinizin yanında iş ortamı dışında bir kaç kişiyi de kıskanmış gibi tavır yapabilirsiniz o zaman o kız odak noktasından çıkmış olur eşiniz genel bir kıskançlık yaptığınızı düşünür.

Bence eşinize kızla ilgili konuşmanız bile yanlış olmuş.

Dost dediğiniz kişiler bence biraz fazla karıştırmis aklınızı.

Somut birşeye şahit oldular ise o an kızı kendileri uyarabilirlerdi.

Böyle dedikodular eşinize de zarar vermez mi?Arkadaşlarınızın tavrını pek doğru bulmadım açıkçası.

Ben anlattiklarinizdan kızın da kötü niyetli olduğunu düşünmedim.

İşi öğrendiği üstü olan bir kişi ile konuşurken genelde herkes heyecanlanir.

Eşiniz sadece onu wats upını niye silmiş sordunuz mu
Genç kız cahillik yapmasın evli erkeğe bir şeyler hissetmesin onun hayatı için de iyi olmaz ilerde sonu yok ki
Kızla bir öğlen arası kahveye çıkıp sorsanız direk bence en azından her şeyin farkında olduğunuzku hatta başkalarının da farkında olduğunu anlar (eğer doğruysa)
Ona akıl verin yanlış yoldaysa

böyle bir çekim var diyelim aralarında, sen aynı ortamda olmasan haberin olacakmıydi ? hadi haberin var diyelim yapabileceğin bişey varmı? uyarmışsin işte. bırak sonrasını eşin halletsin. devam edersen sadece itici olursun derim.

Dikkatli olun. İş ilişkileri farklıdır. Kız belki de işinde cidden iyi ve birileri kuyusunu kazmak istiyor? Hemen gaza gelmeyin. Gözlemleyin. Kimseye belli etmeden ama. Whatssapp yazışmaları öğrenin. Ona göre tavrınızı belirlesiniz.

Bir de bence kızla arkadaş olmayı deneyin. Yakın davranın. Böylece daha rahat gözlem yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…