Esime ikinci bir sans vermelimiyim? (not: büyük kavga...)

Eee bundan sanane? Siyaset yapmak yasak ayrıca Mune
yani demek istedigim sey biz sol goruslu degiliz. daha fazla muhafazakar grubundayiz onu demek istedim. sol goruslu feminizm takintisi olanlar daha fazla hemen yik yuvayi falan diyenlerden oldugu icin diyorum.

Ben bu dediğinize inanmadım. Geçmedi bana. Bizi ikna etmeye çalışacağınıza gidin şans verin artık bizi de salın.

burda cevap veren kadinlarin geneli feminist ve sol görüslü oldugunu düsünmekteyim.
Eee ne alaka ya gerçekten sizin gibi düşünen insanlar yüzünden, kadınlar bu durumda.
Yani görüşe kadar getirdiniz hani dediğiniz sag görüş ya da ne belirtmek istiyorsanız onlar dayak yiyip oturmayı kabul mu ederler. Tamam geri dönün zaten kararınızı vermişsiniz sorun nedir burdaki insanları ikna etme düşüncesi , istediği nedir.
Zaten siz babanizi dövdüğünu yazarken alakasız şekilde narsist diyorsunuz. Hakketi oh olsun der gibisiniz

yani demek istedigim sey biz sol goruslu degiliz. daha fazla muhafazakar grubundayiz onu demek istedim. sol goruslu feminizm takintisi olanlar daha fazla hemen yik yuvayi falan diyenlerden oldugu icin diyorum.
Gerçekten sinirimi bozuyorsunuz. Muhafazakarlık nedir size göre Allah ne diyor karinizin ağzından burnundan kan getirin mi diyor. Bu nasıl düşünce sol görüş ne demek insanlar kendilerine saygı, çocuklarına saygi icin dayağı kabul etmez . Herseyi cok biliyorsunuz ya
Benim başım kapalı bas örtüsü kullanıyorum. Kendimi muhafazakarda görmüyorum. Gerçekten bişeyi anlamadan herşey hakkinda fikrî olan bir insansiniz

Ceza almayacağımı bilsem eşinize çok pis küfür ederdim öyle eşi bırak affetmeyi muhatap dahil olmam hatta babamın intikamını asla yanına bırakmaz gereğini yapardım

basiniz örtülü olmasi sizi muhafazakar etmez. örnegin tam muhafazakar partilere oy veren kisilerdir muhafazakar olanlar. ve onlar genelde feminizmi kabul etmiyorlar.

Ceza almayacağımı bilsem eşinize çok pis küfür ederdim öyle eşi bırak affetmeyi muhatap dahil olmam hatta babamın intikamını asla yanına bırakmaz gereğini yapardım
3 bebek ne olacak? iste is burada patliyor. 3 cocuk olmasa siz haklisiniz. ben 3 cocuklu yanliz bir anne olmak istemiyorum. bi sans vermekten yanayim esimin birsuru iyi yönleride var. baktim hala yanlis davraniyor veya düzeltmedi kendisini diyelim ozaman ozaman tekrar ayrilirim.

Devam ederse o zaman ayrilmaniz şimdikinden daha zor olacak bunu göze alabiliyor musunuz? Hem aileniz destek çıkmayabilir gidecek yeriniz olmaz. Hem de davadan vazgeçince aynı sebepten dava açamazsiniz diye biliyorum yanlış biliyorsam bilenler düzeltsin.

Sonraki yorumlarınızı yeni gördüm troll olduğunuzu düşünüyorum hatta kadın bile değilsiniz belki.

Son düzenleme:
basiniz örtülü olmasi sizi muhafazakar etmez. örnegin tam muhafazakar partilere oy veren kisilerdir muhafazakar olanlar. ve onlar genelde feminizmi kabul etmiyorlar.
Partiden önce ne yapıyordunuz acaba merak ediyorum. Allah kadınları yok saymıyor bu farkında mısınız. Su belirttiğiniz şeyin feniminizimle alakasi yok. Dayak ya şiddet bunu haklı görmeniz siyaset ya da fenimizinle açıklanamaz. İslamda da boşanma var. İslami bir parti ya da ideolojiye indirgeyemezsiniz.

Ay bi sus ya. Yeryüzünde üç çocukla boşanacak olan bir sensin çünkü.

hayir tani yok ancak gaslighting (olmus olan konulari inkar etmek vesaire) , silenttreatment , baskıcı gibi narsist özelikleri var yani.
ne tuhafsınız
internetten mi araştırıp koydunuz teşhisleri?

farkında mısınız babanız dayak yemiş ondan babanız!!

ya hala ama değiştim diyor barışayım mı diyorsunuz
pessss

esim MMA kafes dövüscüsü yani silah veya bicakda yaninizda getirmeniz tavsiye edebilirim bu durumda.
Konu trol.
Eş kafes dövüşcüsü.
Konu sahibi “hatdaha” gibi bir dilbigisi katli yapıyor.
Ama aynı zamanda gashligthing, silent treatment gibi terimlere hakim ve bunları yazarken hiç zorlanmıyor.
Single mom olmak istememesini de es geçmeyelim.
Daha fazla ilgi göstermeyin şuna. Asıl narsist kendisi gibi. Yeterince eğlenmiştir burda.

Son düzenleme:
Sizin kararınız net zaten amac konu açıp provoke etmek sanırım. Gidin birleşin kimse önünüzde durmaz bizden izin istemenize gerek yok

ya biz delirelim diye böyle FAKE konu açtınız
ya da kusura bakmayın çok cahilsiniz
sakinleştirici öyle ayy sinirlendim hadi hemen içeyim olarak mı kullanılıyor

pekiii babanız sizinle bir daha konuşur mu onunla barışırsanız?

tükçe olmayan şeyler yazınca havalı mı oluyorsunuz anlamadım ki
sizin derdiniz babanızın yediği dayak, çocukların korkması, sizin yediğiniz dayak falan değil direkt babalarının yaptığı yardımlar.. he birde seks sanırım..
eh ne diyelim barışın o zaman

büyük ihtimal fakesiniz de yazıp duruyoz bizde

Ay konu sahibi bize ne eşinin seni dövmesinden çok barışmak istiyorsan barış
şahsen sen istedikten sonra beni gram ilgilendirmez seni dövmesi alan memnun satan memnun :)

O ilaçlar uzman psikiyatri tarafından verilir aksi halde alması mümkün değil. Sanırım eşiniz uyuşturucu madde almaya başlayıp dengesini kaybetmiş size pislik yapmaya başlamış. Nafaka ödememek için de barışmaya çalışıyor.

Sizde durmadan dogurmussunuz

Diğer konularınızı bilmiyorum ama kesinlikle sizinde psikolojiniz bozuk, çocuklara çok üzüldüm.

barış kız, ama biz arkanda değiliz haberin olsun.. bunu bekliyorsunuz, barışın; dayağı yiyen biz değiliz, bunu kendine reva gören sizsiniz.

konunun sol görüşle, feminizmle falan alakasını da çözemedim, duymak istediğinizi söylüyorum; barışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…