bundan 2 ay kadar önce eşimin başka bir kadınla görüştüünü öğrendim aslında telefon mesajından yakaladım.onu terk ettim boşanıcaktım fakat günlerce yalvarıp araya birilerini sokmasıyla boşanmaktan vazgeçtimm.önce bana yeni bişeydi dedi ama tef.kayıtları çıkardım.2 yıl olmuş rahat.çok pişman görünüyo ama kuşku içindeyim hala.2 ay geçti hergün açıyorum konuyu devam ediyomudu acaba diye.kocaman çocuğu olan paspal bikadın.geçen sene face de bana arkadaşlık teklif etmişti kabul etmemiştim tanımıyorum diye ya aa kızlar acaba bitmişmidir yoksa devam ediyomudur.hergün tetikte bekliyorum ya devam saaaben böyle hergün adama laf sokuyorum ama doğrumu yapıyorum bilmemki...evde herşey süt liman bu konuyu gündeme getirmediğim sürece.telefon gece bile açık artık.al kurcala diyo eskiden olsa ooooooo el sürülmezdi...bana akıl veriii yaaa nooolur devam etse nasıl anlıycam ne yapayım ben
öncelikle şunu söyliyim, ben senin yerinde olsaydım o kadın arkadaşlık gönderdiğinde kabul ederdim.
tabi bilmiyormuşsun kim olduğunu ama ben kabul ederdim, meraklı bir yapım olduğu için ben herşeyi kurcalarım zaten ve aklıma her an herşey gelir..
bunu yapmış olsaydın belki daha erken öğrenirdin bu pislikleri
kuşkulanmakta haklısın, güvenmemektede haklısın ama bence ikinci bir şans vermişsen şayet yavaş yavaş unutmaya çalışmalısın yoksa bu düşünceler kemirir seni günden güne erirsin.
bazı erkekler gerçekten pişman olup bir daha yapmıyorlar, bazılarıda devam ediyorlar. eşin hangi kategoride bilmiyorum ama inşallah birincisindedir.
tabi sen ufaktan ufaktan takibi bırakma ama fazlada kasılma bence..
devam edicek olsaydı boşanalım derdi o kadar perişan oldu ki oda...devam etmek istese neye yalvarsın diye düşünüyorum edecegini de sanmamakla birlikte acaba diyorum bakalım dediğin gibi canımbazı şeyler bir anda olmuyor ki zaman gerek oda nasıl geçer bilmiyorum
canım ben gerçeği söylüyorum hoşuna gitmiyosa okuma arkadaşım sende boşuyorum de diyosun ısrarla.boşuycak olsam ogün boşardım zaten yıkmak ne kolay biliyomusun tek harekete bakar...ne diyim dilerim yaşayıpta görme yorum yaparken çok kolay dimiicnm sen galiba boşanmak istemiyorsun ve durumu da kabullenemıyorsun..
kim ne derse hep eşini savunuyorsun çünkü
yok şöyle yalvardı, yok böyle ağladı vs vs
bence sen kararını vermişsin
bence sen affetme duygunu daha çok körüklemek için,
herkesten olumlu cümleler duymak istiyorsun, affet, aklı başına gelmiştir vs vs tarzı sözler .
sen desene açıkça ,nasıl olsa affedicem , kendıme kabul ettırmeye çalışıyorum,
bana gaz verin ,yardım edin diye..
ne istediğini açık açık belirtirsen , buradaki bayanlar sana gayet iyi yardımcı olurlar,merak etme sen..
canım ben gerçeği söylüyorum hoşuna gitmiyosa okuma arkadaşım sende boşuyorum de diyosun ısrarla.boşuycak olsam ogün boşardım zaten yıkmak ne kolay biliyomusun tek harekete bakar...ne diyim dilerim yaşayıpta görme yorum yaparken çok kolay dimii
o insanca yorumunu lütfen tekrar oku
fikirlerimizi belirtince hemen saldırıya geçiyorsun
bunu da yazmayı unutmusum
sana kötü bir şey söyleyen mi oldu arkadaşım??
niye hemen çemkirme yöntemıne geçiyorsun??
nıye o zaman kabullenemıyorum, çıldırmak üzereyim diyorsun??
insanca yorum yaptık sana, kötü söz söyleyen mi oldu??
algılarına hakim olmalısın bence
.................................................yani konu nerden nereye gelmis.
Dertlesirken olacak sey mi bu?
Yani cemkirmek falan gibi laflar...
hic olmamıs...
Burda sadece yazım dili oldugunu unutmayın arkadaslar.
Burada mimikler yok. Burada yüzyüze olmanın gerçekliği yokken yazılan kelimeler daha bir önem kazanıyor.
Ne yazdığımıza dikkat etmeliyiz.
Farkında olmadan yazdığımız kelimeler tamamen zıt anlam verebiliyor karsımızdakine.
Otobüs yolculugunda ilk tanıstıgınız biri farzedin Easy aekadaşımızı.
Size kocasının kendisini aldattıgını ve affetttiğini fakat böyle nasıl yasayacagını bilemedigini anlattı.
Yüzyüzeyken de böyle acımasız cümleler kurabilecek misiniz?
Yani insani olarak söylediginiz lafların nereye gittigini hesaplamaya calsıarak konusacaksınız oyle değil mi?
Lütfen burada da bu saygıyla davranmaya calısalım birbirimize...
eşim zaten bana söyledi sen beni boşasan da ben ona gitmem diye.ben eşimi tabi çook seviyorum.boşanmam için bana ben seni sevmiyorum başkasını seviyorum demesi lazımdı.bunu duysam ne kadar sevsemde boşanırdım.kendimi o kadarda küçük düşüremem ayrıca kadın sevinmesin diye diildi eve dönüşüm.belki yanlış anlattım.sevmiycem adamı kadın bozulsun diye eve dönüp bu stresle uğraşcamm imkansız.ben kocamı çok seviyorum.e birazda o sevinmesin isteiyosun ama sesevmediğin bir adam için bu stres taşınmaz bacım
Diyelim ki kontrol altına aldın kocanla o adi kadının görüşüp görüşmediğini ve görüşmüyorlar. Kocan seni aldatacak olduktan sonra bir tek o kadın mı var? Başka kadınlarla beraber olamaz mı? Telefonunu kontrol ediyorsun, kocan da izin veriyor, başka bir hat alıp sadece senden uzaktayken kullanması kocanın çok mu zor? Beraber olduğu kadından evli olduğunu saklamamış ki, kadın evli olduğunu bilerek beraber olmuş kocanla. Bir tek o kadın mı kabul eder evli adamla beraber olmayı sence. Belki de dediğin gibi kocan gerçekten pişman ve bir daha asla bırak aldatmayı kafasını kaldırıp bakmayacak bile kimseye. Ama bundan nasıl emin olabilirsin? Bir ömür boyunca sürekli kocanı kontrol edip gözetleyecek misin? Bir ömrü bu kuşku, güvensizlik ve huzursuzlukla nasıl geçireceksin. Diyorsan ki ben kocamı seviyorum, evliliğimi yürüteceğim diye, o zaman yapamayacağın şeylere kalkışmayacaksın, görmemeyi öğrenip oturacaksın, ne kadar çok şey öğrenirsen o kadar güvensiz ve mutsuz olacaksın çünkü. Hakkında hayırlısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?