Eşime haksızlık mı yapıyorum?

Irmaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
281
0
36
35
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Çevremden bu konu ile danışabileceğim kimse yok; anneme falan soramam. Teyzem de yeni evli aslında ama ona da böyle bir konu açamam. Bir tek sizin yönlendirmenize ihtiyacım var yani...

Eşimle evleneli 4 ay oldu. Eşim mi fazla istekli ben mi isteksizim bilmiyorum. Evliliğin ilk zamanlarında normal gibi şeyler okudum forumda. Bana göre eşim çok istekli gibi; yani bana öyle geliyor. Ama yeni evliyiz, burada yazılanları da okuyorum ben isteksizim sanırım diyorum.

Eşime kalsa neredeyse her gün birlikte olcaz, ya da en geç iki günde bir. Bana fazla geliyor bu istemiyorum. Ev işiyle ilgileniyorum gün içinde(mesela bulaşıkları diziyorum fln); önce yardım ediyor sonra sarılıyor. Tv izlemek istiyorum, sarılarak izliyoruz mesela; çok geçmeden öpşmek istiyor birlikte olmaya getirmese de. Ama ben sonu oraya gelicekmiş gibi hissedip öpüşmek de istemiyorum.

Bana sarılması, ellerimi yanaklarımı öpmesi çok hoşuma gidiyor. Onu çok çok seviyorum. Ona sarılarak uyumak ya da oturmak beni öyle mutlu ediyor ki. Ama konu oraya gelince çöküyorum ruhen sanki.

Eşime haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. O öyle anlayışlı ve iyi kalpli ki. Beni zorlamıyor hiç bir şeye asla, ama ben onu böyle davranarak kırıyorum, hissediyorum. Benden soğudun mu, sevmiyor musun gibi şeyler söylüyor. Hatta dün "benden tiksindiğini düşünmeye başlıyorum" dedi. Doktora gitmeyi tavsiye etti eşim ama benim için değil kendi için. Kendini suçluyor "ben fazla istekliyimdir bilmiyorum bir danışalım istersen" diyor.

Aranızda benim gibi olan var mı? Ya da sorunun ne olabileceğini bilen. Her günüm "acaba akşam eşim yakınlaşmak isteyecek mi" diye düşünerek geçiyor bu içimde korkuya dönüşüyor.

Açık yazdıysam özür dilerim; sadece kendimi anlatmak istedim size. Teşekkürler...

bence siz fazla abartöışsınız yani benevli değilim ama evli arkadaşlarım var sizden daha fazla istekli olan eşleri var ama sorun yapmıyorlar. eşinize böyle davranmanız onu üzer ve zamanla kendini sorunlu hissedip sizden uzaklaşmaya başlar. bence eşinize sorunlu olmadığını söyleyin sizin alışmaya çalışacağınızı falan söyleyin ve ona yakın davranın yada bir psikologdan yardım alın.

bence her gün fazla.

ama öyle olacak diye korkup öpüşmemek de fazla bir tepki.

bence her gün fazla.

ama öyle olacak diyde korkup öpüşmemek de fazla bir tepki.

Katiliyorum yerinde bir soz. Birakin daha cook yenisiniz. Ani yasayin. Beklentiye girecek diye kendinizi cekmeyi n. Size yapilsa hosunuza gider mi mesela.
İlerde bu gunleri ararsiniz. Evliliklerun cogu ilk aylardaki sarmas dolas olmuyor benim gozlemledigim kadari ile.

Gerçekten elimde değil ama yani kasıtlı davranmıyorum. Onun yerine kendimi de koyuyorum, anlıyorum nasıl kırılacağını. Ama niyeyse istemiyorum, psikolojik olarak mıdır nedir midem bulanmaya başlıyor. nedendir ki acaba?!!

Eğer sende o anı yaşayıp mutlu olanayanlardansan istememen gayet normal

ne yapmalıyım onu bilmiyorum zamanla geçer mi

Zamanla düzelenler mevcut :) ben sorunluyum şu sıralar eşimle ama ben düzelmedim gerçekten psikolojik bu durum jinekoloji bölümüne bir gözat istersen sorun bununla alakalıysa orada faydalı bilgiler bulabilirsin

Bana eşinizden ziyade sizin yaptığınız tuhaf geldi.:44: İş birlikte olmaya gelir diye öpüşmemek falan...:44:

Tamam 7/24 zaten olmaz da yeni evlisiniz ve en güzel zamanlar bence.

