eşime güvenmelimiyim

öncelikle şunu söyliyim, ben senin yerinde olsaydım o kadın arkadaşlık gönderdiğinde kabul ederdim.
tabi bilmiyormuşsun kim olduğunu ama ben kabul ederdim, meraklı bir yapım olduğu için ben herşeyi kurcalarım zaten ve aklıma her an herşey gelir..
bunu yapmış olsaydın belki daha erken öğrenirdin bu pislikleri

kuşkulanmakta haklısın, güvenmemektede haklısın ama bence ikinci bir şans vermişsen şayet yavaş yavaş unutmaya çalışmalısın yoksa bu düşünceler kemirir seni günden güne erirsin.
bazı erkekler gerçekten pişman olup bir daha yapmıyorlar, bazılarıda devam ediyorlar. eşin hangi kategoride bilmiyorum ama inşallah birincisindedir.
tabi sen ufaktan ufaktan takibi bırakma ama fazlada kasılma bence..

eşine çok belli etmeden bu konuda biraz takipçi olabilirsin...
sürekli bu konuyu açman doğru değil..
madem affedip geldin adamda pişman diyosun uzatma...
zaten gördüğün gibi hiçbişey gizli kalmıyo eninde sonunda çıkıyo piyasaya...
varsa zaten anlar görürsün..
bence madem geri geldin zehir etme hayatı hem kendine hem eşine...

devam edicek olsaydı boşanalım derdi o kadar perişan oldu ki oda...devam etmek istese neye yalvarsın diye düşünüyorum edecegini de sanmamakla birlikte acaba diyorum bakalım dediğin gibi canımbazı şeyler bir anda olmuyor ki zaman gerek oda nasıl geçer bilmiyorum

inşallah düzelirsiniz yaa RABBIME yalvarıyorum herkes ıcın tüm derdi olanlara yardım etsın

huzur meleklerını yanı başlarımıza koysun

ALLAH ımdan hzuur istiyorum hepımız için

aminnn

cnm sen galiba boşanmak istemiyorsun ve durumu da kabullenemıyorsun..
kim ne derse hep eşini savunuyorsun çünkü

yok şöyle yalvardı, yok böyle ağladı vs vs
bence sen kararını vermişsin
bence sen affetme duygunu daha çok körüklemek için,
herkesten olumlu cümleler duymak istiyorsun, affet, aklı başına gelmiştir vs vs tarzı sözler .

sen desene açıkça ,nasıl olsa affedicem , kendıme kabul ettırmeye çalışıyorum,
bana gaz verin ,yardım edin diye..

ne istediğini açık açık belirtirsen , buradaki bayanlar sana gayet iyi yardımcı olurlar,merak etme sen..

canım ben gerçeği söylüyorum hoşuna gitmiyosa okuma arkadaşım sende boşuyorum de diyosun ısrarla.boşuycak olsam ogün boşardım zaten yıkmak ne kolay biliyomusun tek harekete bakar...ne diyim dilerim yaşayıpta görme yorum yaparken çok kolay dimii

fikirlerimizi belirtince hemen saldırıya geçiyorsun
bunu da yazmayı unutmusum
sana kötü bir şey söyleyen mi oldu arkadaşım??

niye hemen çemkirme yöntemıne geçiyorsun??
nıye o zaman kabullenemıyorum, çıldırmak üzereyim diyorsun??
insanca yorum yaptık sana, kötü söz söyleyen mi oldu??
algılarına hakim olmalısın bence

o insanca yorumunu lütfen tekrar oku

kızlar yapamayın Allah aşkına bız burda derdımızı kederımızı paylasıyoruz ne guzel....

ınsan gıbı, kardes gıbı, anne gıbı ,abla gıbı...

yeri gelıyor mahremımıze varana kadar anlatıyoruz

niye GÜVENİYORUZ çünküü

böyle tartısmayın valla ben cok uzuluyorum

yani konu nerden nereye gelmis.
Dertlesirken olacak sey mi bu?
Yani cemkirmek falan gibi laflar...
hic olmamıs...
Burda sadece yazım dili oldugunu unutmayın arkadaslar.
Burada mimikler yok. Burada yüzyüze olmanın gerçekliği yokken yazılan kelimeler daha bir önem kazanıyor.
Ne yazdığımıza dikkat etmeliyiz.
Farkında olmadan yazdığımız kelimeler tamamen zıt anlam verebiliyor karsımızdakine.

Otobüs yolculugunda ilk tanıstıgınız biri farzedin Easy aekadaşımızı.
Size kocasının kendisini aldattıgını ve affetttiğini fakat böyle nasıl yasayacagını bilemedigini anlattı.
Yüzyüzeyken de böyle acımasız cümleler kurabilecek misiniz?
Yani insani olarak söylediginiz lafların nereye gittigini hesaplamaya calsıarak konusacaksınız oyle değil mi?
Lütfen burada da bu saygıyla davranmaya calısalım birbirimize...

.................................................

