- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi..
diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş,
Bende bazen kendimden üst pozisyondaki lerden çekinirim bu onlardan hoşlandığımı göstermez ..insanlar bayılıyor hemen yaftalamaya bu kadınlardan korkulurDikkatinizi çekiyorum arkadaşlar! Konu sahibi varsayımlar üzerine bizlerden fikir istemiş, elinde bir delil ve kanıt yok. Belkide kız sadece saygı ve iş çerçevesinde panikliyordur sorumluluklarından dolayı.İç yüzünden emin olmadan tanimadiginiz birinin günahını almayın. Bu şekilde konu sahibi de sağlıklı düşünemez.
Edit:Naif ve kötümser olmayan birine benziyorsunuz. Size tavsiyem biraz uzaktan gözlemleyin çünkü eger yanılıyorsanız ve söylentiler boş çıkarsa kendinizi çok kötü hissedeceginiz belli.
Bu durumdan rahatsızsaniz eşinizin yanında iş ortamı dışında bir kaç kişiyi de kıskanmış gibi tavır yapabilirsiniz o zaman o kız odak noktasından çıkmış olur eşiniz genel bir kıskançlık yaptığınızı düşünür.yaaaa sanırım eşimi ben uyandırdım, farkında bile değildi.....oofff
böyle bir çekim var diyelim aralarında, sen aynı ortamda olmasan haberin olacakmıydi ? hadi haberin var diyelim yapabileceğin bişey varmı? uyarmışsin işte. bırak sonrasını eşin halletsin. devam edersen sadece itici olursun derim.merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..
eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....
bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...
kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!
kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?