• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime güvenmeli miyim?

Bu çok ciddi ve saçma bir suçlama.saracak okşa diğer altınlardan birini satar.bence kondugunuz atıyorum masa ise yanından geçerken masaya çarpıp yere düşürmüş olabilir.dip köşe iyi bir temizlik yapın.elektrik süpürgesinin çöpünü elinizle kontrol edip boşaltın.kayıp eşya duası var onu okuyun.mutlaka evdeyse bulursunuz.eşinize bu kadar güvenmemeniz başka sorunlarınız olduğunu düşündürdü inşallah toparlarsiniz.bu arada yüzüğü oyuncak gibi sürekli çıkarmayın.boynunuza koylyeye takın daha iyi

Ben de alyansimi kaybettigimi dusunmustum
Koydugum bir yer vardi ve oraya baktim baska yerleri aradik vs bulamadik
Sonra hatirladim ki mutfakta temizlik yaparken cikarip pencerenin onune koymustum
Yani bazen koydugumuzu sandigimiz yere koymamis olabiliriz ama esimi boyle bir seyden itham etmek dunya yikilsa tekrar kurulsa aklimin ucundan gecmez

Baska vukuati olsa hadi ona da amenna ama durduk yere eşten suphelenmek bana bu nasil bir evlilik, nasil bir bakis acisi dedirtti.

Not: parfum konusunu biliyorum ve ayni sey degil, alakasi da yok

Başka altını değil asıl alyansı satar çünkü yerinde duran altının kaybolması daha çok dikkat çeker ama alyansı kaybettin,düşürdün olarak yutturması daha kolay. Ama şu kısım saçma; alyansı satsanız ne kadar eder ki? Yani paraya ihtiyacı var demişsiniz ama bu adam öğrenci değil sonuçta birkaç bin tl için böyle bir şeye neden girişsin? Eğer eşinize açık açık sorarsanız ve bir yerlerden çıkarsa baya kötü olur o yüzden hiç sormayın zaten ben aldım diyecek hali yok.
Sorarsam ve evde biryerde çıkarsa muhtemelen aramız baya bozulur, eğer öyleyse zaten vicdan azabı çekerim epey. Sanırım haklısınız birsey söylememek en iyisi.
Ama icimde bir ses eğer o yapmışsa nasıl susayım buna diyor ve açığa kavuşsun istiyorum öyüzden çok şüpheci yaklaştım eşime

Bu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Eve giden gelen de yok yaklaşık 15 gündür. Evi altını üstüne getirdim yok.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Bu aralar da biraz nakit paraya ihtiyacı vardı esimin ondan acaba mı dedim.
Bir yandan da alsa alyansı mı alır digerleri dururken falan dedim .
Ay valla kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada ben kaybetmediğime eminim

Bir de benim parfüm konumu hatırlayan var mı? 😑
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
Parfüm konusunu hatırlıyorum. Ordada çok ayıp etmiştin. Lütfen zamanı gelince hayırlısıyla doğur da insanlar triplerinden kurtulsunlar

Başka altını değil asıl alyansı satar çünkü yerinde duran altının kaybolması daha çok dikkat çeker ama alyansı kaybettin,düşürdün olarak yutturması daha kolay. Ama şu kısım saçma; alyansı satsanız ne kadar eder ki? Yani paraya ihtiyacı var demişsiniz ama bu adam öğrenci değil sonuçta birkaç bin tl için böyle bir şeye neden girişsin? Eğer eşinize açık açık sorarsanız ve bir yerlerden çıkarsa baya kötü olur o yüzden hiç sormayın zaten ben aldım diyecek hali yok.
Ortalama bir Türk erkeği her şeye dokunur, kendi alyansını saçma sapan yerde kaybeder, aç kalmadıkça karısının alyansına dokunmaz.

Ortalama bir Türk erkeği her şeye dokunur, kendi alyansını saçma sapan yerde kaybeder, aç kalmadıkça karısının alyansına dokunmaz.
Bence de. Bir de sorsa bile eşi almadığını nasıl ispatlayacak ki? Çok büyük bir itham. Başıma gelse boşanmayı bile düşünürüm sonuçta hırsız yerine koyuluyorum.

Yok ya suçlamak değil de hani kendimden eminim yüzük durduğu yerde nereye kayboldu diyorum kendi kendime.
İnanın içim içimi yiyor biryerden çıksa da icim rahatlasa
Kendinden bu kadar emin olma. Ben hamileyken başında durudugum çorbayı taşırdim. Çay demlicem yumurta cirpicam aynı anda. Çayı yumurtanın üstüne döktüm. Ne lafa ama . Ayrıca eşinden böyle bı şeyden şüphe duycak kadar güvensizlik varsa aranızda çocuk neden yaptınız. Biraz takıntılı bı insan olabilir misin. Yada gebelik seni fena sarsmis

Emin olma hayatım. Ortalama bir Türk erkeği, çoluk çocuğun kumbarasını patlatıp kendine sigara alacak kadar ileri gidebilir. B.k içesice!
Valla sizin eşiniz parfüm mevzusunda hatalıydı. Özel değilse alyans parasıyla neyi kapatabilir? Yani acil bir şey mi var?

