- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.594
- 408
- Konu Sahibi barismakmiyoksa
-
öyle kabul edip olmaz ki. kendini gelistirip degistirirse bazi konularda dusunebilirim. ki öyle diyor degistirdim diyor. sakinlestirici ilac da aldim diyor cebimde tutuyorum gerektigi an direk kulanabilirim diyor. sana daha fazla anlayis gösterecem diyor. Sana daha fazla ilgi verecem , ve sorunlarini daha iyi birsekilde cözüm diyor.
Kim vermiş o ilacı nerden biliyorsun, bir de yurt dışında mi yaşıyorsun konu sahibi ?
Hangi insan hatasiz ki , olmus bi kere haklisiniz. ancak denemekte fayda var diye dusunuyorum suanda. 3 tane bebegimizde var.. Hani diyelim ki denedim ve hala tartismalarimiz tam kavgaya dönüsmeye devam ederse ozaman tekrar ayrilirim yine diye dusunuyorum.
Hic bir sans vermemek bilemiyorum.. 3 tane bebegimiz olmasa ozaman o sansi vermezdim ancak bu durumda dusunuyorum yinede..
Sevgili Mune, İsviçreli bir polisle sivil hayatta sohbet etmiştim. Kadına şiddet polis desteği vs konularda sorular sormuştum. Bana aynen şunları anlattı, sizin kadınlarınız şiddet görüp dayak yiyorlar ama kendileri asla şikayet etmiyor. Gürültüden rahatsız olan komşular bizi arıyor, çabuk gelin kadın ölüyor diyorlar. Hemen en yakın arkadaşlarımız gidiyor eve, kocayı göz altına almak istiyoruz ama dayak yiyen kadın ben kafamı dolaba çarptım size ne oluyor diyor. Şikayet edilecek bir şey yok sadece sözlü tartıştık diyor. Karı kocayı ayırıyoruz, belki adam tehdit etmiştir diye kadın memur başka odada konuşuyor, bizi taciz etmeyin ben kimseden şikayetçi değilim deyip bizi gönderiyor evden. Bir keresinde aynı bu sebeple gürültü nedeniyle adamın birini karakola götürmek istedik çünkü duvarlara kapılara vurmuş. Kadın adamı çekip almaya çalıştı bırakın kocamı diye. Bu durumda bizim de elimizden bir şey gelmiyor.Gurbetçiyse kadın ve çocuklara tanınan sosyal haklar vardır, sanıyorum ki devlet anneye de çocuklara da bakar.
Babasının ağzını burnunu kıran adamı haklı buluyor ama narsist dediği ailesi sahip çıkıyor, herkese narsist, feminist vb diyen, böyle kocayı boşamayan hatun kendisiyle kafes dövüşçüsü kocasına tanı koymayı unutmuş.
Konu gerçekse, ki teyit bekliyoruz, konudaki tek masumlar küçücük çocuklar, umarım devlet çocuklara sahip çıkar.
Maalesef Türkiye’de de durum aynı, insaniyet namına komşu arkadaş olarak polis çağırıyorsunuz, kocamla arama giriyorsunuz diye küfür edilen de siz oluyorsunuz, şiddet görüp de ne pahasına olursa olsun eşinden ayrılmayan kadınlara lafım, insan kendini bu kadar mı sevmez değer vermez, ayrıl deyince biz suçlu oluyoruz, ayrıl demenin ne’si feministlik mesela?Sevgili Mune, İsviçreli bir polisle sivil hayatta sohbet etmiştim. Kadına şiddet polis desteği vs konularda sorular sormuştum. Bana aynen şunları anlattı, sizin kadınlarınız şiddet görüp dayak yiyorlar ama kendileri asla şikayet etmiyor. Gürültüden rahatsız olan komşular bizi arıyor, çabuk gelin kadın ölüyor diyorlar. Hemen en yakın arkadaşlarımız gidiyor eve, kocayı göz altına almak istiyoruz ama dayak yiyen kadın ben kafamı dolaba çarptım size ne oluyor diyor. Şikayet edilecek bir şey yok sadece sözlü tartıştık diyor. Karı kocayı ayırıyoruz, belki adam tehdit etmiştir diye kadın memur başka odada konuşuyor, bizi taciz etmeyin ben kimseden şikayetçi değilim deyip bizi gönderiyor evden. Bir keresinde aynı bu sebeple gürültü nedeniyle adamın birini karakola götürmek istedik çünkü duvarlara kapılara vurmuş. Kadın adamı çekip almaya çalıştı bırakın kocamı diye. Bu durumda bizim de elimizden bir şey gelmiyor.
