Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kız iftira atacak olsa, işyerine rezil eder, size ulaşır. Size yalanlar atıp, evliliğinizi bozar. Şimdi işin içinde kızın kendisi de var. Çıplak resim gönderdiğinden bahsediyor. Bekar bir insan, iftira atarken kendine sıçrayacak şeyleri de göze alır. İlerde başına bir iş gelmesin diye.
Bence işin içinde iş var gibi.
İnşallah yanılırız, :( ama bana da eşiniz pek inandırıcı gelmedi.

1. E Devletten kaç telefon numarası var Sorgulayın
2. Whatsapp sohbetleri geçmiş yedekler varsa telefonda yedekleri geri yükleyince konusmalar silinse de görüntülenebilir.Kontrol edin.
3.Operator den telefon görüşme dökümlerini alın
4.Allah size sabir versin ..

Yani eşimin açıklaması baya saçma ve basit geliyor bana da 15 gün diyor on beş günde ne yaşadı da bu kadar hırs yaptı bu kız yani bi yandam da diyorum yalansa daha inandırıcı bi hikaye de uydurabilirdi aklım karma karışık

Başka ne diyebilirdi? Baze erkekler basit düşünüyor. Halen "kuzen telefonu kullandi" bahanesini kullanan erkekler var.

Üzgünüm ama eşin yalan söylüyor. 15 günde kiz aşik olacak ve saplantili şekilde. Hatta bu aşk uğruna işini kaybetmeyi bile gözden geçiriyor öyle mi? Eşiniz Ryan Goslingmi acaba?

Yani eşinin "ilk ben evliyim" dediğinde whatsappta engelleyebilirdi. Sana durumu anlatip gerekirse dava bile açabilirdi. Yani biri sana 15 günde saplantili bir şekilde aşik olsa sen eşin ile bunu paylaşmazmisin?

Davanin olacagini biliyordu. Niye kağit gelmeden önce sana anlatmadi? Eşin bunu kesin daha öncede avukat ile paylaşmiştir gereken bilgileri almak için. O avukatta eşinin yediği hurmalari biliyor yani. Onun için kiz ile uzlaşmak istiyor. Yoksa cidden yalan olsa derhal bir karşi dava açilirdi ve tazminat istenilirdi.

ben yaklaşık beş yıllık evliyim iki buçuk yaşında bir de kızım var saygılı ve düzgün giden bi evliliğim var yaklaşık yedi sene sevgililiğin ardından evlendik.
Derken dün bir mahkeme celbi getirdi postacı. Celp te ismi geçen şikayetçi kız eşimi tehditve şantaj nedeniyle şikayet etmiş.
İçerik özet olarak şu şekilde; kızla eşimin ilişkisi var mış kız eşime çıplak foto ve videolarını göndermiş. Kız eşimin evli olduğunu öğrenince ayrılak istemiş eşim de bunları ailene gönderirim diye tehditetmiş. Olay tarihi geçen yılın şubat ayı yazıyor ancak sıra ancak gelmiş sanırım ve 9. Ayda da mahkeme günü görünüyor. Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran görüntüleri yazıyor.
Celbi açıp okudum ve şoke oldum tekrar tekrar okudum çünkü algılayamadım resmen. Sonra eşimi aradım eve geldi olayı açıklamak için.
Dediğine göre kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de küfretmiş. Sonra durumu yöneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gün çalışmış orada. Eşim şok olduğunu asla böyle bi durum olmadığını iş için hırslanıp yapmış olabileceğini söylüyor.
Ben ne düşüneceğimi şaştım. Kız adresimizi nerden buldu bu celp ona da gitmiştir sonuçta onun da açık adresi yazıyor orada başka bi şehir adresi var. Kızın hiç bir yerde sosyal medya hesabı yok eşim avukatla görüştü araştırıp dönecek ancak ben delireceğim sizce hangi ihtimal yüksek ?
Merhaba arkadaşım herkese merhaba şimdi okudum konunu inşallah eşin masumdur demek için yazmak istedim. İnşallah yoktur böyle bir şey dua edicem kuzum.

Bu olay dogrumu bilemem ama avukati arkadasi ise size birsey soylemezler.. allah için soyluyorum burda taciz edildim diyen kisiye dava aç diyoruz ...o da bana inanmazlar diyor kiziyoruz ya ..şurda bazi yazilanlar kanit işte..dayimin arkadasi benle ilgilenmeye basladi hemen engelledim..dayima diyemedim bana inanmaz diye ..adam ben oyle anlamda demedim der diye korktum ... dayima is buldum dayi gerek yok dedim ...belki adamda senin yigenin sorunlu der diye.. dogru yada yanlis mahkemede ortaya cikar ...dogruysa o kiz ne durumdadir empati yapin... konu sahibi sizde avukatin dediklerine inanmayin... esiniz kizi tehdit edebilir davayi cek diye ..

