Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

Ben olsam, kesinlikle laf sokmadan kizin oldugu ortama gorer esimle ilgili birseylerden bahsederdim. Hani sempatik bir sekilde. Onunlada arkadas olur bu sayede esinle sizi daha iyi anlamis olur.

eşimin onu deli gibi azarladığı (iş için) evrak falan yırttığı anları bilirim, yani ona cook sıradan davranır, bunu kendim bişzzat gördüm

Eşiniz bu durumu daha önceden biliyordur.sizin de bu durumdan rahatsız olduğunu Bile bile mesajları silmesi de sıkıntı bir durum.

eşimin onu deli gibi azarladığı (iş için) evrak falan yırttığı anları bilirim, yani ona cook sıradan davranır, bunu kendim bişzzat gördüm
İş başka aşk başka. Ben de eşimib bazı dosyalarıyla ilgleniyorum görseniz bizi düşman zannedersiniz.
Ayrıca madem farkında, siz görmeyin diye mesajları siliyor boşuna sinirlenmeyn diye. Aradaki mesafeyi bize gelmiyorsun diye sitem etmekle mi sağlıyor?
Bana pek inandırıcı gelmedi aldatma olmasa bile eşinizin bu ilgi hoşuna gitmiş olabilir. Siz bilirsiniz, ben olsa eşimi takip ederim.

Isterseniz esinizle bir kez daha, daha sakin ve uygun bir dille, kizla aralarindaki iletisimin baskalarinca yanlis anlasildigini bu yuzden is disinda bir diyalog kurmalarini istemediginizi soyleyin, gizliden de takipci olun, ama kafanizi da bulandirmayin ortada dedikodulardan baska bisey yok cunku.

Bence abartılacak bir durum yok. Kızın esine ilgisi olabilir ne olacak ki? İlgisi var diyelim ne yapabilirsin, kocana sırılsıklam aşık diyelim kovduracak mısınız kızı bu yüzden?

Açık bir şekilde kocani taciz etmedikçe hiçbir şey yapmaniza gerek yok, o kısmı da zaten kocan halletmeli. Ve kocan kızın ilgisinden haberdar ve hosnutsa ve karşılık vermek isterse sen ne yaparsan yap olur engelleyemezsin.

Ortada bir şey yokken gerilip gerilip patlamak sadece size ve evliliginize zarar verir. Kızın açık bir hareketini görürseniz müdahale edersiniz, onun dışında cool davranmanızı oneririm.

Tek bildigim bir kadin hissediyorsa dogrudur. Oyle oluyor cunku. Isle ilgili bir seylerden bahsederken once birseyleri cakmamaniz icin kotuluyorlar. Ona da sizin yaninizda kotu davraniyorlar. Sonra koruma ve onu savunma donemi basliyor. Ha bu arada isle ilgili konusmalarinda diger kisilerden bahsetmeyip sozu donup dolastirip o kisiye getiriyorsa birseyler basliyor ya da baslamis demektir.
Kizla konusma meselesine gelince bu yanlis bir tutum. Erkek o zaman elemaninin tarafinda oluyor. Bu tipte kizlar da siz ne derseniz deyin arsiz oluyor. Konusma bir seyleri degistirmiyor, hatta aralarindaki her neyse o katlanarak artiyor.
Keske esinize bir sey soylemeseydiniz. Suphelendiginizi belli ettiginiz icin temkinli davranmaya baslamislar. Belli etmeden uzaktan gozlemlemek gerekir bu tip durumlarda. Isin asli astarini iyice ogrendikten sonra ona gore adim atmak gerekirdi. Simdi ikisi de herkese karsi daha temkinli davranacaktir. Hatta iminci bir hat uzerinden bile gorusuyor olabilirler.

olur böyle şeyler. zaten kocanla işe beraber gidip geliyorsunuz, sıkıntılı bir şey yapmaya cesaret edemez merak etme. Öz güvenli ol, kıskandığını da belli etme. Sen daha güzelsin o kızdan, bunu da aklından çıkartma.

Tam olarak demek istediklerim

elimde değil zaten takip ediyrumm

Bana eşin masum gibi geldi doğrusu ama illa takip edicem diyorsan da WhatsApp Web gibi birşey varmış bende buradan duydum onu pc ye indirip eşinin WhatsApp konuşmalarını takip edebilirsin

Nedir ne değildir bilemem ama bu şekilde herşeyi ortaya dökmeniz olmamış bence. Öyle birşey yoksa bile adamın aklına sokuldu, varsa dikkatli ol sinyali alındı. Her türlü yanlış hareket maalesef..

Çok rahatsız edici yav. Kızı gönderin ordan öyle bir yetkiniz var mı?

Ve bir diger ayrinti, bunu bildigi halde "bize gelmedin" diye sacma bir sitemde bulunmasi. Bu nasil dikkat etmek? Dikkat ediyorum ben sen merak etme demis ya.

Canım bence eşin kızın ilgisinin farkında canını sıkma dikkat ediyorum demesi de ona guvenmeni istediği için bence eşine guvenebilirsin.Ayrica mesajları silmeside senin rahatsız olmanı istemedigindendir.

Kafa karıstırııcı nedeb silmiş kızabıkecegın seyler var demekkı yazısmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…