Ama cok belliydi mesaj yazdığı.Aramalara bakiyo olabilir mi? Ne bileyim youtube da takılıyor olabilir. Mesaj gelmis olabilir ya da gereksiz mesajları siliyo olabilir falan filan. Arkadaşlarıyla nereye gidiyor?
Son bir haftada sadece 1 gün dışarı çıkmadı o günde çok yorgundu uyudu hemen.1 haftadir hergun mu disarda? Hicbur mesaj gozukmuyor yani anladigim kadariyla.Belki silmistir ya da baska bir seye bakti.Hemen de aldatma gelmesin bence aklina ama takipte kal.İnsallah biyle guzel bi evlilige leke gelmez.
Google da arama yapiyo da olabilir. Ben de niyetlendim adami masum cikarmayaAma cok belliydi mesaj yazdığı.
Yani kahveye gitme gibi bir huyu yok daha doğrusu dışarı çıkma gibi bir huyu da yoktu o yüzden kestiremiyorum naptigini.
Yani dediğim gibi. Cok dışarı çıkan bi insan degil ve benim de nereye gittigime karışan bi insan degil. Yani ben ondan daha cok gezerim öyle söyleyeyim. O yüzden çok sıkboğaz etmek istemedim. Naptınız diye soruyorum en fazla. Dolaştık ya da cay içtik gibi cvplar veriyor.Google da arama yapiyo da olabilir. Ben de niyetlendim adami masum cikarmayasormuyor musun nereye gittiğini?
Bende masum ciksin istedim hepsi de ayni mok olmasin yaGoogle da arama yapiyo da olabilir. Ben de niyetlendim adami masum cikarmayasormuyor musun nereye gittiğini?
Bence kesin bir şey var
Şüpheni yabana atma ama hemen kendini uzme derim. Ben varsa bir sey illaki gelir önüme kafasindayim. Yiyosa bi haltlar illaki açık verir.Yani dediğim gibi. Cok dışarı çıkan bi insan degil ve benim de nereye gittigime karışan bi insan degil. Yani ben ondan daha cok gezerim öyle söyleyeyim. O yüzden çok sıkboğaz etmek istemedim. Naptınız diye soruyorum en fazla. Dolaştık ya da cay içtik gibi cvplar veriyor.
öyle mi dersin
Görebileceğimi düşündüğünü pek sanmıyorum. Çünkü kolay kolay komşuya gitmem. Hele de akşam vakti hic gitmem. Bizim evden zaten görünmüyor orasi.Alala çok ilginç geldi bana yani niye yalnız oturuyor orda madem arkadaşlarındam ayrıldı niue gitti oraya oturdu ki üstelik de görebileceğiniz bi yerdey miş
Peki eğer bisey varsa bile nasıl bulabilirim? Ya da o an tepki vermem gerekiyor muydu?Hani sürpriz falan hazırlıyor olmasın diye düşündüm başta ama ne kadar sürebilir onun mesajlaşması
Bir şey gizliyor yani
Aldatma mıdır bilmiyorum ama baksana
Mesajlaşmak için parka çıkma, nerde olduğu hakkında yalan söyleme
Ya bende öyle cok fazla gezmem. Sadece kendisine göre biraz fazla.Sen cok geziyorsun diye rahatsiz oldugunu sana bu sekilde anlatmaya calisiyor olabilir mi? Auy erkekler p kadar ince dusunemez ama yuzde bir ihtimal...
Peki o fark eder mi bunu? Telefonu Iphone. Ben cok anlamiyorum o teldenSpsyal medyasini hakip edebileceginiz bir program var onu yukle teline. Mesajlar sana da gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?