• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime güvenmeli miyim?

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.487
63
Bu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Eve giden gelen de yok yaklaşık 15 gündür. Evi altını üstüne getirdim yok.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Bu aralar da biraz nakit paraya ihtiyacı vardı esimin ondan acaba mı dedim.
Bir yandan da alsa alyansı mı alır digerleri dururken falan dedim .
Ay valla kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada ben kaybetmediğime eminim

Bir de benim parfüm konumu hatırlayan var mı? 😑
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası

Öyle altını satma huyu da yoktur sevmez altın bozdurmayı ay deliricimm

Benim de evde yüzüğün kayboldu.
Ben eminim banyodaki gidere düştü oradan gitti alyans böyle bir durum olabilir mi 😔

Alyansınızı çalabileceğini düşündüğünüz adamla evlisiniz yani. O da ilginçmiş. Hırsızlık bu hanımefendi söylediğiniz şeyin ağırlığının farkında mısınız?

Parfüm konunuzu hatırlıyorum o konu insan kendini haklıyken nasıl haksız durumuna sokarın net örneğiydi. Şu anki meseleden de aşırı alakasız

Benim de evde yüzüğün kayboldu.
Ben eminim banyodaki gidere düştü oradan gitti alyans böyle bir durum olabilir mi 😔
Hayır gider kapağı delikli birsey alyans geçirmez öyüzden. Öyle olmuş olsa ona bile ihtimal vereceğim ama malesef

Ben de alyansımı bir ay önce kaybettim, iş yerinde takmadıgım için evde olduğuna emindim alt üst ettik 1 ay falan bulamadık. Sonra cok alakasız bir yerden çıktı. Asla ve asla acaba eşim mi aldı diye düşünmedim düşünmek aklımın ucundan bile geçmezdi. Çok sağlıklı bir evliliğiniz yok gibi geldi bana.

Parfüm konunuzdan hatırladım sizi.Bunu onunla kıyaslamaniz çok saçma.Adam orada hırsızlık yapmadi ki sizin sattığınız bisey i annesine hediye etti sonuçta ikinizin parası ortak.Ama burada hırsızlıkla suçluyorsunuz.
Yok ya suçlamak değil de hani kendimden eminim yüzük durduğu yerde nereye kayboldu diyorum kendi kendime.
İnanın içim içimi yiyor biryerden çıksa da icim rahatlasa

Nakit paraya ihtiyacı olan neden alyans bozdursun ki başka altınlar dururken başka altin olmaz sadece alyans olur o zaman suphelenme olabilirdi derdim.

Farklı bir yere koymuş olabilir misiniz belkide koyduğunuz yerden düşmüş olabilir dolap vs varsa.

Hayız gider kapağı delikli birsey alyans geçirmez öyüzden. Öyle olmuş olsa ona bile ihtimal vereceğim ama malesef
Komşumun yüzüğü mutfak dolabından kayboldu.
Heryeri aradılar haftalarca bulunmadı
Sonra annesi kayıp eşya okuma duası mi ne varmis onu okudu 1 hafta.
Ve sonra yerde buldular yüzüğü ama orada yüzük olmadığına eminlerdi.
Yani yüzüğü eşi almış saklamış yada başka bişey net bilmiyorum sonra o yüzüğü geri bırakmış.
Yani evde kimse yok,gidere falan da gitmemiş o zaman eşinden başkası kalmıyor.
Birde dolapların,çamaşır makinasının falan altından çok çıkar yüzük oralara da bakın ya ne bileyim benim aklıma başka şeyler gelmedi 😔

Hayır gider kapağı delikli birsey alyans geçirmez öyüzden. Öyle olmuş olsa ona bile ihtimal vereceğim ama malesef
Herkes başka takın varken neden alyans demiş ama eğer eşiniz aldıysa kaybolacağını düşünün diye onu almış olabilir.
Bilezik filan alsa daha çok göze batar çünkü.
Umarım düşündüğünüz gibi değildir ve evin bir yerinden çıkar.

Bulursunuz çıkar bir yerlerden . Gebesiniz , belki unutkanlık var sizde de . Ben aylardır çoğu şeyi hatırlamıyorum , bir dalgınlık unutkanlık halim var hep .

Eşiniz neden yapsın böyle birşey , boş yere bozmayın aranızı .

Ben de alyansımı bir ay önce kaybettim, iş yerinde takmadıgım için evde olduğuna emindim alt üst ettik 1 ay falan bulamadık. Sonra cok alakasız bir yerden çıktı. Asla ve asla acaba eşim mi aldı diye düşünmedim düşünmek aklımın ucundan bile geçmezdi. Çok sağlıklı bir evliliğiniz yok gibi geldi bana.
Ya bıraktığım yere emin olmasam aklıma gelmezdi zaten 2 yıldır evliyiz bilemiyorum bende mi sorun acaba

Bazen bişeyler kaybedince olur olmadık yerlere girebiliyor.. Ben eşimden şüpelenmezdim yani.. Güven yoksa nasıl evlilik.
Ha şunuda söyleyeyim;
Helal para ise ortaya çıkar sizi bulur.. Eşiniz bozdurmak istese size söylemeden bunu yapmazdı diye düşünüyorum. Yani eşinizi tanımıyoruz sonuçta nasıl biri bilmiyoruz. Ama anlattığınıza göre bir şeyleri çalabilecek birisi. Bu potansiyeli eşinizde görüyorsanız. Evet almış olabilir.. Sonuçta biz eşinizi tanımıyoruz..

Ama eğer öyle biri değilse ondan şüpelenmeniz çok büyük sorun evliliğiniz de..

Benimde şans kolyem banyo dolabında aynanın önünde duruyordu resmen yok oldu 3 sene oldu. Eminim orda olduğuna da hala çıkmadı bi yerden. Sanmıyorum ya bi yerden çıkar mutlaka başka takı varken alyansı neden bozdursun eşin

Back
X