- 15 Şubat 2013
- 26.531
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.186
- 798
- Konu Sahibi barismakmiyoksa
-
Baris taam baris ben izin veriyorumSiz benim yerimde olsaydiniz bir tane sans vermezmiydiniz? 3 bebege bakmak ölüm demektir. 5 yil icinde 10-15 yil yaslanirim.
Bir de tersten bakın bence. Narsist bir baba dayak yiyeceğini bile bile sizi kurtarmaya gelir mi? Erkeklik gururunu çiğner mi? Size göre hikayede herkes narsist ancak gerçek narsist hiç ismi geçmeyen biri gibiesim MMA kafes dövüscüsü yani silah veya bicakda yaninizda getirmeniz tavsiye edebilirim bu durumda.
Bakamayacağınız çocukları neden yaptınız ki?Siz benim yerimde olsaydiniz bir tane sans vermezmiydiniz? 3 bebege bakmak ölüm demektir. 5 yil icinde 10-15 yil yaslanirim.
vurmayacam bidaha diyor. vurursa direk ayrilirim tabi ki. degisirse olabilir ancak degismesse o konuda hersey biter.Siz dayak yemeye gönüllüyseniz biz ne diyeceğiz ki? Gidin oturun yiyin dayağınızı yalnız kalmaktan iyidir tabi dayak yemek. Hele bir de 3 çocuğun önünde yerseniz tadına doyum olmaz.
kendini birsey zanediyor narsistler. gezegenin en büyük insani en büyük krali olarak görüyorlar kendilerini. sorun orda. sonra gidip dayak yiyorlar.Bir de tersten bakın bence. Narsist bir baba dayak yiyeceğini bile bile sizi kurtarmaya gelir mi? Erkeklik gururunu çiğner mi? Size göre hikayede herkes narsist ancak gerçek narsist hiç ismi geçmeyen biri gibi
bizim sulalemizde var bu olay. annennem , dedem , dayim hepsi narsist.
Canım ben senin tabirinle single-mom’ım zaten. Isırabilirim bak dikkatli ol.Siz benim yerimde olsaydiniz bir tane sans vermezmiydiniz? 3 bebege bakmak ölüm demektir. 5 yil icinde 10-15 yil yaslanirim.
Allah evladın da hayırlısını versin ya yazık yazık.kendini birsey zanediyor narsistler. gezegenin en büyük insani en büyük krali olarak görüyorlar kendilerini. sorun orda. sonra gidip dayak yiyorlar.
Ben de tam kim eksik diyodum. Black goatmuş bjxjd simdi olduSorunlu aile diyelim.
Sizin kurduğunuz aile sorunsuzmu?
Anneniz narsist, babaniz enabler siz bu durumda Black Goat oluyorsunuz. Tamam ok.
Şimdi kendi kurduğun aileye bir bakalim.
Eşin seni dövüyor ve sen geri dönmek istiyorsun. Bu durumda coexistent Person sen oluyorsun.
Eşine ne diyoruz?
28 yasindayim evet.Bakamayacağınız çocukları neden yaptınız ki?
Ama eşim büyük aile istedi, yaptık işte diye cevap vereceksin kesin.
Sen 28 yaşında olduğuna emin misin? 18'lik bir genç kız yazıyor gibi sanki.
Ben de tam kim eksik diyodum. Black goatmuş bjxjd simdi oldu
3 tane bebeginiz var miydi ?Canım ben senin tabirinle single-mom’ım zaten. Isırabilirim bak dikkatli ol.
Şans mans vermedim, çatır çatır boşadım. Tavsiye ederim.
E sana kötü bı haberim var sen de narsistsin o zaman. Gidip dayak yemişsin kocandankendini birsey zanediyor narsistler. gezegenin en büyük insani en büyük krali olarak görüyorlar kendilerini. sorun orda. sonra gidip dayak yiyorlar.
Yok bacım senin gibi “mükemmel evliliğimi” 3 bebeyle taçlandırmadım.3 tane bebeginiz var miydi ?
Yaaa işte demek ki hayatta bazı önemli kararları alırken iyi düşünmek lazımmış değil mi?28 yasindayim evet.
bakabiliyoruz ancak birlikte yapiyoruz onu. ben esimle birlikte iken her gün saat 10:00 kadar uyuyordum ben. cocuklari o alip yemek veriyordu ugrasiyordu onlarla. rahat edebiliyordum. suanda dogru duzgun uyku bile girmiyor gözüme. yanliz 3 bebege bakmak cok agir.
Niye doğurdunuz peki ard arda ?Siz benim yerimde olsaydiniz bir tane sans vermezmiydiniz? 3 bebege bakmak ölüm demektir. 5 yil icinde 10-15 yil yaslanirim.
o is oraya gidecek zaten. narsist ilk basta maskeyi takiyor sonrasini siz de biliyorsunuzdur. en kucuk olayda kocaman kavgalar cikartiyorlar. babam , annem ve kardesim malesef narsist.
Kaynak ; götümYAV KİM KOYUYOR BU TEŞHİSİ KİMMMMMMMMMM????
ozaman sizin icin konusmak kolay. hele bide 3 bebekle ayrilinda göreyim siziYok bacım senin gibi “mükemmel evliliğimi” 3 bebeyle taçlandırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?