- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
sen bu adamıla severek evlenmemişsin gibi geliyor,öylemi?? Yaptıklarıda az değil,evden kovması falan sen kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın,sanki ona muhtaçsın,kovarken seni gözden çıkarmış,ezmeye çalışmış başaramayınca yelkenleri suya indirmiş,seni kaybedeceğini anlayınca,sende içinde bitirmişsin. Allah kolaylıklar versin.
Ailem ayrılmamı istemiyorVe onlar benim icin cok onemli daha fazla üzülmelerini istemiyorum Sadece evliliğimin cok basında oldugum icin ona bir sans verdim. sonradan boşanmasa miydim falan dememek icin Evet dışarıdan size cok saçma gelebilir ama icinde olunca insan acabalardan kurtulamıyor bir de insanlar diyorki seni aldatmadı, sana fiziksel şiddet uygulamadı ama ya uyguladığı psikolojik şiddet Benim esım dışarıya iyi gözükmeye çalışanlardan insanlar duyunca sasiriyor Sonra ben de kendimi sorgulamaya başlıyorum yoksa ben mı abartıyorum diye ama sonradan düşününce hayır diyorum Cunku neler yaşadığımı bir ben biliyorum ( Su anda zaten depresyon ilaçları kullanıyorum Ama eskiye göre cok şükür iyiyim
Eşinizi affedememeniz bazı şeylerin yanlış olduğunun farkında olduğunuzu gösteriyor. Bir erkek karısını defalarca nasıl evden kovabilir? Sonradan özür dilemesi borçlardan olabilir mi diye düşünmekteyim.
Aklıma geldi ama insanların bu kadar şerefsiz olabileceğine
inanmak istemediğim için düşüncemi kovaladım
Cocuk falan dusunmuyorum. Ama ona sana güvenmiyorum dememe cok kırılmış. Acaba tüm erkekler mı boyle yani hic mı düşünmüyor ben buna ne yaptimda bu bana güvenmiyor.Evet cok doldumBazen zanax diye bir ilaç var ondan aliyorumki sakinlesiyorum Eskiden en ufak bı seyde bosanicam çık git bu evden diyen adam artık boşanmanın b sini bile ağzına almıyor. Simdi eski saçmalıklarını birakti ama bazen ben o kadar geriliyorumki en ufak bir seyinde patlıyorum Bu seferde ben suçlu duruma düşüyorum Cunku bazen benimde gecmisler aklıma geliyor İyi bı maaşım var bazen ayrı olduğumuz dönemlerde onca parayı naptin diyor. 7-8 milyarımı yedin diyor Tamam esım, biz ortak bir hayat kurduk keske iyi olsaydı da maaş kartımı bile verseydim Ama o beni o kadar incittiki simdi kuruş versem icim acıyor. Hic vermiyorum desem yine cok kotu olucaz Ama ben de o kadar çalışıyorum bir koseye bir seyler atmak istiyorum. Cunku ona guveneniyorum Benimde kendimde gördüğüm bir hatam var tabi ondan çekinmek Cevremde herkes neyinden korkuyorsun diyor, sen ayakları üstünde duran bir kadinsin. Evet ben de biliyorum bunu ama elimde deil. Mesela aileme gideyim diyorum bakıyorum suratı asıldı Bunu cok kafaya takiyorum Bir sey mı oldu diye sorup duruyorum Ya da oyle yaptıgı icin aileme gitmekten vazgeçiyorum Aslında sen kimsinki demem lazım ama diyemiyorum Cunku yaşadığım huzursuzluklardan cok bıktım Bu seferde ona anında vermediğim tepkiler büyüyor büyüyor birden patlıyorum Bu sederde esım ben sana naptimki moduna giriyor. Sizce onun sürat asmalarını nasil kaale almayabilirim. Onun tepkilerini umursamadigimi hissettiremiyorum
Erkekler bencil..
Dün söylediği kötü sözü yarın unutmanı bekler çünkü o unutur..
O üzüntüden gecelerce uyuyamama olayı kadınlara özgü canım
Onlar öyle bir uyuyorlar ki sabaha da dertsiz tasasız uyanıyorlar..
Hadi kapattık hadi unuttuk özür mü özür dilerim tamam hadi uzatma
bitti..Sakın o konuyu açayım deme ama içinde kalan şeyler mi var
hiç dinleyemez dırdıra gelemezler.. Konu kapandı dediklerinde kapanacak
Çok uzatırsan keyfin bilir,kendine edersin.. Boşa can sıkıntısı..
Şu saatten sonra maaşından ev harcamalarına yardımcı ol o kadar
gerisini biriktir. Ne zamanki güvenini kazanır o zaman içinden
gelirse verirsin..Duygusal anlamda da uzak durmamaya gayret et..
Pişman olmuş bir insanın yaptıklarını unutturmasına izin ver..
Evet ben de oyle yapıyorum. Ama sürekli parayı gündeme getiriyor iyice sinir oluyorum. Halbuki iyi bir maaşı var ama sallamıyorum. Biriktiricem cunku hayatın ne getireceği bilinmez hic degilse kıyıda Köse'de 3 kuruşum olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?