Peki eşiniz çok zordayım x borcu ödeyemiyorum dese alyans bozdurmaya izin vermez misiniz?

Emin olma hayatım. Ortalama bir Türk erkeği, çoluk çocuğun kumbarasını patlatıp kendine sigara alacak kadar ileri gidebilir. B.k içesice!
Valla sizin eşiniz parfüm mevzusunda hatalıydı. Özel değilse alyans parasıyla neyi kapabilir? Yani acil bir şey mi var?
Aşkım o kadar mücevher varken, üç kuruşluk alyansın peşine düşmez adam, iki üç çeyrek iki bileklik içinden bi tanesini alsan çok şey olmaz, ama alyans hem bir tane ve özel, kaybolduğu da hemen belli olur. Alyansın manevi değeri de var, karısını sokakta orda burda bekar sansalar kötü. 👽 Bilmiyorum ya, aç kalmadıkça satanı görmedim ben, madde ve kumar bağımlılarından başka.

Bu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.

Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
Ben olsam eşimden suphelenmem. Kesin carpmisimdir bir yerlere düşmüştür derim. Yuvarlanmış girmiştir diye düşünürum. Eşime güvenirim. Onun için sizin yerinizde olsam eşime güvenirim

Valla sizin eşiniz parfüm mevzusunda hatalıydı. Özel değilse alyans parasıyla neyi kapatabilir? Yani acil bir şey mi var?
Sadece bu ay biraz sıkıştık ödemelerden dolayı yaklaşık 1, 1500 tl falan ihtiyacı vardı, hatta sordum ne yapacaksın diye krediyle halledeceğim dedi ama ben pek anlamıyorum açıkçası oyuzden üstelemedim, kredi limiti mi ne varmış 2 bin kadar onu kullanacağım dedi

Aşkım o kadar mücevher varken, üç kuruşluk alyansın peşine düşmez adam, iki üç çeyrek iki bileklik içinden bi tanesini alsan çok şey olmaz, ama alyans hem bir tane ve özel, kaybolduğu da hemen belli olur. Alyansın manevi değeri de var, karısını sokakta orda burda bekar sansalar kötü. 👽 Bilmiyorum ya, aç kalmadıkça satanı görmedim ben, madde ve kumar bağımlılarından başka.
Alyanstan başka bir şey yoksa onu da yerler anam. Onu da! :olamaz:

Kızlar haklı olabilirsiniz.
Eşim alyansımı takmadan dışarı çıkmamı bile istemezdi ama ben çok saldım kaç aydır düzenli takmıyorum ve birsey de demedi. Daha doğrusu ellerim sistigi zaman çıkarıyorum

Neden hamile kaldın diyenler var cidden böyle birsey yaşayacağım asla aklıma gelmezdi. Şüpheci biriyim evde ikimiz varız aramadık yer kalmadı bende nerde bu alyans gibisinden ona yansıttım ne ima ediyorsun diye alındı bana.
Bilemiyorum unutmus olamam diyorum ama eger olur da evden çıkarsa çok mahcup olurum.

Kim eşini böyle birseyle suçlamak ister ki? Boşanma sebebim bile olabilir

Ay bu yorumu okurken çok kötü oldum cidden ama evde ikimiziz baska birsey aklıma gelmedi ve inanın yatağı bile kaldırdık dün altına baktık falan evde aramadık delik bırakmadım bilemiyorum

Mesele aklınıza gelmesi zaten. Evde bir şey kaybolduğunda aklınıza gelen şey eşim çaldı oluyorsa çok ciddi bir sorun var demektir

İşte varmış, çok varmış. Neden onlar değil de alyans?
Yerine daha kolay konulabilir diye?
1500 tlye ihtiyacı varmış. Kapatır, öteki ay aşkııımmm kaybetmiştin, al yenisini aldım, der. :KK53:
Kızım ben fesatlıklar kraliçesiyim, her şeyi beklerim bu heriflerden. :sinirli:

Benim alyansım bulaşık makinesinin içine düşmüştü sonra da filtreye girmiş. 2-3 ay aradım. Eşiniz niye alsın? Bana da eşim benden şüphelendiğini söylese çok bozulurdum. Bir de diyelim aldı. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Back
X