Eşime haksızlık mı yapıyorum sizce?

Amaaan bırakın arkadaşlar delinin biri muhabbet olsun die boyle bisey uydurmuş tovbe tovbee bide kuranı kerim yani.sırf amaç insanları oyalamak muhabbet etmek yazmayın cevap mevap

Çok üstüne gitme böyle yaptıkça evlilikte ki kavgalar hiç bitmiyo kendinizi yıpratmayın. Bi zaman sonra adam da bıkıyo. Keşke ilk zamanlara dönsem de daha anlayış lı olsam dediğim yerler var şu an da ilişkim konusun da. Daha akıllıca davransam dediğim çok şey var. Şu an belki de birbirimize tahammül edemeyişşmiz ilk zamanlar daki kavgalardan oldu. Kocana güveniyorsan fazla büyütme bu konuyu.

Yorumlara ılımlı yaklaştığınız için tebrik ederim. Siz haksızlık mı ediyorum diye sorarken bile eşinizi ne kadar sevdiğinizi gösteriyorsunuz. Empati kurdum hediye ne olursa olsun ben de üzülürdüm haklısınız eşiniz aynı şeyle karşılaşsa ne yapardı acaba? İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın ama konuyu kapatın bidaha eşinize söylemeyin mutluluklar dilerim bol bol da dua edin

Arkadaşlar konuyu açan her kimse artık kiii dengesizin teki bence,yazmayın bos yere.sırf amacı buraya insanları toplamak açtığı konunun trend olması. Sacma sapan cevaplar düşünceler. Yazmayın buna cevap mevap gözünüzü seveyim.boşu boşuna yormayın parmaklarinizi zihninizi.çünkü boyle bi sacmalik daha yok !!!

Hayırdır ya neden böyle birşey uydurayım.Derdim konunun trend olması değil bu kadar cevap verilmesine bile şaşırdım neden rahatsız oluyorsun.Allah evladına sağlıkla kavuştursun sıkma canını böyle şeylere

Azcik kitap oku bilemedim imla klavuzu oku saga sola rezil olma diye bacim yoksa bana ne.cok boyle ilkokul konularini bilmeyen

Senden başka sivri var mı şimdi burda ?
Is yaptın güya öyle mi ? Kıyamam

Stresini atamayan gelir burda alakasız şeylere patlar. Hepside beni bulur vay arkadaş.

kimseyle bir alıp veremediğim yok alaylı yorumlarda oluyor canları sağolsun tanımıyorum etmiyorum ne kızacağım bende size teşekkür ederim sağolun.Onun empati yapmasını istediğim çok razı olmayarak sorun etmezdim dedi ama o benden beter:)

Tabiki seven kıskanır saçma da olsa olmasa da umarım hatırladıkça gülersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…