Son düzenleme:
esının tavırlarını bılmeden bısey dıyemeyız kıcanım ıyısımı sende:guvenıyormus gıbı yapıp asla guvenme,cunku bu ıslerde ıgne kırıldımı sökük bıtmıyor...

eşine güvenme tabi ama güveniyormuş gibi yap bu olayıda bir daha açma .okduduğum kadarıyla boşanmak istemiiyorsun bu yüzden bu olayı kapamaya bak .eşinle daha fazla ilgilen .kendine daha çok bak .bak hayatım tek aldatılan kadın sen değilsin .olumsuz düşünme .bir kere yapan bir daha yapar ben olsam boşanırdım vs olaylarını dinleme .herkes kendi yaşadığını biilir .ülkemizde bir çok kadın ihaneti affediyor bir şeklde göz yumuyor .yani bir iki kişi asla affetmem demiş onlara büyük konuşmayın derim .hayaın ne getireceği belli olmaz .allah korusun hiç yapmam dediğiniz şeyleri yapıyor olarak bulursunuz kendinizi .neyse sen dedğimi yap sen kazanırsın inşş.rabbim huzur versin evinize.

tabiiki eşine artık güvenmeyeceksin ama onada her seferinde bunu hatırlatarak aklından çıkarmaya çalıştığı şeyleri yeniden hatırlamasını sağlıyosun böyle yapma bence unutmuş gibi davran ama sen unutma sürekli tetikte ol zaten yeniden aldatma gibi bir durum olursa anlarsın sen ki eşinde pişman olmuştur yapmayacaktır yeniden ama yinede erkekler işte belli olmaz ki halleriii

2 yıl sürürmüş ilişkisi koskoca 2 yıl

ama sen diyorsun ki eşimden boşanmam için seni sevmiyorum demesi lazımdı

bazı şeylere anlamak için sözlere gerek yoktur

yine her zaman ki gibi suçlu o kadın

sizin kocanız ise zorla 2 yıl ilişkisini sürdürmek zorunda kalan kişi

bu hayat başkalarını suçlayarak geçmez

üzgünüm ama hayatı paylaştığınız kişi kocanız o kadın değil

bir kere de bi kişi çıkıp demedi benim kocam aldattı o suçlu

hep karşıda ki kadın kötü,pis,paspal,çirkin,adi,şerefsiz

bizim kocalarımız ise onların bi anlık oyununa gelen masum köylü

Diyelim ki kontrol altına aldın kocanla o adi kadının görüşüp görüşmediğini ve görüşmüyorlar. Kocan seni aldatacak olduktan sonra bir tek o kadın mı var? Başka kadınlarla beraber olamaz mı? Telefonunu kontrol ediyorsun, kocan da izin veriyor, başka bir hat alıp sadece senden uzaktayken kullanması kocanın çok mu zor? Beraber olduğu kadından evli olduğunu saklamamış ki, kadın evli olduğunu bilerek beraber olmuş kocanla. Bir tek o kadın mı kabul eder evli adamla beraber olmayı sence. Belki de dediğin gibi kocan gerçekten pişman ve bir daha asla bırak aldatmayı kafasını kaldırıp bakmayacak bile kimseye. Ama bundan nasıl emin olabilirsin? Bir ömür boyunca sürekli kocanı kontrol edip gözetleyecek misin? Bir ömrü bu kuşku, güvensizlik ve huzursuzlukla nasıl geçireceksin. Diyorsan ki ben kocamı seviyorum, evliliğimi yürüteceğim diye, o zaman yapamayacağın şeylere kalkışmayacaksın, görmemeyi öğrenip oturacaksın, ne kadar çok şey öğrenirsen o kadar güvensiz ve mutsuz olacaksın çünkü. Hakkında hayırlısı olsun....

geçen sene bu arkadaşımın yaşadıgı kuşkuları duyguları ölürcesine yaşadım

hala ara ara afalladıgım oluyor ama çok şükür biraz kendime geldim

sizin söylediğinizi yapması okadar zorki elinde olmadan kuşkulara kapılıyor

sorun yeniden aldatırmı degil bence

2 seneleri geçmiş ya unutamazsa ya özlerse ya dayanamayıp o kadınla devam ederse

inanın başkasıylada yapar yapan adam ama bu pişmanlıktan sonra başkasına gidecegini düşünmüyor beyin sadece

o kadından ya kopamazsa ya dayanamayıp konuşursa bulusurşa bir çok kuşku ve huzursuzluk offffffff

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez yazması kolay geliyor

sagolsun arkadaşlar destek olmaya çalışıyorlar ama olmuyor beynimize söz geçmiyor yoksa bizlerde herşeyi akışına bırakıp huzurlu olmayı

herkesten çok isteriz hatta çokta ihtiyacımız var ama olmayınca olmuyor beynimizden çıkmıyor hiç kolay degil hiççç

gitmekte kalmakta işkencedir bazen rabbim hakkımızda hayırlısını versin arkadaşım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…