- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Merhaba arkadaslar. Gecmis konularımı okuyanlar bilir daha cok yeni evliyim ama cok sıkıntılar çektim. Esım 3 ayda 3 kez sudan bahaneler ve ailesinin doldurusuyla 3 kez beni evden kovdu.en sonunda ben boşanmaya kararliyken beni ikna etti ozur diledi ve evime dondümama ne o benim ailemle görüşüyor su an ne de ben onun ailesiyle Tabi bu durum beni cok üzüyor cunku ben annemin tek kiziyim annem benim evime gelmiyor ona bu üzüntümü aktardığımda bir süre ailelerden izole olalım diyor. Ama ben ona hic güvenmiyorum ve yanına gitmek bana dokunmasını istemiyorum oyle kirginimki ona fakat o hic bir sey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim bu olaylardan dolayı psikolojim cok bozuldu bana cok iyi davranmaya çalışıyor ama aklıma eski yaptıkları gelince suratım düşüyor. Bu sefer bana neden suratın düştü, neden ağladın diye bana sinirleniyor. Ve ben su an yine ağlıyorum:'( baskalarına anlatsam ufak sorunlarınız var diyor ama ben cok yoruldum. Artık her lafı bana batıyor Ne yapicam bilmiyorum
Artİk ailem de gelmek istemiyormesela bugun tartıştık bu ay ona 1500 lira verdim maaşımdan fakat daha fazla aldığımı bildigi icin hep fazlasını istiyor borçlarımız var diyip. Evet borçlarımız var ama onun boyle maaşımı kurusu kurusuna istemesi canımı cok sıkıyor ben de bu yaşadıklarımdan sonra her ay biraz birikim yapmaya karar verdim ve daha fazla vermeyeceğimi soyledim bu sefer sürat yapıyor Ben de sinirlendim sana güvenmiyorum artık o yuzden de benden fazla bir sey bekleme dedim Tabi sinirlendi dışarıya çıktı Ama bu güvenmeme durumu beni cok üzüyor belki psikolojim bozuldu bilmiyorum ama bazen canım bile dese tersinden anlıyorum Ailem desen zaten zavallılar benim yüzümden yeterince üzüldü onlarda aklıma gelince iyice nefret ediyorum ondan Evet o bana daha ilgili daha guleryuzlu davranmaya çalışıyor ama ben ona oyle davrananiyorum Yanına oturmuyorum mesela evdeyken ona da kızıyor ama gercekten beni kendinden cok uzaklaştırdı Ve aklımda hep boşanmak var Butun bunlar cok acı
Bence bunun için kavga etme otur konuş bak sana bir şans verdimArtİk ailem de gelmek istemiyormesela bugun tartıştık bu ay ona 1500 lira verdim maaşımdan fakat daha fazla aldığımı bildigi icin hep fazlasını istiyor borçlarımız var diyip. Evet borçlarımız var ama onun boyle maaşımı kurusu kurusuna istemesi canımı cok sıkıyor ben de bu yaşadıklarımdan sonra her ay biraz birikim yapmaya karar verdim ve daha fazla vermeyeceğimi soyledim bu sefer sürat yapıyor Ben de sinirlendim sana güvenmiyorum artık o yuzden de benden fazla bir sey bekleme dedim Tabi sinirlendi dışarıya çıktı Ama bu güvenmeme durumu beni cok üzüyor belki psikolojim bozuldu bilmiyorum ama bazen canım bile dese tersinden anlıyorum Ailem desen zaten zavallılar benim yüzümden yeterince üzüldü onlarda aklıma gelince iyice nefret ediyorum ondan Evet o bana daha ilgili daha guleryuzlu davranmaya çalışıyor ama ben ona oyle davrananiyorum Yanına oturmuyorum mesela evdeyken ona da kızıyor ama gercekten beni kendinden cok uzaklaştırdı Ve aklımda hep boşanmak var Butun bunlar cok acı
Ayrıl neyi bekliyorsun?
Şuan yaptığın tam bir saçmalık yani. Onunla olman.
Hala dert yakınıp, isyan edip ona bağlıymışsın, ayrılamıyormuşsun gibi yapmana anlam veremedim.
Acı mı çekmek istiyorsun?
Ailem ayrılmamı istemiyorVe onlar benim icin cok onemli daha fazla üzülmelerini istemiyorum Sadece evliliğimin cok basında oldugum icin ona bir sans verdim. sonradan boşanmasa miydim falan dememek icin Evet dışarıdan size cok saçma gelebilir ama icinde olunca insan acabalardan kurtulamıyor bir de insanlar diyorki seni aldatmadı, sana fiziksel şiddet uygulamadı ama ya uyguladığı psikolojik şiddet Benim esım dışarıya iyi gözükmeye çalışanlardan insanlar duyunca sasiriyor Sonra ben de kendimi sorgulamaya başlıyorum yoksa ben mı abartıyorum diye ama sonradan düşününce hayır diyorum Cunku neler yaşadığımı bir ben biliyorum ( Su anda zaten depresyon ilaçları kullanıyorum Ama eskiye göre cok şükür iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?