Eşime güvenmiyorum ve bu herşeyi bitiriyor

lazlom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
325
125
53
Merhaba arkadaşlar.esim asla yalan söylemez diyordum ama geçenlerde arabamızı satıp yeniden araba aldık.bana 70 bine aldığım dediği arabayı 60 bine almış.10 bin gibi bi rakamı benden gizliyor
Bende borçluyuz diye biliyorum.esimle başka sorunlarımda ama artık bana bunu yaptığı için hiç bişey umrumda değil.daha doğrusu zorunlu olmadıkça konuşmuyorum ne yapıtın yardım edin

Güven önemli,
Neden böyle bir konuda yalan söylemiş olabilir?
10 lira ile ne yapıcakmış? Yani konuştunuz mu? Sordunuz mu eşinize?

Inkar ediyor.babasi ağzından kaçırdı.sen anlamadım diyor bana

Bana kimseye deme paramizin olduğunu dese demem zaten.bende anlamadım.artik onu yabancı gibi görüyorum.sevgim azdı bitti gibi bişey.

Siz olsanız birlikte olur mus unuz.boyle biriyle.yakin bi akrabasının dugunu var gitmek istemiyorum.ta biri caizse elin içinde evliyevliyizde evde neyim ben

Ne diyor babasi agzindan kacirdiginda 50 nedenin plakası diyor s alagimyaben

Siz olsanız birlikte olur mus unuz.boyle biriyle.yakin bi akrabasının dugunu var gitmek istemiyorum.ta biri caizse elin içinde evliyevliyizde evde neyim ben
Canim kusura bakmasin da onu yalan soylerken dusunecekti.
Bosan falan demiyorum tabi de tepkini ortaya koy yani. En azindan bi sure.

Demekki hala beni ailesi olarak görmüyor.babasigil biliyor ben tesadüfen duyuyorum.ondan nefret ediyorum.bide doğruğum diye geciniyor

Çok ozeniyorum mutlu el ele olan çiftlere.gencim hevesliyorum ama sağolsun yalan söylediği için zaten sevmiyodum nefret ettim

Evet bu yakalandığı yalanı.bide bilmediklerim var.keske arabamız evimiz olmasaydida ne bulursak yedigimiz birbirimizi sevdiğimiz huzurlu bi yuvam olsaydı.artik ömür boyu güvenmem.mecburen evliyim

Evde yapabileceğim iş öneriniz var mi bana yardimci olursaniz sevinirim.cimriligi ayrı bu dert zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…