Evden gözükmüyor demek. Cidden rahat mesajlasmak icin çıkmış izlenimi uyandirdi su an. Ne kadar durdu orada? Arkadaşını bekliyor olabilir miydi?Görebileceğimi düşündüğünü pek sanmıyorum. Çünkü kolay kolay komşuya gitmem. Hele de akşam vakti hic gitmem. Bizim evden zaten görünmüyor orasi.
Evet gözükmüyor. Zaten komşu yarim saat sonra geldi 15 dk ya kadar komşuya gecip kahve yapıp balkona çıktık. Balkonda yarim saat kadar oturduk sonra iceri gectik bende eve geldim geri. Bu süre icinde hep ordaydi eşim.Evden gözükmüyor demek. Cidden rahat mesajlasmak icin çıkmış izlenimi uyandirdi su an. Ne kadar durdu orada? Arkadaşını bekliyor olabilir miydi?
Telefon elinden düşmez hatta esimin telefon bağımlılığı hakkinda konu acmistim daha önce. Ama benden hic bi sekilde saklamaz. Örneğin mesaj gelir sen baksana der yani.Normalde telefonu elinden düşmeyen bir tip mi yoksa kullanmaz mı eşiniz
Evet gözükmüyor. Zaten komşu yarim saat sonra geldi 15 dk ya kadar komşuya gecip kahve yapıp balkona çıktık. Balkonda yarim saat kadar oturduk sonra iceri gectik bende eve geldim geri. Bu süre icinde hep ordaydi eşim.
Telefonunun şifresini biliyorum. Zaten kendisinin bilgisayarinda whatsapp web var. Telefon bağlı olmadığı sürece mesajlari görebilir miyim ki? Direk bilgisayarindan baksam birseyler bulabilir miyim?Bana da bir şeyler var gibi geldi, kuruntulandırmak istemiyorum ama çoğu kişi de aynı düşünmüş. İkinci bir hat kullanıyor olabilir o sırada Whatsapp'ta falan aktif görmediyseniz. Telefonu şifreliyse şifresini öğrenmeye çalışın, değilse Whatsapp Web kullanarak internet üstünden yazışmalarını kontrol edebilirsiniz. Ancak çok dikkatli olun, yakalanma riski vardır. Özelden yazarsanız nasıl yapacağınızı anlatırım. Ciddi aldatma şüphesi olanlara yardım edebilirim kandırılmamaları için ama burada sırf meraktan, öylesine yapmak isteyenler var onlara iyice ortalığı bulandırmamaları için yardımcı olmak istemiyorum.
Ahh bi bilsemCok supheli. 2 saate yakin kimle mesajlasti acaba?
Sana karşı ilgisinde bi değişiklik durgunluk ya da tahammulsuzluk var mi?Ahh bi bilsem
Tahammülsüzlük değil de bi durgunluk var. Bugünkü durumla karşılaşmasaydım bugün konuşacaktım bi sıkıntı mı var diye.Sana karşı ilgisinde bi değişiklik durgunluk ya da tahammulsuzluk var mi?
Karanlik oldugu icin daha cok belli oluyordu.Ay cok heyecanlııı ve şüpheliiiAcaba isiyle alakali bi sorunu olabilir mi seni uzmemek icin sana soylemeyip yansitmamak icin de disarida oturmus olabilir mi bilemedim ki . Kiz balkondan mesajlastigini nasil anladin o mesafede hemide aksamin karanliginda bravo
Al iste. Ben kadın hissedercilerdenim.Tahammülsüzlük değil de bi durgunluk var. Bugünkü durumla karşılaşmasaydım bugün konuşacaktım bi sıkıntı mı var diye.
Al iste. Ben kadın hissedercilerdenim.
Sormamak icin kendimi zor tuttum zaten. Sorsaydim varsa bile kesinlikle inkar edecekti.Çok şüpheli. İzlemeniz lazım. Şu anda direk konussaniz da hemen inkar edebilir ve üstünü kapatabilir bence. Bir müddet takipte kalın. Açık verecek mi diye izleyin. Belki bir şekilde kendi de açıklar. Ama cani yalniz kalmak isteyen insan, bunu soyler. Neden arkadaşlari bahane ediyor ki? Allah sabır versin. Belki de çok alakasız sebepler var arkasında. Ama ikinci bir hattı olabilir bilmediğiniz.
Aklıma getirmek istemiyorum ama peki ya korktuğum gibi birşeyse?Önce bir dertlesmeyi dene. Mesela bu aksam komsuya gittiginde balkondayken onu gördüğünü, tek basina bankta oturdugunu bildiğini söyle. Telefonu falan karıştırma.
"Neden arkadaslarinla degildin bir sıkıntın mı var anlat bana" de. Sıkıntı varsa anlatır yani sizden şefkat görünce. Bana sıkıntısı var gibi geldi durgunluk var diyosunuz.
2 saat orda oturması garip ama aldatma haricinde baska derdi de olabilir. Ikinci hatti varsa evden çıkarken de girdiğinde de üstündedir. Ama ara ki bulasin sakladigi yerden. Biz yazip ciziyoruz ama cok alakasiz bi sey de çıkabilir :) insallah ta öyledirofff napacagim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?