Şu an hala olayın şokundayım avukat falan araştıracak durumda değilim tek derdim önce şu işin tüm detayını bilmek

KK da buna benzer bir dava olayı okumuştuk, buraya üye bir hanımın eşi bir çocuğu taciz ettiği iddiasıyla dava edilmişti, çocuğu arabayla takip edip taciz ettiği iddia ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Mahkemede olayın iftira olduğu, çocuğun kurmacası olduğu çıkmıştı ortaya, hangi üyeydi hatırlamıyorum. Tüm çevresi ve burada KK daki üyelerde kadına boşan demişti ama o eşime inanıyorum dedi ve gerçekten dediği gibi oldu. O yüzden eşinizde geri dönüşü olmayan yaralar açmadan ilk etapta sakin kalmaya çalışın. Ben sadece eşinizin size bu olayı hiç anlatmamasına takıldım, normalde her şeyini paylaşan bir adam mıdır da sadece bunu mu sakladı. Yoksa genel tavrı size her şeyi anlatmamak mıdır?

Tüm sayfayı okudum hanımlar kendınızı hıc yormayın olay bellı adam afedersınız boynuzu takmıs esıne kızda adam tehtıt edınce davacı olmus bu konu sahıbı hanımefendıde kenarda oturur ağlar zırlar kabul eder esını gerı barız konuşma tarzından bellı bole bır celp elıne alıp kara kara düşünen arkasına düşmeyen bırınden ben bısey beklemıyorum sız ağlamaya devam edın

Merhabalar ben avukatım o yüzden sizi bilgilendirmek istedim. Öncelikle evet ortalıkta manyak kız çok fakat whatsapp ve messenger görüntüleri delil olarak sunulmuş. Eşiniz avukat tutarsa o avukat bu dosyaya vekil olarak kaydını yaptırdıktan sonra dosya içindeki tüm belgeleri edinebilir. Eşiniz avukat tutmayacaksa mahkeme celbinde yazan mahkemeye (örneğin istanbul 1. Asliye ceza mahkemesi) yazılı şekilde başvurup yine dosya içindeki belgelerden birer fotokopi almak istediğini bildirebilir ve eşinize dosya içeriğini vermek zorundalar. O yüzden eylüle kadar bekleyeceğinize eşinizle beraber adliyeye gidin ve şu whatsapp yazışmalarına bi bakın derim. İyi günler umarım eşiniz haklıdır.

Bu arada ne olur ne olmaz diye sizin de bi avukata danışmanızı öneririm. Eğer olaylar gerçekse bu nedenle boşanma davası açar ciddi bir tazminat elde edebilirsiniz kızınızın velayeti zaten sizde kalır yaşı çok küçükmüş. Şu an muhtemelen bunları düşünmek istemiyorsunuz fakat bu aşamada soğukkanlı olmak lazım gerçekten kimseye güven olmuyor. Eşinize ve onun avukatına da güvenmeden kendiniz sağlam adımlar atmalısınız. Küçük bir çocuğunuz var onu da düşünerek umarım kendinizce en doğru karara ulaşırsınız

Karisik bi durum : ( esini gec senin icin daha zor bi durum. Dogruysa isin dogrulugu bi yana esinin hala inatla yalan soylemesi.. ates olmayan yerden duman cikar mi? ..bence cikmaz.. kocan aldatmadiysa bile birseyler gecmis demekki kizla arasinda.. sonucucok merak ediyorum. Ayrica eylul cok uzak tarih degil mi? Neden o kadar uzak bi tarih vermisler?

Kız haklı gibi görünüyor ... Yalan söyleyecek olsa eninde sonunda ortaya çıkacağını düşünüp davayla falan uğraşmaz huzur bozmak için direk size ulaşırdı yukarıda bir arkadaşın dediği gibi. Eşinizin açıklamaları zaten fiyasko... Size de gelip anlatmamis, tüm bunlar olurken susup celp size geldiğinde anlatmasi da insanı şüphelendiriyor. Eşinizde o dönemde bir gariplik sezdiniz mi? Gerçekten zor bir durum umarım eşiniz haklıdır.

