Iftira diye dusunuyorum.
Kiz saplantili olabilir.esine takmis foto gondermis olabilir. Esin kiza santaj yapiyor olsa idi is yerine mudure haber vermez kizin stajini 15 gunde bitirtmezdi. Adamin isine gelirdi neden ortaya cikmasini istesinki. Ayrica ciplak foto meselesini kizin kendi istegiyle gonderdigi ortada. Esin bu fotodan sonra durumu ortaya cikariyor. Bu mesajin ustunede tehditli kufurly mesaj gondermesi cok normal adamin. Banada biri ciplak foto atsa tehdit kufur her seyi yazaarim. 15 gun stajinin bitme sebebini okulu ve ailesi ogrenince kiz bocaladi yaptigi teebiyesizligin ustunu boyle iftira atarak ortmeye calisiyor. Sonucta ailede ogrendi durumu.
1. Esin rizasi olsa 15 gunde bitmezdi bu is
2.henuz birhafta 10 gundur tanidigim adam beni ne demis olabilrde ben ciplak foto atmaya mecbur kalmis olabilirm.(yillardir taniyo olsa belki) inandirici degil.
3. Ergen bir kisi aile durumu ogrendigi icin bu dava acildi. Esin idareye haber verip staji yaktirmasa ruhlari duymuycakti ve bole bisey olmuycakti
4. Esin cesurmus idareye haber vermis olan biteni bravo bu durumu kullanabilirdi.
Cok karsilasiyoruz bu durumla ozellikle milli egitimde.
Elinde cok ciddi kanitlar oldugunu sanmiyorum.
Gencler iftira atarken sonucunu dusunemiyo o ani kurtardiya o kar onun icin.