Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz almış olsa niçin gece uyumayıp sabaha kadar yüzük arasın ki
Insallah benimki de çıkar biryerden ya unuttum mu acaba kendimden de emin olamıyorum kiBenimde şans kolyem banyo dolabında aynanın önünde duruyordu resmen yok oldu 3 sene oldu. Eminim orda olduğuna da hala çıkmadı bi yerden. Sanmıyorum ya bi yerden çıkar mutlaka başka takı varken alyansı neden bozdursun eşin
Bunu direkt sorsam sen mi aldın desem muhtemelen benimle birdaha konuşmazBir yerden çıktığında acaba eşim aldı bozdurdu mu diye düşünmüş olduğunuz gerçeği değişmeyecek burada alyanstan daha önemli bir konu olduğunu düşünüyorum.
Diger takilarini takmiyorsa onlar kayboldugunda konu sahibi suphelenebilir, ama alyansi alirsa kocasi belki biyerde cikarip biraktin ya da biyerde düşürdün der. Bu yuzden de daha az suphe uyandiracagi icin alyansi almis olabilir.Benimde şans kolyem banyo dolabında aynanın önünde duruyordu resmen yok oldu 3 sene oldu. Eminim orda olduğuna da hala çıkmadı bi yerden. Sanmıyorum ya bi yerden çıkar mutlaka başka takı varken alyansı neden bozdursun eşin
Ay bu yorumu okurken çok kötü oldum cidden ama evde ikimiziz baska birsey aklıma gelmedi ve inanın yatağı bile kaldırdık dün altına baktık falan evde aramadık delik bırakmadım bilemiyorumAlyansınızı çalabileceğini düşündüğünüz adamla evlisiniz yani. O da ilginçmiş. Hırsızlık bu hanımefendi söylediğiniz şeyin ağırlığının farkında mısınız?
Parfüm konunuzu hatırlıyorum o konu insan kendini haklıyken nasıl haksız durumuna sokarın net örneğiydi. Şu anki meseleden de aşırı alakasız
Alyansınızı alana kadar diğer duran altınları alırdı bence. Parfüm ayrı alyans ayrı. Eşinizi hırsızlıkla suçluyorsunuz. Emin olmadan böyle bir itham çok ağırBu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Eve giden gelen de yok yaklaşık 15 gündür. Evi altını üstüne getirdim yok.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Bu aralar da biraz nakit paraya ihtiyacı vardı esimin ondan acaba mı dedim.
Bir yandan da alsa alyansı mı alır digerleri dururken falan dedim .
Ay valla kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada ben kaybetmediğime eminim
Bir de benim parfüm konumu hatırlayan var mı?
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
Umarım böyledir ya, birde alyans yani ve çok değer verdiğimi de biliyor kendisiBir alyans ne kadar tutucak ki
Hatırlamıyor olabilirsin
Yaa bilemedim olabilir de. İnşallah çıkar bir yerdenDiger takilarini takmiyorsa onlar kayboldugunda konu sahibi suphelenebilir, ama alyansi alirsa kocasi belki biyerde cikarip biraktin ya da biyerde düşürdün der. Bu yuzden de daha az suphe uyandiracagi icin alyansi almis olabilir.
Ama umarim oyle degildir ve biryerden çikar yuzuk.
Güvenilmez mi bilmiyorum açıkçası böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum,Bazen emin olduğumuz şeyleri bile yanlış olarak hatırlayabiliyoruz.
Eşiniz bu denli güvenilmez birisi mi?
Bunun için alyans en son tercih olurdu. Bazen öyle bir yere düşüyor ki bulamıyoruz.
Parfümle alyans aynı şey diil ki. Alyans küçük olduğu için belki bişeye karışmıştır. Bende tek taşımı kaybetmiştim bi ara. Kırk kere aradığım yerden çıktı.Bu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Eve giden gelen de yok yaklaşık 15 gündür. Evi altını üstüne getirdim yok.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Bu aralar da biraz nakit paraya ihtiyacı vardı esimin ondan acaba mı dedim.
Bir yandan da alsa alyansı mı alır digerleri dururken falan dedim .
Ay valla kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada ben kaybetmediğime eminim
Bir de benim parfüm konumu hatırlayan var mı?
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
Parfüm konusu neden kafamı karıştırıyor biliyor musunuz. Kendi söylemedi bana verdiğini, ben farkettim eksikliğini parfümün öyle itiraf ettiAlyansınızı alana kadar diğer duran altınları alırdı bence. Parfüm ayrı alyans ayrı. Eşinizi hırsızlıkla suçluyorsunuz. Emin olmadan böyle bir itham çok ağır
Alyansınızı çalabileceğini düşündüğünüz adamla evlisiniz yani. O da ilginçmiş. Hırsızlık bu hanımefendi söylediğiniz şeyin ağırlığının farkında mısınız?
Parfüm konunuzu hatırlıyorum o konu insan kendini haklıyken nasıl haksız durumuna sokarın net örneğiydi. Şu anki meseleden de aşırı alakasız
Güvenilmez mi bilmiyorum açıkçası böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum,
Daha doğrusu karşılaştım ama bukadar büyük birsey degildi. Sattığım parfümlerden benden gizli annesine vermisti ama bunu pek söylemiyorum linçlenmemek icin :)