Eşime haksızlık mı yapıyorum?

Canım kimsenin söylememesine şaşırdım ama iki cocuk annesi bir kadın olarak söylemek isterim: git acil kan ver, beta hcg hormonuna baktir, bence kesin hamile olabilirsin. Gebelik testlerine inanma, en erken kan tahlilinde anlaşılıyor. İki hamileligiminde ilk haftalarından itibaren yazdıklarını aynen yasadım. Mutlaka kan tahlili yaptir canım. Bu arada mutluluklar...

Doğum kontrol ilacı kullanıyor musunuz?
Eğer kullanıyorsanız biran önce değiştirmeye bakın..
En iyi tavsiyeyi bir kadın doğum uzmanından alabilirsiniz bu konuda..
D.kontrol hapı kullandığım dönemde aynı sorun bende de olmuştu..
Değiştirdim o sorun kalmadı..
Bende bu sorun yüzünden aylarca kaçtığımı bilirim..
Regl dönemlerinde istek uğruyordu bana çünkü o dönem ilaçtan 3-4 gün uzak kalmış oluyordum.
Sonra ilaca başlar başlamaz ki reglim bitince yani ise eziyet gibi geliyordu..
Sonradan ilacı değiştirince her şey rayına oturdu..
Aklıma ilk gelen bu yani..

Son düzenleme:
belki de ondandır gerçekten, kayganlaştırıcı jeli özelden bir arkadaş da önerdi. yarın doktora gidicem inşallah sorcam, ah bi yol gösterse!

görev olarak görmüyorum da bir değişik bi soğukluk çöktü içime. ama neden bilmiyorum, cidden eşime olan sevgimle ilgisi yok; çok çok seviyorum onu. ah neden oldum birden böylee!

dedikleriniz bana birşeyler düşündürdü yani olabilir. cidden aklıma gelmemişti ama eşimin hoşuma gitmeyen bir tavrı/sözü olmuştu. ve sanırım o günden beri böyle içim soğuk, bilemiyorum. belki de ben özdeşleştiriyorum ama. teşekkür ederim cidden düşünmeme sebep oldunuz.

çok sevindim sizin adınıza; gerçekten ben de kendimi huzursuz hissediyorum. yani değişik bir şey bu. siz psikolojik oalrak mı yendiniz yoksa ilaç desteği ile falna mı acaba?

daha yeni evlisiniz eşinin yaklaşması çok anormal gelmedi bana..
zamanla düzene gireceğini düşünüyorum bende...
eşim değilde ben kendimi anormal görüyorum yani sağolsun arkadaşlar da yönlendirdiler; ben de bir soğukluk var. umarım düzelir:)

ama ben 17 gün önce regl idim sonra da hiç yakınlaşmadık eşimle

evet kullanıyorum yasmin. yarın randevun var sorcam bunu çok merak ettim ben bilmiyordum böyle olduğunu, teşekkür ederim :)

Anladım canım ama ne bileyim üstüne görme filan diye birsey var. Bence ihmal etme yine de bir baktir, çünkü İnan anlattıklarını aynen yasadım:)

Bu tepkinizin altında çocukluktan kalma bilinçaltındaki korkular ya da kaygılar olabilir. Mesela benim teyzem eşiyle çok iyi anlaşır, çok iyi bir eş ve aile babasıdır eniştem, ama teyzem geceleri o benimle birlikte olmasın diye köstebek gibi uyurum der. Bunun sebebini de kendisini evlenmeden önce cinselliğin kötü olduğuyla ilgili korkutmalarına bağlar.
Sizde de böyle bir durum olabilir. Bir de erkek genellikle fizyolojik olarak kadın ise psikolojik olarak hazır olmalıdır. Gün içerisinde kendinizi eşinizle olan diyaloğa olumlu biçimde hazırlarsanız akşamınız daha keyifli geçebilir.
Unutmayın birbirinizi tanıyana kadar, evililiğin başlarında bu kadar sık cinsel münasebet sağlıklıdır. Birbirinizi tanıdıktan sonra sayısı azalsa da kalite olarak ikinizi de mutlu edecek daha olgun bir ilişkiniz olacağını düşünüp mutlu olmaya çalışın.

[/QUOTE]

evet kullanıyorum yasmin. yarın randevun var sorcam bunu çok merak ettim ben bilmiyordum böyle olduğunu, teşekkür ederim :)[/QUOTE]

Canım ben de daha önce Yasmin kullanmıştım. Genel olarak yan etkileri en az olan ilaçsa da cinsel olarak isteksizlik yapıyor. İlacı bıraktıktan sonraki ay normale dönmüştü. Aradaki sayfaları okumadım ama hemen çocuk düşünmüyorsanız, artık çocuksuzlara da spiral takabiliyorlar kendi doktorumdan öğrenmiştim ya da bırak eşin korunsun. İlacın sende böyle bir etki yaptığını söyleyecek olursan emin ol hiç zorluk çıkarmadan korunmayı kabul edecektir.

Son düzenleme:
hergun acaba eşim bugun ısteyecek mı dıye dusunerek kendını germen abartı geldı canım, madem bu donem ısteksızsın en azından haftada bır yapmayı teklıf et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…