Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

şuan inanın bende sizin gibi düşünmek istiyorum çünkü yan masada çalışıyor eşimle...ama diğer dep.müdürleriyle bu kadar kızararak knuşmuyor

QUOTE="tontriko, post: 51413366, member: 283796"]bence sen esegin aklina karpuz kabugu sokmussun canim yaa..[/QUOTE]

Bu çok mantıklı bence de
Eli ayağı bariz dolaşıyor demişsiniz, çaktırmadan güzel bir Gözdağını hakediyor
Kesinlikle.
Ve rezil olacak bir durum da yok sonuçta kıza carlamayacak, ona inceden gözdağı verecek 'yanlış yaparsan biletin kesilir' başlığı altında. Hep masum o yea dediklerimiz şaşırtmadı mı bizi zaten.

Eşimle çıkarken daha bi kız vardı yanında çalıştı eşimin hatta en yakın arkadaşı kıza aşıktı sonra evlendiler zaten bunun eşime ilgisi varmış açıkmış böle böle demiş kız benide biliyo onu geçtim sevgilisinin kardeşim dediği birine böle bi ilgi eşim bana duyurmayaya çalıştı ama bende saf değilim kıza bildiğimi öle bi belli ettimki ağlaya ağlaya uzaklaştı yanımdan terbiyesiz

Sen bilgisayarın geçmişini filan silerek çık işten. Burada peki ya kız nasıl hani Allahin kulu ama alımlimı nasil

Whatsapp konusmalarini silmesi sizin akliniza suphe dusmesi icin yeterli bir sebep.

Bence esinize bana sucun olmadigini ispatlamak zorundasin.

O konusmalarda hicbir problem olmadigini ne yap ne et bana ispatla. Konusmalari geri mi getiriyorsun ne yaparsan yap diye konusun.

Ve bence esinize asiri guvenmeyin. Butun sirket farkina varmis esiniz cok mu saf farketmemis olsun. Ayrica farkettiyse neden hala evine gelmedigi icin sitemler ediyor.

Esiniz kendini temize cikarmali. Gerekirse kiza sert davransin terslesin. Mesela beni birakir misiniz diyince birakamayiz esinle baska bir yere gidiyoruz acelemiz var desin.

Esiniz masumsa bile ispatlamasini isteyin. Siz onun esisiniz bunu yapmak milletin agzini kapatmak zorunda.

Son düzenleme:
şuan inanın bende sizin gibi düşünmek istiyorum çünkü yan masada çalışıyor eşimle...ama diğer dep.müdürleriyle bu kadar kızararak knuşmuyor

başka departmanda çalışamaz ezilir demişsiniz yaa
anladığım kadarıyla kendine fazla güvenmeyen bir tip.
Eşinizde yetiştirmiş bir şekilde
iş öğretmiş, tutunmasını sağlamış.
Eşinizi bu sebeple bence çok seviyor (özel anlamda değil)
Müdürü olduğu için çok emeği geçtiği içinde yanlış bir şey söylememek
yada herhangi bir hata yapmamak için fazla heyecanlanıyor.

Doldurmayın kendinizi..
Biraz gözlemleyince böyle düşüneceksiniz bence.

Ve kız size karşı nasıl sizdende cekiniyormu öyle saf öyle hanım olsa sizden köşe bucak kaçar söyle bir yemeğe kahveye çıksanız beraber bakalım rahatım sizin yaninizda

tamamen buda olabilirmi acaba..bende tüm bunları tartıyorum, hak yemek istemiyorum asla...

bende aşırı derecede çekinir, beraber birşey yapma konusunda genelde katılmaz...

Ve kız size karşı nasıl sizdende cekiniyormu öyle saf öyle hanım olsa sizden köşe bucak kaçar söyle bir yemeğe kahveye çıksanız beraber bakalım rahatım sizin yaninizda

basit bi hayranlık vardır belki de.

hepsi hayranlıktan ibaret bile olabilir, ama işte ben rahatsız hissediyorum

QUOTE="captain price, post: 51413544, member: 676885"]basit bi hayranlık vardır belki de.[/QUOTE]

ya ben nedense ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum, bunun nedeni de eşinizin yanlış adımları,
başkalarının dedikoduları sizin aklınıza farklı şeyler gelmesine neden olmuş, siz de bnu eşinize söylemişsiniz (bence durup dururken fevri bir çıkış yapmışsınız orda, çünkü bütün ekip evine gelmiş biri gelmemişse bunu söylemesinde bir gariplik yok) eşiniz bunun üstüne kendini yanlış ifade etmiş, yetmemiş bir de watsapp yazışmalarını silmiş (muhtemelen okuyacağınızı ve bazı konuşmaları yanlış anlayacağınızı düşünmüştür)
siz yine de şüpheleniyorsanız eşinizin telefon ve mail kullanımlarına dikkat edin, ama gidip ortada hiçbir şey yokken kızla konuşmak, uyarmak falan, kurumsal bir şirket yöneticisine hiç yakışmıyor, ne olur anlık gaza gelip öyle bir şey yapmayın, eşinizi de kendinizi de kızı da çok zor duruma düşürürsünüz.

Tabi canım , yine burda okudum, kadın kocasını aldatıyor , ilişkisine devam ediyor birde ben sus pus pısırık biri olduğum için eşim benden hayatta şüphelenmez yazmıştı . O sus pus içine kapanık kadın eşinden habersiz neler yapıyor. Kimseye güven kalmamış

tamamen buda olabilirmi acaba..bende tüm bunları tartıyorum, hak yemek istemiyorum asla...

Zaten böyle bir insan olmadığınız belli.

Sakinleşin. Ortalığı tamamen arkadaşlarınız karıştırmış.
İş hayatında aktifsiniz ve bu tarz şeylerin ne kadar çok döndüğünü az çok sizde
bilirsiniz. Doğru olanlar kadar olmayanlar da var.

Siz kız hakkında gözlemlerinizi en azından burada yazdıklarınızı
alt alta yazın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bu kız eşinizden sadece çekiniyor
Bu sebeple eli ayağına dolaşıyor.

Çok insan tanıdım, müdür bir şey sordugunda elini ayağını
nereye koyacagını şaşıran..

kızla konuşmak yapacağım en son şey olur, ne kendime ne de eşimle olan ilişkime yakıştırmam bunu, dediğiniz gibi, yanlış ifadeler oluştu sanırım ve ben gereksiz bir kıskançlık içinde bile olabilirim, kızın tavrı cok hassas eşime karşı ve ben bunu ( amiri ve işi öğrendiği minnet duygudu kişi ) ne sebeple olursa olsun, olgunlukla karşlayamama da kızıyorum, kendime de kızgınım yani...

Eşiniz kıza yüz veriyor bence. Herkesle olan konuşması duruyor ama o kızla konuşmasını siliyor ise daha fazlası da olabilir. Yolarım hepsini rezil ederim o işyerinde, tabi ispatladıktan sonra bazı şeyleri.
Arkadaşların belki sana eşine dikkat et diyemiyor da kızı söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…