Esime güvenmiyorum :(

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Merhaba arkadaslar. Gecmis konularımı okuyanlar bilir daha cok yeni evliyim ama cok sıkıntılar çektim. Esım 3 ayda 3 kez sudan bahaneler ve ailesinin doldurusuyla 3 kez beni evden kovdu.en sonunda ben boşanmaya kararliyken beni ikna etti ozur diledi ve evime dondüm ama ne o benim ailemle görüşüyor su an ne de ben onun ailesiyle Tabi bu durum beni cok üzüyor cunku ben annemin tek kiziyim annem benim evime gelmiyor ona bu üzüntümü aktardığımda bir süre ailelerden izole olalım diyor. Ama ben ona hic güvenmiyorum ve yanına gitmek bana dokunmasını istemiyorum oyle kirginimki ona fakat o hic bir sey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim bu olaylardan dolayı psikolojim cok bozuldu bana cok iyi davranmaya çalışıyor ama aklıma eski yaptıkları gelince suratım düşüyor. Bu sefer bana neden suratın düştü, neden ağladın diye bana sinirleniyor. Ve ben su an yine ağlıyorum:'( baskalarına anlatsam ufak sorunlarınız var diyor ama ben cok yoruldum. Artık her lafı bana batıyor Ne yapicam bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bence senin affetmen suç
o adam herşey yapabilir psikolojik sorunlu
bir an önce ailenin yanına dön boşan yoksa 1 ay sonra hamileyim diye gelip yazarsın. hep böyle anlarda hamile kalınır

Neyse en azından bir karar vermişsin eşin seni ikna etmeye çabalamış
bu bir adımdır benim için. Güzel şans verdin o eve döndün o zman eşin gibi
sen de çabalayacaksın canım durduk yere eskileri hatırlayıp ağlayacaktın madem
de şans vermeyip ayrılacaktın.
Ayrıca bence eşin bi süre ailelerle görüşmeyelim diyerek mantıklı bir şey söylüyor
Sizin olay çok büyüdü başbaşa birbirinizi bir toparlamanız gerek önce..
Annen seninle mutsuz halinle görüşüp mutsuz olur ancak.
Bir kendine gel eşin sana iyi madem hatasını anlamış izin ver de yaralarını sarsın
Bir süre evliliğinizle birbirinizle ilgilenin sadece.
Sonra ailelerinize mutlu yüzlerle dönün..
Kimseyi dinlememiştin umarım artık dinlersin..
Eskileri kapat,unutmaya çalış
Eşine şans verdiysen düzgün ver hevesini kırma adamın.
Mutlu olmanı diliyorum.

Eski konularinizi okumadim ama sizi bugunlere getiren ailenizin evinize gelememesi cok ayip. Ne olursa olsun anadan babadan vazgecilmez. Kocadan gecilir ama.

arkadaşım eşini ya boşayacaktın ki boşamaman daha iyi olmuş,sonuçta kolay bişi değil evliliği bitirmek. boşamayıp affetmişsin o zaman gereğini yapacaksın. ne var adam anlamış işte hatasını, düzelmeye çabalıyo. bak sen ona olumlu davranmazsan sonra adam iyce elden avuçtan gider. hata illaki iki kişiliktir. senin de bi hatan varsa düzeltmeye çalış. madem gitmiyosunuz ailelere eşine söyle kaynanangile misafirliğe gidin. sonra da seninkine gidersiniz. böyle böyle düzelir zaten. aileleri şimdi boşver zaten. önce eşinle iyce düzelmeye bak. siz düzelmeden aile düzelse ne olacak?

sorunlu bir evliliği olan 4 buçukk yıllık evli ve cocuk yapmamış biri olarak yazıyorum çocuk yapmma !..soğumuşssun bunun adı bu ve depresyona sokmayı basarmış seni birde ağladığına bozulurlar bu hasta adamlar..

