- 25 Şubat 2015
- 1.812
- 2.351
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
İyide o utanmaları sıkılmaları kızarmaları
Eşinizin müdürü olmasından kaynaklanıyor olabilir..
Hani bazı insanlar müdür yanından geçerken bile
kendini toparlama ihtiyacı hisseder, çekinir..
Çok hanım bir kız demişsiniz
Bundan yola çıkarak bu çekingenliği iş arkadaşlarınızın
yanlış yorumladığını düşünüyorum.
Sessiz sakın hayır diyemeyen herkesin üzdüğü bir kız mi yani
Kesinlikle.Bu çok mantıklı bence de
Eli ayağı bariz dolaşıyor demişsiniz, çaktırmadan güzel bir Gözdağını hakediyor
Sen bilgisayarın geçmişini filan silerek çık işten. Burada peki ya kız nasıl hani Allahin kulu ama alımlimı nasil
şuan inanın bende sizin gibi düşünmek istiyorum çünkü yan masada çalışıyor eşimle...ama diğer dep.müdürleriyle bu kadar kızararak knuşmuyor
başka departmanda çalışamaz ezilir demişsiniz yaa
anladığım kadarıyla kendine fazla güvenmeyen bir tip.
Eşinizde yetiştirmiş bir şekilde
iş öğretmiş, tutunmasını sağlamış.
Eşinizi bu sebeple bence çok seviyor (özel anlamda değil)
Müdürü olduğu için çok emeği geçtiği içinde yanlış bir şey söylememek
yada herhangi bir hata yapmamak için fazla heyecanlanıyor.
Doldurmayın kendinizi..
Biraz gözlemleyince böyle düşüneceksiniz bence.
Ve kız size karşı nasıl sizdende cekiniyormu öyle saf öyle hanım olsa sizden köşe bucak kaçar söyle bir yemeğe kahveye çıksanız beraber bakalım rahatım sizin yaninizda
bunu söyleyeynler arasında cidden dostum dediğim insanlarda var, zaten ben dediğim gibi vicdanen rahat değilsem asla kız hakkında haketmediği cümle kurmam, kurdurmam da, sanırım eşimi kıskanmazdım yada bunu gerektirecek birşey yaşamamıştım, sindiremedim...
Tabi canım , yine burda okudum, kadın kocasını aldatıyor , ilişkisine devam ediyor birde ben sus pus pısırık biri olduğum için eşim benden hayatta şüphelenmez yazmıştı . O sus pus içine kapanık kadın eşinden habersiz neler yapıyor. Kimseye güven kalmamışKesinlikle.
Ve rezil olacak bir durum da yok sonuçta kıza carlamayacak, ona inceden gözdağı verecek 'yanlış yaparsan biletin kesilir' başlığı altında. Hep masum o yea dediklerimiz şaşırtmadı mı bizi zaten.
tamamen buda olabilirmi acaba..bende tüm bunları tartıyorum, hak yemek istemiyorum asla...
ya ben nedense ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum, bunun nedeni de eşinizin yanlış adımları,
başkalarının dedikoduları sizin aklınıza farklı şeyler gelmesine neden olmuş, siz de bnu eşinize söylemişsiniz (bence durup dururken fevri bir çıkış yapmışsınız orda, çünkü bütün ekip evine gelmiş biri gelmemişse bunu söylemesinde bir gariplik yok) eşiniz bunun üstüne kendini yanlış ifade etmiş, yetmemiş bir de watsapp yazışmalarını silmiş (muhtemelen okuyacağınızı ve bazı konuşmaları yanlış anlayacağınızı düşünmüştür)
siz yine de şüpheleniyorsanız eşinizin telefon ve mail kullanımlarına dikkat edin, ama gidip ortada hiçbir şey yokken kızla konuşmak, uyarmak falan, kurumsal bir şirket yöneticisine hiç yakışmıyor, ne olur anlık gaza gelip öyle bir şey yapmayın, eşinizi de kendinizi de kızı da çok zor duruma düşürürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?