- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.179
- 898
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Muhafazakarlara dil uzatmaya sınır tanımayanlar var, konu muhafazakarlık olunca eğlence çıkıyor değil mi!
Kuran-ı Kerim değil de başka bir şey olsaydı hediye aynı tepkiyi verip dalga geçermiydiniz! Kocasının eski sevgilisinin verdiği hediyeyi evde görmek istememesi en doğal hakkı.
Birde evlenmeden önce tabi ilişkisi olacak manastırda mı yaşıyor diyorlar, şaka gibi , evlenmeden önce ilişki yaşamamak sevgili olmamak manastır da yaşayanlara has bir durum değil , dini islam olan bunu layıkıyla yaşayan herkes zaten böyle yapıyor, size anormal gelmesi bizi bağlamıyor.
Konuyu dine getirmek yasak diyenler çıkar şimdi, tabi siz söz konusu din islam olunca her türlü hakareti ederken, dalga geçerken konu dine gelmiyor değil mi!
Muhafazakarlara dil uzatmaya sınır tanımayanlar var, konu muhafazakarlık olunca eğlence çıkıyor değil mi!
Kuran-ı Kerim değil de başka bir şey olsaydı hediye aynı tepkiyi verip dalga geçermiydiniz! Kocasının eski sevgilisinin verdiği hediyeyi evde görmek istememesi en doğal hakkı.
Birde evlenmeden önce tabi ilişkisi olacak manastırda mı yaşıyor diyorlar, şaka gibi , evlenmeden önce ilişki yaşamamak sevgili olmamak manastır da yaşayanlara has bir durum değil , dini islam olan bunu layıkıyla yaşayan herkes zaten böyle yapıyor, size anormal gelmesi bizi bağlamıyor.
Konuyu dine getirmek yasak diyenler çıkar şimdi, tabi siz söz konusu din islam olunca her türlü hakareti ederken, dalga geçerken konu dine gelmiyor değil mi!
Olaya Kuran-ı Kerim olarak bakmıyorum, başka bir şeyde olabilirdi. Herkesin kıskanma derecesi farklı, bende hoşnut olmazdım bu durumdan, lakin o kadar uzağa götürmek anlamsız, her hangi bir camiye verebilir. Birde yeni evliler ilk zamanlar daha çok kıskanıyor insan, zamanla oturuyor bu durum, bende kıskanırdım eşimi tanıdıkça azalttım bu huyumu, dozunda güzeldir eşi kıskanmak.benim de dini inançlarım çok fazla , senin yorumlarını da severim ama bu konu sana da saçma gelmedi mi??
resmen Kuran-ı Kerimden kurtulmaya çalışıyor tövbe tövbe. hepsini geçtim, 15 saat uzağa götürmek resmen takıntının sn noktası. söyle eşine bir arkadaşına hediye etsin ya da sen ver birine. çok ciddi takıntı sendromu yani.
Kesinlikle Kuran-ı Kerim olmasaydı böyle yorumlar olmazdı, bizim yaşantımıza saygı gosterilmiyor diyenler karşıt görüşe daha tahammülsüz farkında değiller.İnsanlar iki yüzlü ve her daim işlerine geldiği gibi olayları yorumlarlar. Konu sahibi Kuranı Kerim diye belirtmeseydi bu olayı başka taraflı anlayanlar ve yorumlayanlar ayyy cnm olomoz bono sono nosol yopor diye üstten üstten ve yine saçma bi şekilde yorumlayacaklardı. İnsanlar cidden saçma sapan.
kadınlarımız nereye dogru koşuyorEşimle yeni evliyiz tam bir ay bile olmadı görücü usulü evlendik bu sebepten geçmişini bilmiyordum oda anlatmak istemedi...Evimizde bir Kur'anı Kerime rastladım getirdiklerinden biriydi ve bunu sen almazsın kim aldı diye sordum(eşim dindar biridir renginden dolayı tahmin ettim)biraz geveledi ve söyledi üç sene öncesinde birkaç ay görüştüğü birinin hediyesi olduğunu.Onu hayrına bir hafıza bile verebilirdi değil mi?içimde birşey yok dedi yemin etti kimsenin herhangi en ufak birşeyi varsa ölümü gör hakkımı helal etmiyorum dedim iki günlüğüne 15-16 saat uzaklıkta biryere gideceğim Kuran'ı Kerimi orada bir camiye bırakmayı düşünüyorum sizce haksız mıyım?
ama adam için de zor ki atamaz onu ve bir erkek uğraşıp camiye felan bırakmaz ama nedir bu kadınlardaki kıskançlık nereye böyle, bunu sen almazsın kim aldı felan diye sormak yani şeytanın aklına gelir dogrusu bir kuran içinKesinlikle Kuran-ı Kerim olmasaydı böyle yorumlar olmazdı, bizim yaşantımıza saygı gosterilmiyor diyenler karşıt görüşe daha tahammülsüz farkında değiller.
Ben bunlari bilmedigim icin yapmiyorum.prtaik oldugu icin boyle yaziyorum.de da yazim yanlisini cok fazla insan yapiyo ve sasiriyorum.bu kadar basit seyi anlayamamak icin ne lazim.yoksa nokta koy virgul koy buyuk aman konusma cizgisi nerde.sen abartabilirsin tabi musade seninMüdehale etmeden duramadım. İyi demişsiniz, hoş demişsiniz de... De, da bağlacının ya da ekinin yanlış ayrılmasından daha irite edici olan noktadan sonra boşluk bırakmamak, büyük harfle başlamamak ve cümle sonuna noktalama işareti koymamak. :)
1 saatlik uzakta bir yere bıraksanız da olur bence 15 saat yanınızda taşımaya gerek yok.
Adam neden alamıyor kur an ben onu anlamadım
Renginden dolayı yazmışsınız pembe mi kur an
Ben bana hediye edilen hiçbir şeyi atmam sevgilimin hediyelerini atayım mı diye açılan tüm konulara da o artık benim neden atayım ki yazarım
Dindar değilim ama biri bana kur an verse onu istesem de atamam camiye bırakılacağını da bilmem koyarım kitaplığa durur
Belki başkalarının da kolayına geldiği için öyle yazıyorlardır. Benim de takıntım vardır imla konusunda, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum fakat asla insanlara ukalalık yapmam ulu orta. Yapana da bir şey demem genelde ama göze batacak hataları kendisi yapıp başkasını yerme hakkını kendinde görenlere hiç dayanamam. Bence arkadaşa ayıp ettiniz. İyi günler.Ben bunlari bilmedigim icin yapmiyorum.prtaik oldugu icin boyle yaziyorum.de da yazim yanlisini cok fazla insan yapiyo ve sasiriyorum.bu kadar basit seyi anlayamamak icin ne lazim.yoksa nokta koy virgul koy buyuk aman konusma cizgisi nerde.sen abartabilirsin tabi musade senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?