3 ayda 3 kez kendi evimden kovan ve ailemi evimde istemeyen adama bendee olsam güvenmezdim..bu adam babam bile olsa güvenmezdim..

canım eşinle barışmışsın ve affetmişsin..o yüzden de geçmişe sünger çekecek yeniden güvenmeye çalışacaksın..eğer bunu yapamam diyorsan psikolojik yardım al o zaman.onu da yapamam diyorsan eşinle konuşup ikna et ve ailenle görüşmene karışmasın bari.

ailenle görüşmene izin verirse güvenin yerine gelecek mi peki?

erkeklerin bu bencilliklerınden nefret edıyorum ;

"yapayım edeyim ,özur dıledıgımde affet tum yaşananları unut

gecmısı unut ileriye bakalım " ne bencıl ,duygusuz ,düşüncesız ,

vurdum duymaz varlıklar bunlar yaa

madem huzurlarının kacmasını ıstemıyorlar ,o zaman yapacakları seyı

ıkı kere dusunere yapsınlar .ileriyi dusunmeden anlık kararlar hırslarla

hareket edıyorlar ,sonra da cıkıyorlar karsımıza "gecmısı unut ılerıye bak "

ohh ne guzel valla yaa .madem ılerısını cok dusunuyorsunuz nıye yapıyorsun

bee adam ! ki eşinizin yaptıgıda yenılır yutulur sey degıl ,3 kere sizi

evden kovmus .sızın bunu unutmanızı beklemesı ne buyuk bır bencıllık .

hıc bırsey olmamıs gıbı davranacagına ,gonlunu alsında unuttursun o zaman

konu sahıbı arkadasım ; keske bu adamı affetmeseydınız

Artİk ailem de gelmek istemiyor mesela bugun tartıştık bu ay ona 1500 lira verdim maaşımdan fakat daha fazla aldığımı bildigi icin hep fazlasını istiyor borçlarımız var diyip. Evet borçlarımız var ama onun boyle maaşımı kurusu kurusuna istemesi canımı cok sıkıyor ben de bu yaşadıklarımdan sonra her ay biraz birikim yapmaya karar verdim ve daha fazla vermeyeceğimi soyledim bu sefer sürat yapıyor Ben de sinirlendim sana güvenmiyorum artık o yuzden de benden fazla bir sey bekleme dedim Tabi sinirlendi dışarıya çıktı Ama bu güvenmeme durumu beni cok üzüyor belki psikolojim bozuldu bilmiyorum ama bazen canım bile dese tersinden anlıyorum Ailem desen zaten zavallılar benim yüzümden yeterince üzüldü onlarda aklıma gelince iyice nefret ediyorum ondan Evet o bana daha ilgili daha guleryuzlu davranmaya çalışıyor ama ben ona oyle davrananiyorum Yanına oturmuyorum mesela evdeyken ona da kızıyor ama gercekten beni kendinden cok uzaklaştırdı Ve aklımda hep boşanmak var Butun bunlar cok acı

farkında mısın bilmiyorum ama sen zaten bu evliliği kafanda bitirmişsin..sadece uzatmaları oynuyor gibisin..hatta paranı bile artırıp gelecek için birikim yapıyorsun ki bence çok da iyi yapıyorsun.

aklında hep boşanmak varken zaten eşine yakın olman imkansız.eğer evliliğin sürsün dersen bunu bırakmalısın önce,boşanmak kelimesini rafa kaldırmalısın.

dokunmak istemediğin sana batan insanla neden barıştın???

Bence bunun için kavga etme otur konuş bak sana bir şans verdim
hiç bir şeyi unutmuş değilim bana unutturman için zaman gerek
sabırlı olup bekleyeceksen deneyelim yoksa bitsin çünkü ben iyi değilim de
Ayrıca güvenimi kazanana kadar da maaşlarımızın ayrı olmasını istiyorum
herkesin parası kendisinin olsun borçlar bekleyebilir de
Ve gerçekten paranı vermek istememen doğal bu duygularla konuş bunları..

