- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
yok biliyor götür dedi birşey demedi zatenkadin olarak haklısın ama takma bence benzer bi durum bende eşimle yasamistim daha sevimsiz şeylere sebeb olmuştu ver bi yere gitsin o hassasiyeti düşünmemiş niye verdin derse de esin huzursuz oluyordum ve benm rahatsz olmamı istemezdin hemde sevabina verdim diye düşündüm dersin
Yemin etmiş işte.
Şu muhafazakarları da anlamak mümkün değil bazen.
Kurcalama işte.
Evlenmişsin adamla.
eski sevgiliden olması sıkıntı Kurana birşey demem estagfurullah bu başımın tacıMantigi cozemedim niye uzaga ayrica icinde ne olacak kuran iste neler dusundugunuzu anlayamadim eski sevgiliden gelmesimi yoksa kurandami bisey arıyorsunuz
İlla birine verecekseniz bir komşunuza yada mahalle camisine verin camiye namaz kılmaya gelenlere verirler 16 saat uzağa gerek yok.yok biliyor götür dedi birşey demedi zaten
kuranın öyle birinden olmasından şok oldum görüştüğü birileri olduğunu bilerek evlendimMuhafazakar kafa uçtukça uçuyor bence her gün ayrı bir icat , daha da garip bir konu.
Adamı tanımadan etmeden evlendim , adam başkasıyla görüşmüş öğrenince şok oldum, şimdi o kızın verdiği kitabı fizana götürüyorum konu bu
Şok olcak bir şey yok konu sahibesi manastırda keşiş değil ya evlenecek yaşta adam tabi ki sizden önce beğendiği sevdiği birileri olmuştur. Boşuna adama yalan yere yemin ettirip günaha sokmayın
Ya kalbievet dönecek o erişemeyecek sıkıntı kalmayacak
fotoğraf ayrı mesele konu Kuran olduğundan bunu yapabiliyorumHa haaben kocamın eski sevgilisiyle çekilmiş fotolarını buldum dosyaları kitapları içinde al fotoğrafların dedim yerin dibine girdi unutmusum haberim yoktu onlardan dedi sanırım bır aylık evliydik o an cok tepki vermedim ama pişirip pişirip önüne koydum ben unutana kadar çekti o fotoların derdini en ufak kavgada vurdum yuzune
ben böyle rahat ederimİlla birine verecekseniz bir komşunuza yada mahalle camisine verin camiye namaz kılmaya gelenlere verirler 16 saat uzağa gerek yok.
kalbinden birşey yokmuşYa kalbi
Neyse kendin bilirsin
Unutmuştur onu çok takılmayın emin olun unutmuştur. O kadar ince düşünemezler. Öyle bir yapıları yok.fotoğraf ayrı mesele konu Kuran olduğundan bunu yapabiliyorum
kuranın öyle birinden olmasından şok oldum görüştüğü birileri olduğunu bilerek evlendim
görüşmesi dert değil ki zaten Kuranın öyle birinden gelmesi dert.Eşimde tam olarak böyle düşünüyor yaşla ilgili sanırım ben 24 o 30Şaka mı yapıyorsunuz? Sizden önce ister bi kaç ay ister bi kaç sene birisiyle görüşmesi çok doğal. Ondan hediye alması da çok doğal. Kuran-ı Kerim gibi bir kitabı da sırf o verdi diye başkasına verme gereği neden duysun ki? Birlikte çekilmiş fotoğraf değil ki, birbirlerine yazdıkları aşk mektupları değil ki atsın yaksın kurtulsun. Bazen sanki oturup neyi dert etsem diye düşünüyorsunuz.
mesele kuran ı kerim olması değil. mesele eski sevgiliden olan bi hediyeyi hala gözünün önünde tutuyor olması.
bende rahatsız olurum.
sevgilisinden demek istedimÖyle biri derken ?? Şimdi kesin açık saçık diyeceksiniz. Buralar da karışacak konu kapanacak. Bize yine ban yemek düşecek
Bunlari yazacaktim bende aynen katiliyorum kuran bu yaŞaka mı yapıyorsunuz? Sizden önce ister bi kaç ay ister bi kaç sene birisiyle görüşmesi çok doğal. Ondan hediye alması da çok doğal. Kuran-ı Kerim gibi bir kitabı da sırf o verdi diye başkasına verme gereği neden duysun ki? Birlikte çekilmiş fotoğraf değil ki, birbirlerine yazdıkları aşk mektupları değil ki atsın yaksın kurtulsun. Bazen sanki oturup neyi dert etsem diye düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?