Eşime güveniyorum ama...

aksam çıkarken siz de peşinden çıkıp takip etseniz telefonla ugrastigini gordugunuz anda birden yanina gidip burada ne yapiyorsun hayatim falan deseniz o sirada yuz ifadesinden yada telas falan yapmasindan anlarsiniz bence en olmadi elinden telefonu alip bakarsiniz.

Telefonunun şifresini biliyorum. Zaten kendisinin bilgisayarinda whatsapp web var. Telefon bağlı olmadığı sürece mesajlari görebilir miyim ki? Direk bilgisayarindan baksam birseyler bulabilir miyim?

Kendi bilgisayarında Whatsapp Web yüklüyse ve kendi telefonunu bağlamışsa görürsünüz evet. Ama dikkatli olun, aynı anda bağlanmamaya çalışın anlar.

Doğru diyorsun ama ya korktugun sey degilse de adamin gercekten sana duyurmak istemedigi bir sorunu varsa.. Sen üsteleyince anlatirsa..
Kendini yiyip bitiriyorsun şu an. İyi veya kötü neyse illa ki çıkacak ortaya. Çıksın da yani. Aldatiliyorsan bilmen gerek ki ona göre hal çaresine bak. Bilmemek daha kötü bence.
İnşallah kötü bir şey yoktur. Kendini sıkma üzme az rahatla.

Aldatma gibi
Mesajlasma oldugu belliymis
Evde mesajlasabilirdi neden 2saat disarda oturuo mesajlasip eve geldi?

Bence gördüğünüzu söylemeyin. Daha temkinli olmaya itersiniz. Belki bambaşka bir şey çıkacak. Hemen içinizi karartmayin.

Telefon elinden düşmez hatta esimin telefon bağımlılığı hakkinda konu acmistim daha önce. Ama benden hic bi sekilde saklamaz. Örneğin mesaj gelir sen baksana der yani.
Rahat ol o zaman
Bende otoparktan yarım saatte çıkamadığımı bilirim laf yetiştiricem diye

Bu arada bi kadin boyle bi konuda pusuya yatip kac gun bekleyebilir acaba Sabirsizligim yüzünden esimi benzer bi konuda suclayip sonra cok utandigim bi anim olmustu. Balkondan gördüğüm an aramistim heralde napiyon orda diye

Keske o an iceri gecip arasaydiniz. Birsey uydururdunuz.
Gerci cift hatli tlf larda var. Bilemedim...

Benim esimde aynen seninki gibi inanilmaz evcimen. Yani iki gun arkadaslariyla bulussa mutlaka suphelenirim...bir hafta iyi dayanmissiniz.

Bence öğrenmenin en kolay yolu eşiniz dışarı çıktığında hemen peşinden çıkıp takip etmek. Kimle görüştüğünü ne yaptığını öğrenirsin iz böylece.

Erkekler erkek arkadaslarini beklerken falan mesaj atmaz " nerdesin olum ya ağaç oldum burada "diyecek kadar nettirler ...

Aldatma alt yapi çalismalari başlamış diyebilirim nedir bu ; bir sosyal medya şeysinden hatta artik oyunlarda bile sohbet edebilmek mümkün.

Biri ile tanışmış sohbeti hoş gelmiş olabilir .
Evliliginiz 4×4 de olsa erkekler maalesef ki vahşi doğa belgeselindeki Serengeti kaplanları gibi oluyor bu doğalarında var yani kadında nasıl annelik içgüdüsü var onlar da üreme içgüdüsünün üreme olmadan onceki hali mevcut ( açıkca yazarim da kurallar )
Yanii takipte kal şüphelerini bir kenara atma derim umarım yanılırım

Ilerleyen zamanlar icin bilgilendirisen böyle davranan koca kisileri icin temkinli olmak isteyenlere yardimci olursun.

Ben olsam disarda karsida gordum seni derdim yani. Bi nabzi yoklardim. Gozunu kacirip kacirmadigina bakardim. Normal bir aciklama yapiyosa sikinti yok. Bu sekilde nasi tutabildin kendini. Arada gozdagi vermek gerek. Senin saf olmadigni hissettirmelisin

Adamın canı bir şeye sıkkın belli ki.
Bende tek oturduğum zaman elimde telefon oluyor.
Bence boşa kuruntu yapıyorsun

Bazı konularda bu hissi alıyorum bazı konularda almıyorum, bu konuda aldatma kokusu alıyorum ama 6.hissim pek mi kuvvetlidir, hayır

whatsapp ve messenger da online değil ise sms atmış olabilir büyük ihtimalle . hattı ne eşinizin bilmiyorum ama onlıne servislerine girerseniz o saatler arasında mesajlaştığı numarayı bulabilirsiniz.

Görebileceğimi düşündüğünü pek sanmıyorum. Çünkü kolay kolay komşuya gitmem. Hele de akşam vakti hic gitmem. Bizim evden zaten görünmüyor orasi.
Allah Allah
o buluştuğu arkadaşlarıyla geyik yapıyo olmasınlar diyeceğim ama whatsap da aktif değilmiş baksanıza
hemen şüpheye düşmeyelim bence az gözlemleyin bakalım

Eve gelmeden siliyordur.Benim şaşkın kocam da 3 senedir hiç arkadaşlarıyla gezmez evden işe işten eve.Hala da öyle ama işe gidip wechat yüklüyor eve gelirken siliyormuş.Farkettim o evde değilken :) Bi daha da sıkı kontrol uyguladım.Arkadaştan görüyorlar hep.

Uzun zamandır burada okuduğum en ilginç konu bu. Adam bir tek bana mı çok masum göründü bilmiyorum ama bu işin altında aldatma yok diye düşünüyorum. Sormadan bilemezsin belki başka bir sıkıntısı vardır eşinizin.

İkinci bir hat olabilir. Bunu saklayabilecegi en güzel yer cüzdanıdır. Kıyısından köşesinden bir delik açıp içeri doğru itmiş olabilir .artık hatlar çok küçük ,farkedilmesi biraz güç. Cüzdanın içini dişini taradiktan sonra ceket astarına yada pantolon pacasina bak .geçici olarak her yere saklıyor olabilir. İnşallah aldatmiyordur.

Gece o uyurken bağlı olduğu operatörün wep sayfasina gir tabi önce şifre alman lazım. Sessize al telefonu şifre teline gelir sonra gir bak kimlerle konuşmuş mesajlasmis.
Biz enistemi öyle yakalamistik.
Masumsa zaten birsey bulamicaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…