Esime güvenmiyorum :(

Sevdim, ona inandım ve güvendim Ama ona güvendiğime beni bin kez pişman etti Evet ondan uzaklasacagimi düşünmeden kendince erkeklik tasladı ama ondan ne kadar uzaklaştığımı suratına soyledim. Baslarda beni bosanmayla tehdit ederken ona yalvaracagimi düşündü ama ben kararlı durunca yelkenleri suya indirdi Simdi de sinirlerim cok gergin Bana aynı seyleri yapacak diye büyük bir tedirginlik var icimde Yani size garip gelecek ama evime daha onceden dekoratif bir seyler almayı düşünüyordum Ama simdi hic bir sey istemiyorum su an. sabah erkenden ise koşuyorum aksamda geç gelmeye çalışıyorum Her gecen gün ruhsal olarak ne kadar yiprandigimi anlıyorum Ama bunu ona anlatamıyorum, ya da anlamak istemiyor

İleride "Ehh, ailemi dinledim beter oldum. Dinlemez olaydım Gerekirse kafamın dikine gitseydim." deme o zaman.
Acaba deme. Sen yeterince sevmiyorsun. Ben sana şuan yardımcı olmak istiyorum. O adamla olmaz. Ailenin istemesiyle olmaz.
Ailen istemiyor ayrılmanızı tamam.
Onunla yaşayan sensin.
Daha çocuğun yokken böyle dert yanıyorsan... Çocuktan sonra geçim sıkıntısı, ilgisizlik. Her şey üst üste gelir.
Ki bu senin aileni istemeyen bir adam, ailen bu adamı nasıl istiyor?

Eşinizi affedememeniz bazı şeylerin yanlış olduğunun farkında olduğunuzu gösteriyor. Bir erkek karısını defalarca nasıl evden kovabilir? Sonradan özür dilemesi borçlardan olabilir mi diye düşünmekteyim.

Aklıma geldi ama insanların bu kadar şerefsiz olabileceğine
inanmak istemediğim için düşüncemi kovaladım

Aklıma geldi ama insanların bu kadar şerefsiz olabileceğine
inanmak istemediğim için düşüncemi kovaladım

Bu sitede ilk zamanlarda ben de öyleydim. Ama konular gitgide o kadar farklı bir hal alıyor ki aklım almıyor bir süre sonrada aklıma gelen her daim başıma geliyor.

o kadar dolmuşsunuz ki, şu an sağlıklı bir karar vermeniz çok zor geldi bana.
bir uzmanla görüşmeniz iyi olur. önce tek başına gidin, sonra da eşiniz ile.
eski defterleri kapatamadıktan sonra, kaç sene geçerse geçsin, hep geçmişe gider durursunuz...

Evet cok doldum Bazen zanax diye bir ilaç var ondan aliyorumki sakinlesiyorum Eskiden en ufak bı seyde bosanicam çık git bu evden diyen adam artık boşanmanın b sini bile ağzına almıyor. Simdi eski saçmalıklarını birakti ama bazen ben o kadar geriliyorumki en ufak bir seyinde patlıyorum Bu seferde ben suçlu duruma düşüyorum Cunku bazen benimde gecmisler aklıma geliyor İyi bı maaşım var bazen ayrı olduğumuz dönemlerde onca parayı naptin diyor. 7-8 milyarımı yedin diyor Tamam esım, biz ortak bir hayat kurduk keske iyi olsaydı da maaş kartımı bile verseydim Ama o beni o kadar incittiki simdi kuruş versem icim acıyor. Hic vermiyorum desem yine cok kotu olucaz Ama ben de o kadar çalışıyorum bir koseye bir seyler atmak istiyorum. Cunku ona guveneniyorum Benimde kendimde gördüğüm bir hatam var tabi ondan çekinmek Cevremde herkes neyinden korkuyorsun diyor, sen ayakları üstünde duran bir kadinsin. Evet ben de biliyorum bunu ama elimde deil. Mesela aileme gideyim diyorum bakıyorum suratı asıldı Bunu cok kafaya takiyorum Bir sey mı oldu diye sorup duruyorum Ya da oyle yaptıgı icin aileme gitmekten vazgeçiyorum Aslında sen kimsinki demem lazım ama diyemiyorum Cunku yaşadığım huzursuzluklardan cok bıktım Bu seferde ona anında vermediğim tepkiler büyüyor büyüyor birden patlıyorum Bu sederde esım ben sana naptimki moduna giriyor. Sizce onun sürat asmalarını nasil kaale almayabilirim. Onun tepkilerini umursamadigimi hissettiremiyorum

