Eşime güveniyorum ama...

-uMutsuz-

Geceyatmazsabahkalkmaz
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
808
875
18
Merhaba hanımlar

Bir yıldır evliyim ve eşimle severek evlendik. 3 senedir kendisini tanıyorum ve hiç bir şekilde capkınlığını ya da herhangi yanlış bir hareketini gormedim. Ya da belki de ben çok safım.

Arkadaşları vardır ama hepsi evli barkli ailecek görüştüğümüz düzgün insanlar. Eşimi tanıdığım 3 sene içinde en fazla 5 defa arkadaşlarıyla görüşmüştür. Onun dışında hep benimle vakit geçirir. Beraber birşeyler yaparız ya evde ya dışarda. Eve geç gelme ya da dışarda erkek erkeğe takılma gibi bir huyu kesinlikle yoktur. Kendisi evcimen bi insandır. Hiç bisey yapmasak bile evde takilmayi sever. Yani severdi taaa ki son bir haftaya kadar.

Eşim son bir haftadır sürekli dışarda. Tuhaf geldi bana 3 senedir cikip da arkadaslariyla gezip tozmayan bi insan neden 1 haftadır sürekli dışarda? Açıkçası karışmak istemedim. Hani zaten sürekli dışarda olan bi insan değil biraz gezsin kafasini dagitsin diye. Bugün yine akşam yemeğinden sonra alelacele hazırlanıp çıktı ama benm aklima aldatma gibi bir ihtimal hic gelmedi. Acaba cani biseye mi sıkkın diye düşündüm hep.
Evden çıkarken şakayla karışık hayirdir ya evde durmaz oldun deyip güldüm. O da ya arkadaslar çağırdı dedi. Bende tamam canım sikinti yok gez kafani dağıt dedim.

Aradan yarim saat gecti komşu kapımı çaldı. Kahve istedi bende gel buyur beraber icelim evde kimse yok dedim. O da çocuk uyuyor sen gel o zman bizde de kimse yok dedi bende tmm dedim neyse kahvemizi yaptik balkona çıktık. Kahve sigara derken bir baktım eşim karşıda yalniz başına oturuyor. Elinde telefon ve belli yani biriyle mesajlasiyor. Hemen whatsaba baktim aktif degil messenger aktif degil. Instagram kullanmiyorum ama esim kullaniyor ve ben gercekten çok tuhaf hissettim kendimi.

Eşime güveniyorum ama benim kocam yapmaz da demek istemiyorum sonuçta herkes hata yapabilir.
Ama bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum.
Allahtan komşu görmedi telefonla ilgileniyordu. Sonra ben eve gectim yarım saat sonra eşim geldi. Hiç bisey olmamış gibi davrandim. Canim naptiniz dedim dolaştık biraz dedi. Iyi yapmışsınız dedim sonra telefonunu aldim kurcaladim ama hic bisey bulamadim.

Napicam ben? Varsa bile nasıl bulacağım? Sizce hic bisey olmamış gibi davranarak yanlış mı yaptım?

Aramalara bakiyo olabilir mi? Ne bileyim youtube da takılıyor olabilir. Mesaj gelmis olabilir ya da gereksiz mesajları siliyo olabilir falan filan. Arkadaşlarıyla nereye gidiyor?

Aramalara bakiyo olabilir mi? Ne bileyim youtube da takılıyor olabilir. Mesaj gelmis olabilir ya da gereksiz mesajları siliyo olabilir falan filan. Arkadaşlarıyla nereye gidiyor?
Ama cok belliydi mesaj yazdığı.
Yani kahveye gitme gibi bir huyu yok daha doğrusu dışarı çıkma gibi bir huyu da yoktu o yüzden kestiremiyorum naptigini.

1 haftadir hergun mu disarda? Hicbur mesaj gozukmuyor yani anladigim kadariyla.Belki silmistir ya da baska bir seye bakti.Hemen de aldatma gelmesin bence aklina ama takipte kal.İnsallah biyle guzel bi evlilige leke gelmez.

1 haftadir hergun mu disarda? Hicbur mesaj gozukmuyor yani anladigim kadariyla.Belki silmistir ya da baska bir seye bakti.Hemen de aldatma gelmesin bence aklina ama takipte kal.İnsallah biyle guzel bi evlilige leke gelmez.
Son bir haftada sadece 1 gün dışarı çıkmadı o günde çok yorgundu uyudu hemen.
Cok teşekkürler, sağolun.

Google da arama yapiyo da olabilir. Ben de niyetlendim adami masum cikarmaya sormuyor musun nereye gittiğini?
Yani dediğim gibi. Cok dışarı çıkan bi insan degil ve benim de nereye gittigime karışan bi insan degil. Yani ben ondan daha cok gezerim öyle söyleyeyim. O yüzden çok sıkboğaz etmek istemedim. Naptınız diye soruyorum en fazla. Dolaştık ya da cay içtik gibi cvplar veriyor.

Şüpheni yabana atma ama hemen kendini uzme derim. Ben varsa bir sey illaki gelir önüme kafasindayim. Yiyosa bi haltlar illaki açık verir.

Alala çok ilginç geldi bana yani niye yalnız oturuyor orda madem arkadaşlarındam ayrıldı niue gitti oraya oturdu ki üstelik de görebileceğiniz bi yerdey miş

Alala çok ilginç geldi bana yani niye yalnız oturuyor orda madem arkadaşlarındam ayrıldı niue gitti oraya oturdu ki üstelik de görebileceğiniz bi yerdey miş
Görebileceğimi düşündüğünü pek sanmıyorum. Çünkü kolay kolay komşuya gitmem. Hele de akşam vakti hic gitmem. Bizim evden zaten görünmüyor orasi.

Sen cok geziyorsun diye rahatsiz oldugunu sana bu sekilde anlatmaya calisiyor olabilir mi? Auy erkekler p kadar ince dusunemez ama yuzde bir ihtimal...

Peki eğer bisey varsa bile nasıl bulabilirim? Ya da o an tepki vermem gerekiyor muydu?

Sen cok geziyorsun diye rahatsiz oldugunu sana bu sekilde anlatmaya calisiyor olabilir mi? Auy erkekler p kadar ince dusunemez ama yuzde bir ihtimal...
Ya bende öyle cok fazla gezmem. Sadece kendisine göre biraz fazla.
Ama böyle düşündüğünü sanmam. Çünkü kendisi der bazen çık dolaş felan diye. Yani biz tedavi sürecine başlayacağız cocuk için. Bu konuda çok moralimin bozuk oldugunu bildigi icin çık gez felan der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…