ilk paragrafta yazdıklarınızı yaşıyorum sanırım ben. bazen kötü birşeymiş, bazense eşim sapıkmış gibi geliyor. :26:
mesela o gibi anlarda aklımdan binbir türlü şey geçiyor; annemler evi taşıdı mı, yarın ne yemek yapsam, of bugün beni fatma neden arayacaktı, dizinin gelecek bölümünde ne olacak vs... aklım hep başka yerlerde oluyor :26: azalsın bence de bir ömür böyle olamazzz
Çok tatlısın
Affına sığınarak aklıma 1 Kadın 1 Erkek dizisinin "yarım kalan sevişme" sahnesi geldi (Google'da aratırsan bana hak verebilirsin)
Böyle aklından o an dışındaki her şey ama her şey geçerse tabii ki öff bu adam da sapık mı ne diye düşünürsün.
Ana odaklanıp, biraz gevşemen lazım bence, belki atmosferi uydurursan sana da eziyet gibi gelmeyebilir. Sonuçta eşin seni sevdiği için sana dokunmak istiyo
Ama şu da var her gün istemiyor oluşunu anlarım ki bizim bünyemiz erkeklerin ki gibi değil bunu zaten konuşabilirsiniz ama sırf buyüzden öpme, sarılma gibi şeylere de sınır koyma bi'süre sonra eşin anlayışla karşılasa bile "eşim şimdi yine öyle anlayıp, huzursuz olmasın en iyisi öpmeyim" gibi bir düşünce edinebilir bu seferde senin moralin bozulur soğudumu diye... Mesela 2-3 günde bir olsun ama tam olsunHani kaygıların olmadan, eşinin seni yanlış anlamasına izin vermeden, cidden mutlu olarak vs vs yeni evlisiniz çünkü Bu arada mutluluklar
ahaha izledim çok güldüm
işte o 2-3 güne de gelemiyorum ben. ya o konuda eşimden soğudum gibi; yanaşıversin cinlerim tepeme geliyor. onu çok çok seviyorum normalde, ama bu konu olunca soğur gibi bişey oluyorum; uyumak istiyorum.. İki hafta önce hastalığımın bitmesine rağmen hastayım dedim geçiştirdim. 10 günden sonra uzatamadım tabi :26: odaklanamıyorum, gözlerimi açıp dolapları duvarlardaki süsleri, duvar kağıtlarını inceliyorum. bi kere aynada parmak izi gördüm mesela hemen kalkıp onu silesim geldi. sıkılıyorum sanki, sonra gülesim geliyor. eşimi de soğutcam ben bu gidişle:44:
Demekki yasak olan tatlı geliyo sevgiliyken de böyle değildir sonuçta
Peki mesela kendini dinlesen bi'süre sonra kendiliğinden istemez misin? Belki eşin başlatıyo diye böyle bi'psikolojiye girdin. Sonuçta bi'yerden sonra hormonal olarak isteyeceksin sen de:44:Ama bence ne yap ne et psikologa git eşin için ne kadar özünü anlatmaya çalışsanda 1-2-3 derken kırılır.
11 gündür onu bekliyor eşim, o anlamda yaklaşmıyor; öyle anlaştık. 11 gündür rahat hissediyorum kendimi; söz verdi benim içimden gelmesini beklicek çünkü :44: 11 gündür bir kere bile istemedim :44: aslında kırıldığı olmuştu, gülesim geliyordu kahkaha atıyordum. kendine güldüğümü sanıp utanıp sırtını dönüyordu sonra. psikolog fayda eder mi ki acaba, daha önce başka sorunumdan dolayı gitmiştim ancak dedikodu yapmıştı benimle, bi faydasını görmemiştim:44:
Hmm tam tersi olsaydı ağlamaktan için dışına çıkardı bence, o anda gülmek eşinde bi'süre sonra ereksiyon sorununa neden olabilir zira kendine olan güvenini zedeliyosun bi'yerde.
Yani isteksiz tavrın ikinizi de uzun vadeli sıkıntı olarak dönebilir.
Bu sebeple bence "aman olmasa nolur ki yeaaa" tavrını takınma sakın.
Benim aklıma şu da geldi. Eğer hormonlarında bir problem yok ise isteksizliğinde yediğin yemeklerin etkisi olabilir. Çünkü normal olarak belirli dönemlerde libidonun biraz tavan yapması lazım (adet başıydı sanırım örn.olarak).
Siz eşinizi sevmiyorsunuz.Seviyorum diyerek kendinizi kandırıyorsunuz.
Yok anlaşma yapma,yok aynadaki parmak izini görme...
Bilemiyorum sorun ne psikolojik ne de fizyolojik.
Diğer konularınızı da biliyorum.Siz evliliğe hazır olmadan çıkmışsınız bu yola.
Eşini sevmediğini sanmıyorum.
Özel olacak ama ten uyumunuzda bir problem yok değil mi? Ama bu da sonradan oluşur mu bilemedim ki. Mesela ben erkek arkadaşımla deli gibi kavga etsem de o an elele yürümek isterim çekim olayı var çünkü.
Aslında senin sorununun çoğu psikolojik eski konularını biliyorum ve birikim var, kafanı meşgul edip odaklanamıyosun. İpin ucunu bırakma derim sorunun olduğunu biliyosan üstesinden gelmekte senin elinde bence. Zevk alamıyosan kendi vücudunu sen daha iyi tanırsın veya neler sana romantik gelir bunları sen daha iyi bilir yolu sen çizebilirsin. Çünkü mantıken aşık olduğun adamla aynı yatakta uyurken isteksizliğinin çok fazla sürmemesi lazım doğanın kanunu yani. Ödev gibi algıladığın için isteksizleşiyo da olabilirsin. Bir-iki sarılıp koklaşıp uyusanız eşin pas vermese belki sen moda girebilirsin kaçan kovalanır olur
yok eşimi çok seviyorum; kendi hayallerimden vazgeçecek kadar çok hem deonunla sarılıp oturmaktan, uyumaktan, dışarda koluna dolanrak ya da elini tutarak yürümekten çok keyif alıyorum. ve evet dediğiniz gibi sonradan oldu; hani bir hatası olur da soğur ya insan öyle gibi birşey. ama sadece o konuda. yoksa hala geleceği saati bekler, aşağıdan kapıyı çaldığında merdivenlerden koştur koştur yanına inerim :) yönlendirmeleriniz için de çok çook teşekkür ederim inşallah çözebilirim tez zamandaa! :)
yaşadığınız şey isteksizliğe benziyor,
aslında isteksiz olmak için daha çok erken evliliğiniz.
evliliğin ilk zamanları sık olması normal, eşiniz de bir sorun yok yani.
sizin isteksiz olmanız sorun.
kullandığınız ilaç filan var mı, depresyon ilacı gibi, doğum kontrol
hapı da isteksizlik yapabiliyor bildiğim kadarı ile.
bence bir araştırın netten, isteğinizi artıracak beslenmenize
filan dikkat edin.
bu arada bu durumun sevgiyle filan alakası yok,
cinsel isteksizlik değişik bir durum gerçekten,
ne kadar sevseniz de istemiyor insan.
çözüm bulamazsanız mutlaka bir yardım alın,
cinsellik eşler arasında gerçekten çok önemli,
zamanla aranızda ciddi sıkıntılar yaratabilir bu konu eşinizle aranızda.
Suan yok kullandigim ilac; cok tesekkur ederim dogum kontrol hapi meselesini bilmiyordum en iyisi arastiriyim onu
Beslenme derken, beslenmenin nasil bir etkisi olabilir acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?