eşini affettiysen eskiyi unutmaya çalış canım zor biliyorum ama tek yolu bu kötü anıları yaşanmamış sayacaksın yoksa bu işin içinden çıkamazsınayrıca psikolojik destek almanı da öneririm belki evliliğin hakkında daha sağlıklı kararlar verebilirsin.bu arada çocuk için acele etme ve para biriktir canım

sevmediğin bir insanla ömür geçmez. seni sevmeyen bir insanla hiç geçmez. eninde sonunda ayrılırsın. bari çocuk yapıp da işleri daha da çıkmaza sokmadan yolver gitsin. yoksa o depresyon senin bu depresyon benim, haline yanar durursun.

Cocuk falan dusunmuyorum. Ama ona sana güvenmiyorum dememe cok kırılmış. Acaba tüm erkekler mı boyle yani hic mı düşünmüyor ben buna ne yaptimda bu bana güvenmiyor.

Erkekler bencil..
Dün söylediği kötü sözü yarın unutmanı bekler çünkü o unutur..
O üzüntüden gecelerce uyuyamama olayı kadınlara özgü canım
Onlar öyle bir uyuyorlar ki sabaha da dertsiz tasasız uyanıyorlar..
Hadi kapattık hadi unuttuk özür mü özür dilerim tamam hadi uzatma
bitti..Sakın o konuyu açayım deme ama içinde kalan şeyler mi var
hiç dinleyemez dırdıra gelemezler.. Konu kapandı dediklerinde kapanacak
Çok uzatırsan keyfin bilir,kendine edersin.. Boşa can sıkıntısı..

Şu saatten sonra maaşından ev harcamalarına yardımcı ol o kadar
gerisini biriktir. Ne zamanki güvenini kazanır o zaman içinden
gelirse verirsin..Duygusal anlamda da uzak durmamaya gayret et..
Pişman olmuş bir insanın yaptıklarını unutturmasına izin ver..

O kadar haklısın ki gerçekten...
Of of olan hep bizlere oluyor ya.

Evet ben de oyle yapıyorum. Ama sürekli parayı gündeme getiriyor iyice sinir oluyorum. Halbuki iyi bir maaşı var ama sallamıyorum. Biriktiricem cunku hayatın ne getireceği bilinmez hic degilse kıyıda Köse'de 3 kuruşum olsun

Bende eşime sana güvenmiyorum hiç bir zaman yanımda olmadın dediğimde çok alınmıştı ama ne değişti HİİÇÇÇÇ ben söylediğimle ve çıldırdığımla,sinirlendiğimle,delirdiğimle kaldım oda alındığıyla şimdi yine aynı eşim yine aynı güvenmeyen ben...

Bir daha para mevzusunu açarsa, yeter ama aklıma başka şeyler geliyor de
Böyle güvenimi kazanamazsın bir daha bana para mevzusunu açma
Sana şans verdim zaman verdim iyi değerlendir de bence..

Sana onca dedik,yazdık,çizdik minevver sen yine hoppppp başa dönmüşsün...

Ne diyeyim.

Git ve çek...Kendisine acımayan insana ailesinin üzülmesini istemeyip bu kadar saçmalığa göğüs geren senin gibi bir kadına akıl vermek ne haddimize..

Sürekli para mevzusunu dile getiren bir adamın ben borcu bitene kadar seni o evde tutup yine babanın evine göndereceğini düşünüyorum...

canım allah yardımcın olsun işin zor..anladığım kadarıylaa ne eşinle oluyor nede onsuzz..off yaaa

Seni 3 ayda 3 kere kovan adamın evine gönderen ailene ne diyim Münevver.
Annen niye üzülüyor seni göremiyorum diye?
Seni o cendereye bile isteye gönderirken düşünseydi keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…