Karisik bi durum : ( esini gec senin icin daha zor bi durum. Dogruysa isin dogrulugu bi yana esinin hala inatla yalan soylemesi.. ates olmayan yerden duman cikar mi? ..bence cikmaz.. kocan aldatmadiysa bile birseyler gecmis demekki kizla arasinda.. sonucucok merak ediyorum. Ayrica eylul cok uzak tarih degil mi? Neden o kadar uzak bi tarih vermisler?
Çünkü özellikle ceza dosyalarında her ilde yoğunluk çok fazla olur. Yaşadığım şehirde mart ayından itibaren eylüle tarih vermeye başladılar :) bir de tabi ağustosta adli tatil olduğu için mecburen eylül ayına atıyorlar.

Dosyayı inceleyecekseniz, eşinizin size edinip getirdiği nüshayı değil, mahkemede bulunan halini inceleyin.

Avukatın karşı tarafla ne görüşeceğini merak ettim ben. Bence bu görüşme sırasında siz de büroda olun.

Olaylar buraya gelene kadar eşinizin size bilgi vermemesi şüphe uyandırıyor. Yoksa iftira da olabilir pekala. Bu saatten sonra avukat görüşmeleri de dahil her adımda size de yer vermesi zorunlu.

Aşkına karşılık bulamayan manyak bi kız olsaydı, üstüne bir de işinden olsaydı, o günlerde yakar yıkardı ortalığı.

Bu kadar olay oluyor ve eşin sana söylemiyor,bu da çok ilginç.

Avukatın numara bulmasını falan bekleme. O aya ait dökümleri bulup incele derim. Bi zahmet eşin de hangi numara kimin, ne konuştu sana anlatıversin..
Yine diuorum ki kız manyak olsaydı, taa başka şehirlerden aylarca, kaybedeceği bi davaya hazırlanmazdı. Üstelik ailesine ve çevresine rezil olma ihtimaliyle.

Konu sahibi
Lütfen olaya dısardan bak duygularını yakınlıgını bır kenara bırak
Olayın ıcındeyken ınsan maalesef ki bazı seylerı göremıyor anlamlandıramıyor veya konduramıyor
Yakın aıle bıreylerı kızkardes,kardes ,samımı bır arkadastan bu süreçte destek al ben bosanma surecımde cok afallamıs ne yapacagımı bılememıstım benım yerıme kardeslerım dusunmustu cunku ınsanın elı ayagı kalkmıyor ve en hatalı tavırlara burunuyor.
Onbes gun calısma sonrası bu kadar hırs yapan kucuk bir kız en fazla sana ulasıp esıne ıftıra atabılırdı
Malesefkı burda kızın görüntüleri var güvendiği adama gonderılmıs ilişki bıtmıs sonra karsı taraf hazmedememıs olay baslamıs ve kız bu konusa korkuyor korkutulmus ve santaj yapılmıs bellıkı ılıskı devamı ıcın aklımıza gelebılecek en kotu seyler ıcın.Artık mecbur kalmıs aılesıne ve cevresıne anlatmıs dava acmıs bu da cok zor ve onur kırıcı bır genckız için.
Eşin kızdan ona ılk mesajlar gelmeye basladıgında rahatsız olup sana bahsedebılırdı helekı resımler vıdeolar geldıgınde kendı tacıze ugradıgını dusunup olayın tehlıkelı oldugunu gprup eger masum olsaydı sıze anlatırdı dıyorum
Lütfen olayı kendı masum cercevenden dusunme
Allah sabır verdın umarım bız yanılırız

Esiniz kiza santaj etmisse ve o boyun egmeden mahkemeye verdiyse helal olsun o kiza!. Esiniz birseyler yapmis orasi belli. Ama önemli olan o santaj kismi su anda tabi. Bence avukatiniz mahkeme dosyaya bakip sunulan delillere baksin. O davadan öncede mümkün bildigim kadariyla. Olabilir ya kiz gercekten psikopat o zaman sonunda cikar. Ama acikcasi zannetmiyorum

Bence eşine çok güvenme .ortada delil olmasa iftira olabilir derdim ama kadın kabak gibi face ve wp kanıtları sunmuş .. fotoshop olsa adli makamlara aksetmezdi konu çünkü kızı içeri alırlar bu durumda yada para cezası alır ..bunları göze alabilecek psikopat sayısı azdır ..umarım kolaylıkla atlatırsın bu durumu fakat sonuç lehine değil ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X