Soyledim kac kez önce efeleniyor tamam senin parani istemiyorum falan filan sonra gelip aynı konuyu acıyor 5 aylık evliyim ve dugun fotolarimi hala gormedim. Ve ona sormadım aldın mı nerde diye Buna da bazen icerleniyor ben sana be yaptım falan diye ama inanın içimden hic gelmiyor Cevremdeki herkes hadi unut bak herkes neler neler yaşıyor diyor ama elimde deil. Onunla yolda yürürken koluna girmiyorum buna da üzülüyor ama hic içimden gelmiyor. Onun bakın bu esım diye gururlanmasını istemiyorum Ama bunlari tabikinbilmiyor ve benim sebepsiz yere sorun çıkardığımı sanıyor Bazen onanda acıyorum ama beni bu hale o getirdi

Ya uğraşmayacaksın boşanacaksın..
Ya da size terapist şart bence..
Çözüm önerilerine karşı sorunlarını yığıp duruyorsun önüne..
Böyle yol alamazsın..

Ayrıl neyi bekliyorsun?
Şuan yaptığın tam bir saçmalık yani. Onunla olman.
Hala dert yakınıp, isyan edip ona bağlıymışsın, ayrılamıyormuşsun gibi yapmana anlam veremedim.
Acı mı çekmek istiyorsun?

Ailem ayrılmamı istemiyor Ve onlar benim icin cok onemli daha fazla üzülmelerini istemiyorum Sadece evliliğimin cok basında oldugum icin ona bir sans verdim. sonradan boşanmasa miydim falan dememek icin Evet dışarıdan size cok saçma gelebilir ama icinde olunca insan acabalardan kurtulamıyor bir de insanlar diyorki seni aldatmadı, sana fiziksel şiddet uygulamadı ama ya uyguladığı psikolojik şiddet Benim esım dışarıya iyi gözükmeye çalışanlardan insanlar duyunca sasiriyor Sonra ben de kendimi sorgulamaya başlıyorum yoksa ben mı abartıyorum diye ama sonradan düşününce hayır diyorum Cunku neler yaşadığımı bir ben biliyorum( Su anda zaten depresyon ilaçları kullanıyorum Ama eskiye göre cok şükür iyiyim

bence guven cok onemlı bı kez kaybedıldıgı zaman kesınlıkle gerı gelmıyor ıcınde hep bı kusku süphe ıle yasıyorsun... aceba aynımı olacak dıye aceba yınemı yapıyor dıye onun ıcın bence cocuk falan dusunme eger işin içinden cıkılmıcak bı durumdaysa evlılıgın otur ıyı dusun son noktayı koy derım...

sen bu adamıla severek evlenmemişsin gibi geliyor,öylemi?? Yaptıklarıda az değil,evden kovması falan sen kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın,sanki ona muhtaçsın,kovarken seni gözden çıkarmış,ezmeye çalışmış başaramayınca yelkenleri suya indirmiş,seni kaybedeceğini anlayınca,sende içinde bitirmişsin. Allah kolaylıklar versin.

yaaa nasıl böyle "acımı çekmek istiyorsun" gibi laflarla düşüncesizce yargılayabiliyorsunuz ????. yazmış sebeblerini daha yeni olduğunu acabalarının olduğunu ..okadar kolayki böyle car car azarlamak.bi 2 senelik yasamışlığı olsa hiç düşünmesin ama bu kız daha bikaç aylık evli acabaları var kendinde dile getirmmiş yazısında..

Son düzenleme:

Canım benim tamam şans verdin madem adam gibi şans ver diyoruz biz de
Sen yanına bile oturmuyorum diyorsun durduk yere ağlamalar çıkarıyorum
diyorsun böyle şans mı olur bunun nesi şans?
Bu işkencenin başka bir çeşidi yani..
Ağlayıp sızlayarak eşinin adımlarında onu iterek şans vermiş olmazsın
ne yani o evde durmakla mı şans veriliyor?
Güven kalmaz elbette yaşadıkların kolay değil
Zamanla yeniden güvenmen mümkün ama eşine karşı uzak durarak
aklında hala boşanma düşüncesiyle şans falan vermiş olmuyorsun
Eziyeti uzatıyorsun kendine de ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…