Eşime haksızlık mı yapıyorum sizce?

Muhafazakarlara dil uzatmaya sınır tanımayanlar var, konu muhafazakarlık olunca eğlence çıkıyor değil mi!
Kuran-ı Kerim değil de başka bir şey olsaydı hediye aynı tepkiyi verip dalga geçermiydiniz! Kocasının eski sevgilisinin verdiği hediyeyi evde görmek istememesi en doğal hakkı.
Birde evlenmeden önce tabi ilişkisi olacak manastırda mı yaşıyor diyorlar, şaka gibi , evlenmeden önce ilişki yaşamamak sevgili olmamak manastır da yaşayanlara has bir durum değil , dini islam olan bunu layıkıyla yaşayan herkes zaten böyle yapıyor, size anormal gelmesi bizi bağlamıyor.

Konuyu dine getirmek yasak diyenler çıkar şimdi, tabi siz söz konusu din islam olunca her türlü hakareti ederken, dalga geçerken konu dine gelmiyor değil mi!

Erkekler kadinlarla ayni düşüncede olmazlar adam yemin etmis hic bir erkek onun hstirasi die biseyi saklamaz onu ancak kadinlar yapar, o yüzden rahat ol telaş yapacak bir durum yok daha yeni evlisin bence hic huzurunu kacirma.

benim de dini inançlarım çok fazla , senin yorumlarını da severim ama bu konu sana da saçma gelmedi mi??
resmen Kuran-ı Kerimden kurtulmaya çalışıyor tövbe tövbe. hepsini geçtim, 15 saat uzağa götürmek resmen takıntının sn noktası. söyle eşine bir arkadaşına hediye etsin ya da sen ver birine. çok ciddi takıntı sendromu yani.

İnsanlar iki yüzlü ve her daim işlerine geldiği gibi olayları yorumlarlar. Konu sahibi Kuranı Kerim diye belirtmeseydi bu olayı başka taraflı anlayanlar ve yorumlayanlar ayyy cnm olomoz bono sono nosol yopor diye üstten üstten ve yine saçma bi şekilde yorumlayacaklardı. İnsanlar cidden saçma sapan.

Olaya Kuran-ı Kerim olarak bakmıyorum, başka bir şeyde olabilirdi. Herkesin kıskanma derecesi farklı, bende hoşnut olmazdım bu durumdan, lakin o kadar uzağa götürmek anlamsız, her hangi bir camiye verebilir. Birde yeni evliler ilk zamanlar daha çok kıskanıyor insan, zamanla oturuyor bu durum, bende kıskanırdım eşimi tanıdıkça azalttım bu huyumu, dozunda güzeldir eşi kıskanmak.

Çok büyük haksızlık etmişsin. Hem de çok büyük. Böyle bi sebepten eşini kırdığın kavga ettiğin için otur ağla valla. Olabilir senden önce başkasıyla görüşmesi kötü bir şey değil. Bi de Kuran hediye etmiş yani kotu bi şey olsa anlamı kotu olsa tamam da yani bu sorun edilir mi ya. İnsanlar nelerle uğraşıyor senin sorun ettiğin şeye bak. Üzüldüm kocanıza.

Kesinlikle Kuran-ı Kerim olmasaydı böyle yorumlar olmazdı, bizim yaşantımıza saygı gosterilmiyor diyenler karşıt görüşe daha tahammülsüz farkında değiller.

Valla bence kuran sonuçta yani alıp evden uzaklaştırmak garip geldi bana bi hediye olsa tamam da..

kadınlarımız nereye dogru koşuyor

Kesinlikle Kuran-ı Kerim olmasaydı böyle yorumlar olmazdı, bizim yaşantımıza saygı gosterilmiyor diyenler karşıt görüşe daha tahammülsüz farkında değiller.
ama adam için de zor ki atamaz onu ve bir erkek uğraşıp camiye felan bırakmaz ama nedir bu kadınlardaki kıskançlık nereye böyle, bunu sen almazsın kim aldı felan diye sormak yani şeytanın aklına gelir dogrusu bir kuran için

Ben bunlari bilmedigim icin yapmiyorum.prtaik oldugu icin boyle yaziyorum.de da yazim yanlisini cok fazla insan yapiyo ve sasiriyorum.bu kadar basit seyi anlayamamak icin ne lazim.yoksa nokta koy virgul koy buyuk aman konusma cizgisi nerde.sen abartabilirsin tabi musade senin

Adam neden alamıyor kur an ben onu anlamadım

Renginden dolayı yazmışsınız pembe mi kur an

Ben bana hediye edilen hiçbir şeyi atmam sevgilimin hediyelerini atayım mı diye açılan tüm konulara da o artık benim neden atayım ki yazarım

Dindar değilim ama biri bana kur an verse onu istesem de atamam camiye bırakılacağını da bilmem koyarım kitaplığa durur

+1
Fotoğraf, ya da başka bir şey değil ki bu adam kaldırıp kolayca çöpe atsın. Kuran bu, atamazsın satamazsın adamın evinde durmuş işte kıskanmalık bir durum yok ki.

Belki başkalarının da kolayına geldiği için öyle yazıyorlardır. Benim de takıntım vardır imla konusunda, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum fakat asla insanlara ukalalık yapmam ulu orta. Yapana da bir şey demem genelde ama göze batacak hataları kendisi yapıp başkasını yerme hakkını kendinde görenlere hiç dayanamam. Bence arkadaşa ayıp ettiniz. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…