Ev işi nankör,yapsanız da bitmiyor yapmasanız da...

onu öpmek falan hoşuma gidiyor, gerçekten çok seviyorum. mesela işteyken o bekliyorum saat 5 olsun eve gelsin diye; aşağıdan kağı çalınca koşar merdivenlerde karşılarım(kızar ama olsun ). yani sevgimin eksikliğinden falan değil. ama içimden affedersiniz ama "şimdi ya bende istiyorum sanarsa" diyip öpüşmeyi bırakıyorum pat diye. ve bu bende son 2-3 haftadır çok fazla.

İstememe sebebiniz gerçekten ev işleri mi ? :44:

Yani baya da olmuş bir iki kez düşünseniz neyse de...

İstememe sebebiniz gerçekten ev işleri mi ? :44:

Yani baya da olmuş bir iki kez düşünseniz neyse de...

yok yok orayı yanlış anlatmışım sanırım orada şey demek istemiştim; yani ev işelrini yaparken eşi hep yardım eder yorulmıyım diye, cilveleşe cilveleşe yaparız ev işlerini. sarılır, arada bir öpüverir yanağımı bu hoşuma gider. ama o zaman bile tedirgin olmaya başladım ilerler mi acaba diye

sorması ayıp neden istemiyorsun neden korkuyorsun senı rahatsız eden ne?

Herhangi bir acı falan mı hissediyorsun?

Ya da eşinden utanıyor musun?
Çünkü ''benim de istediğimi düşünür'' diyip öpüşmeyi yarım bıraktığını söylemişsin.
Düşünsün.
Ne var ki bunda?

Aklima tek gelen iliski sirasinda agri, aci duydugunuz icin kendinizi geri cekiyor oldugunuz.
Öyle midir acaba?

Cünkü cümlelerinizde is oraya gelecek diye bir korkudan bahsediyorsunuz, bunun altini biraz acmaliyiz bence.

sorması ayıp neden istemiyorsun neden korkuyorsun senı rahatsız eden ne?
bunu bilmiyorum işte, öpüşmeden sonrası gelecek gibi oluyorsa buz kesiliyorum, soğuyorum sanki. ne rahatsız edebilir onu bilmiyorum

acı hissediyorum, ilk 2buçuk ayım ağlayarak geçti bu yüzden. benim canım kıymetlidir zaten, ama o zamanlar daha çok cnaım acıyordu. affedersiniz tuvalete gidince yanma oluyordu sanki.

utanmadan değil, öpüşmeyi yarım bırakmamın nedeni işte benim de istediğimi sanar sonra devamı gelir korkusu. yani devam olmasın, orda kesip sarılıp uyuyalım istiyorum

O zaman bir kadın doğum doktoruna gitmenizde fayda var.
Rahminizde yara olabilir.
Çünkü yara yanmaya, ilişki sırasında acıya ve bel ağrısına sebep olur...

Peki jinekologa göründünüz mü? Acinizin sebebi nedir tespit edildi mi?
Psikolojik olabilir, fiziksel olabilir.
Aciyi azaltmak icin doktorun önerebilecegi seyler olabilir.

Peki esinize bu durumu anlattiniz mi? Yani cok acidigini, rahatsiz oldugunuzu konustunuz mu?
Sizin aci cektiginizi bildigi halde her gün birlikte olmak istiyorsa, o zaman esinizin de biraz daha duyarli ve sabirli olmasi gerekir.

Aklima tek gelen iliski sirasinda agri, aci duydugunuz icin kendinizi geri cekiyor oldugunuz.
Öyle midir acaba?

Cünkü cümlelerinizde is oraya gelecek diye bir korkudan bahsediyorsunuz, bunun altini biraz acmaliyiz bence.

son 1 aydır o ilk başlardaki gibi ağrı olmuyor; önceleri rahmime biri yumruğunu vuruyor gibiydi sanki. son ay aydır öyle değildi böyle sanki birden bir soğuma oldu. öyle bir yaklaşımı olduğunda eşimin sanki sapıkmış gibi geliyor bana. öyle birşeyi de olmadı yani sapık diyeceğim ama; içimden aklın fikrin nerede ya diye kızasım geliyor.

O zaman bir kadın doğum doktoruna gitmenizde fayda var.
Rahminizde yara olabilir.
Çünkü yara yanmaya, ilişki sırasında acıya ve bel ağrısına sebep olur...

kadın doğuma gitmiştim ikinci hafta sonunda. çünkü ağlıyordum resmen. muayane etti doktor, ultrasyona soktu. bişey çıkmadı bana psikolojik olduğunu söyledi psikologa yönlendirdi. yönlendirdiği psikolog erkekti, iyice çekindim gitmedim bile ona. sonraları dayanıyım zamanla geçer diye düşündüm. geçti de ama çok zorlu bir süreç oldu.

şimdi tekrar kadın doğuma mı gitmeliyim acaba? o zaman birşey çıkmamıştı ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…