- 22 Haziran 2016
- 12.669
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kiskancligimi birakayim?Kesinlikle
Yoksa zamanla çok çok yıpranırsın hadi eşini geçtim kendine bunu yapmaya devam etme
VALLAHI GERCEKAmaaan bırakın arkadaşlar delinin biri muhabbet olsun die boyle bisey uydurmuş tovbe tovbee bide kuranı kerim yani.sırf amaç insanları oyalamak muhabbet etmek yazmayın cevap mevap
Verdiğin tüm cevapları okudum bu kıskançlıkta değil tam olarak seninki başka bir boyuta geçmişKiskancligimi birakayim?
Su de ve da lar ayri yazilmaz.baglac degil ek.bi ogrenin sunu gozumuzu seveyim
Su de ve da lar ayri yazilmaz.baglac degil ek.bi ogrenin sunu gozumuzu seveyim
Yorumlara ılımlı yaklaştığınız için tebrik ederim. Siz haksızlık mı ediyorum diye sorarken bile eşinizi ne kadar sevdiğinizi gösteriyorsunuz. Empati kurdum hediye ne olursa olsun ben de üzülürdüm haklısınız eşiniz aynı şeyle karşılaşsa ne yapardı acaba? İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın ama konuyu kapatın bidaha eşinize söylemeyin mutluluklar dilerim bol bol da dua edinEşimle yeni evliyiz tam bir ay bile olmadı görücü usulü evlendik bu sebepten geçmişini bilmiyordum oda anlatmak istemedi...Evimizde bir Kur'anı Kerime rastladım getirdiklerinden biriydi ve bunu sen almazsın kim aldı diye sordum(eşim dindar biridir renginden dolayı tahmin ettim)biraz geveledi ve söyledi üç sene öncesinde birkaç ay görüştüğü birinin hediyesi olduğunu.Onu hayrına bir hafıza bile verebilirdi değil mi?içimde birşey yok dedi yemin etti kimsenin herhangi en ufak birşeyi varsa ölümü gör hakkımı helal etmiyorum dedim iki günlüğüne 15-16 saat uzaklıkta biryere gideceğim Kuran'ı Kerimi orada bir camiye bırakmayı düşünüyorum sizce haksız mıyım?
Azcik kitap oku bilemedim imla klavuzu oku saga sola rezil olma diye bacim yoksa bana ne.cok boyle ilkokul konularini bilmeyenHayırdır bacim sanane DE kabardin
Hayırdır ya neden böyle birşey uydurayım.Derdim konunun trend olması değil bu kadar cevap verilmesine bile şaşırdım neden rahatsız oluyorsun.Allah evladına sağlıkla kavuştursun sıkma canını böyle şeylereArkadaşlar konuyu açan her kimse artık kiii dengesizin teki bence,yazmayın bos yere.sırf amacı buraya insanları toplamak açtığı konunun trend olması. Sacma sapan cevaplar düşünceler. Yazmayın buna cevap mevap gözünüzü seveyim.boşu boşuna yormayın parmaklarinizi zihninizi.çünkü boyle bi sacmalik daha yok !!!
Azcik kitap oku bilemedim imla klavuzu oku saga sola rezil olma diye bacim yoksa bana ne.cok boyle ilkokul konularini bilmeyen
kimseyle bir alıp veremediğim yok alaylı yorumlarda oluyor canları sağolsun tanımıyorum etmiyorum ne kızacağım bende size teşekkür ederim sağolun.Onun empati yapmasını istediğim çok razı olmayarak sorun etmezdim dedi ama o benden beter:)Yorumlara ılımlı yaklaştığınız için tebrik ederim. Siz haksızlık mı ediyorum diye sorarken bile eşinizi ne kadar sevdiğinizi gösteriyorsunuz. Empati kurdum hediye ne olursa olsun ben de üzülürdüm haklısınız eşiniz aynı şeyle karşılaşsa ne yapardı acaba? İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın ama konuyu kapatın bidaha eşinize söylemeyin mutluluklar dilerim bol bol da dua edin
nasip işte:))Senden başka sivri var mı şimdi burda ?
Is yaptın güya öyle mi ? Kıyamam
Stresini atamayan gelir burda alakasız şeylere patlar. Hepside beni bulur vay arkadaş.
Tabiki seven kıskanır saçma da olsa olmasa da umarım hatırladıkça gülersinizkimseyle bir alıp veremediğim yok alaylı yorumlarda oluyor canları sağolsun tanımıyorum etmiyorum ne kızacağım bende size teşekkür ederim sağolun.Onun empati yapmasını istediğim çok razı olmayarak sorun etmezdim dedi ama o benden beter:)
beni trollemeye çalışan sen çok tatlısın:))ben olsam amerikaya deniz yoluyla gidip, bırakıp dönmeden içim rahat etmezdi ama neyse madem seni bu kadarı rahat ettiriyo ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?