Esime ikinci bir sans vermelimiyim? (not: büyük kavga...)

esim MMA kafes dövüscüsü yani silah veya bicakda yaninizda getirmeniz tavsiye edebilirim bu durumda.
Bir de tersten bakın bence. Narsist bir baba dayak yiyeceğini bile bile sizi kurtarmaya gelir mi? Erkeklik gururunu çiğner mi? Size göre hikayede herkes narsist ancak gerçek narsist hiç ismi geçmeyen biri gibi

Siz benim yerimde olsaydiniz bir tane sans vermezmiydiniz? 3 bebege bakmak ölüm demektir. 5 yil icinde 10-15 yil yaslanirim.
Bakamayacağınız çocukları neden yaptınız ki?
Ama eşim büyük aile istedi, yaptık işte diye cevap vereceksin kesin.
Sen 28 yaşında olduğuna emin misin? 18'lik bir genç kız yazıyor gibi sanki.

Siz dayak yemeye gönüllüyseniz biz ne diyeceğiz ki? Gidin oturun yiyin dayağınızı yalnız kalmaktan iyidir tabi dayak yemek. Hele bir de 3 çocuğun önünde yerseniz tadına doyum olmaz.
vurmayacam bidaha diyor. vurursa direk ayrilirim tabi ki. degisirse olabilir ancak degismesse o konuda hersey biter.

Bir de tersten bakın bence. Narsist bir baba dayak yiyeceğini bile bile sizi kurtarmaya gelir mi? Erkeklik gururunu çiğner mi? Size göre hikayede herkes narsist ancak gerçek narsist hiç ismi geçmeyen biri gibi
kendini birsey zanediyor narsistler. gezegenin en büyük insani en büyük krali olarak görüyorlar kendilerini. sorun orda. sonra gidip dayak yiyorlar.

bizim sulalemizde var bu olay. annennem , dedem , dayim hepsi narsist.

Sorunlu aile diyelim.
Sizin kurduğunuz aile sorunsuzmu?
Anneniz narsist, babaniz enabler siz bu durumda Black Goat oluyorsunuz. Tamam ok.

Şimdi kendi kurduğun aileye bir bakalim.
Eşin seni dövüyor ve sen geri dönmek istiyorsun. Bu durumda coexistent Person sen oluyorsun.
Eşine ne diyoruz?

Siz benim yerimde olsaydiniz bir tane sans vermezmiydiniz? 3 bebege bakmak ölüm demektir. 5 yil icinde 10-15 yil yaslanirim.
Canım ben senin tabirinle single-mom’ım zaten. Isırabilirim bak dikkatli ol.
Şans mans vermedim, çatır çatır boşadım. Tavsiye ederim.

kendini birsey zanediyor narsistler. gezegenin en büyük insani en büyük krali olarak görüyorlar kendilerini. sorun orda. sonra gidip dayak yiyorlar.
Allah evladın da hayırlısını versin ya yazık yazık.

Ben de tam kim eksik diyodum. Black goatmuş bjxjd simdi oldu

Bakamayacağınız çocukları neden yaptınız ki?
Ama eşim büyük aile istedi, yaptık işte diye cevap vereceksin kesin.
Sen 28 yaşında olduğuna emin misin? 18'lik bir genç kız yazıyor gibi sanki.
28 yasindayim evet.

bakabiliyoruz ancak birlikte yapiyoruz onu. ben esimle birlikte iken her gün saat 10:00 kadar uyuyordum ben. cocuklari o alip yemek veriyordu ugrasiyordu onlarla. rahat edebiliyordum. suanda dogru duzgun uyku bile girmiyor gözüme. yanliz 3 bebege bakmak cok agir.

E sana kötü bı haberim var sen de narsistsin o zaman. Gidip dayak yemişsin kocandan keşke gezegenin en büyük kralı olarak gormeseydin kendini kocan da seni dövmek zorunda kalmazdı. Bundan sonra haddini bilirsen dovmez bence

Ben sıra sıra inci gibi dizdiğiniz 3 çocuğa takıldım. Hem 1 yaşında hem 6 aylık çocuğa nasıl sahip olabildiniz? 1 yaşındaki çocuğunuz muhtemelen 15-16 aylık. Yazık değil mi kardeşim ya bedeninize? İkinci çocuğunuzu doğurur doğurmaz hamile kaldınız herhâlde. Doğru düzgün anne sütü bile alamamıştır o çocuk. Bu küçük yaştaki üç çocuğa nasıl yetebiliyorsunuz? Çocukların hakkına girmiş olmuyor musunuz? Bu çocukları doğurmadan evvel ya kocamla bir sorun yaşar da boşanırsam, beni terk ederse ya da aniden vefat ederse falan ne yaparım diye bir b planı yapmadınız mı? Anladığım kadarıyla kocanız sizi dövse de size sövse de babanızın suratını dağıtsa da ille de kocam diyorsunuz ve buna bahane olarak çocukları sunuyorsunuz, anne babanızı suçluyorsunuz. Döneceksiniz belli ki. Kocişiniz yarın öbür gün çocuklarınızı da döver, suratlarını dağıtır, oturup çocuklarınızı da narsistlikle suçlarsınız. Çok yazık!

Yaaa işte demek ki hayatta bazı önemli kararları alırken iyi düşünmek lazımmış değil mi?
Mesela o koca bir günde aniden değişmemiştir. O üç çocuğu yaparken süreçte illa bir sinyal vermiştir. Hadi birincide anlamadın diyelim, ikincide anlayıp üçüncüyü yapmamak neden aklına gelmedi acaba?
Daha ikinci bebekken dur ya bu biraz büyüsün şimdi ağır gelir üçüncü demek nasıl aklına gelmedi? Yani niye peş peşe?
Millet harika kocalara bir çocuğu zor yapıyor. Niye hiç korkmuyor bazıları anlamıyorum. Hayati kararları alırken 5 dakika düşünmez mi insan ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…