- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
1 saatlik uzakta bir yere bıraksanız da olur bence 15 saat yanınızda taşımaya gerek yok.
gidiyorum diye götüreceğim yoksa yaşadığımız bir ilde kıyıda köşede bir camiyede bırakırdım1 saatlik uzakta bir yere bıraksanız da olur bence 15 saat yanınızda taşımaya gerek yok.
ne yapayım gidiyorum geliyorum görüyorum aklıma geliyor gerçekten canım sıkılıyorYemin etmiş işte.
Şu muhafazakarları da anlamak mümkün değil bazen.
Kurcalama işte.
Evlenmişsin adamla.
seviyorum ne yapayımAllahım sana geliyorum !
ne yapayım gidiyorum geliyorum görüyorum aklıma geliyor gerçekten canım sıkılıyor
kafama koydum Allah nasip ederse o kadar uzağa götüreceğimEskiden gorustugu birinden aldığı hediyeyi evinize getirmesi doğru değil tabi. Evinizin yakınlarındaki bi camiye birakabilirsiniz.
açık maviydi rengi o alsa siyah bordo lacivert koyu yeşil alırEsiniz dindar tamam da rengi ne alaka kırmızı kaplı alıp yeşil kaplı almazmi mesala ?
kadin olarak haklısın ama takma bence benzer bi durum bende eşimle yasamistim daha sevimsiz şeylere sebeb olmuştu ver bi yere gitsin o hassasiyeti düşünmemiş niye verdin derse de esin huzursuz oluyordum ve benm rahatsz olmamı istemezdin hemde sevabina verdim diye düşündüm dersinne yapayım gidiyorum geliyorum görüyorum aklıma geliyor gerçekten canım sıkılıyor
evet dönecek o erişemeyecek sıkıntı kalmayacak15 saat uzakta tutunca Kuran-ı Kerim'i hayat normale dönecek mi?
Eşinizin yeminine inanmıyorsanız Kuran'ı verin herşeyi unutun
Mantigi cozemedim niye uzaga ayrica icinde ne olacak kuran iste neler dusundugunuzu anlayamadim eski sevgiliden gelmesimi yoksa kurandami bisey arıyorsunuzkafama koydum Allah nasip ederse o kadar uzağa götüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?