Sosyal haklar var da koca delisi kadınların gözü görmüyor o sosyal hakları. Ben böyle yol yordam bilmeyen kadınlara gönüllü yardım etmiştim. Şuraya buraya gidebilirsin, çocuklarına sahip çıkılır yardım edilir vs. Yarısı böyle kocacı çıktı. Anlat göster izah et kendini parala, günün sonunda iyi kötü başımda duruyor deyip dönüveriyorlar kocaya. Çocuğa dokunamazlar ama, hele de görünen yerine iz bırakacak şekilde bir denesinler vurmayı. 4 yaşında Kindergarten a başlıyor çocuklar. Öğretmenler hemen anlıyor.
Yurtdışı sürekli ingilizce konuşmasından sordum . Tam bir troll zatenyurtdışında 200mg üstü ağrı kesiciyi ya da cildimiz için içinde minicik maktarda antibiyotik olan kremi bile doktor reçetesi olmadan alamıyoruz. imkanı yok
Bizde muhafazakar bi aileyiz ama ben sırf esim bana ilgisiz diye ayrilmaya niyetlendim ailemde destekledi. Bir tane de cocugum vardı.burda cevap veren kadinlarin geneli feminist ve sol görüslü oldugunu düsünmekteyim.
Ailende sorun yok, seni sokakta bırakmayan, üç çocuğunla birlikte sana kapılarını açıp sıcak evlerinde rahat rahat sana bu mesajları yazdıran ailen narsist değil, ama sen koca bir nankörsün.annem ve babam has narsistlerdir. narsist özelliklerin TAMAMI onlarda mevcut.
Babamın ayaklarına sarılıp af dilemedikçe babam affetmedikce yüzüne bile bakmazdim.Esimle 6 yildir evliyim , 3 tane cocugumuz var. Birisi 2 aylik , 1 yasinda ve 3 yasinda. Cocuklarimiz hepsi daha bebek diyebiliriz..
Esimle son dönemler kavga yaptik , siddetde oldu bana vurdugu oldu. Bana yeterince anlayis gösteremedi. Sonra babam bizim eve geldi beni almak icin , babamla arasinda cok büyük kavga cikti ve birbirlerine vurdular babamin iki gözü sisti ve gözlerinden ve burnundan kan akiyordu. (not: Babam ve annem narsist , 6 yildir benle hic konusmadilar (silenttreatment).)
Sonrasinda esim tutuklandi 2 gün polis karakolunda kaldi. Ve ben ondan suanda 2 aydir ayri yasiyorum annem babam gildeyim 3 cocugumuz ile. Esim her hafta cocuklari aliyor hafta sonlari o bakiyor cocuklara. 1 ay önce ayrilik davasi acildi esime karsi.
Esimde bana diyor ayriliktan sonra hatalarimi daha iyi anlayabildim , iyice dusunebildim hatam nedir diye diyor. Sana daha fazla anlayis göstermem gerekiyordu ve aramizda tartisma olsa bile fazla ileri gitmesin diye ilac aldim diyor. Kendimi gelistirdim bu tür konularda gel bidaha deneyelim , bir sans ver bana diyor ki gösterebilim gercekten degistigimi ve hatalarimi anladigimi diyor esim.
Bu durumda sizce benim icin en iyi secenek nedir? Bir sans vermelimiyim yoksa ayrilik mi?
hanımefendi yazınızı ve sonrada verdiğiniz okudum. muhtemelen ban yiyeceğim ama yine de yazıcam. Beyniniz nerenize kaçtı acaba? ana babanıza narsistler yarın kovarlar beni demişsiniz, kocanızın ruhsal sağlık durumu çok mu düzgün yarın senin de ağzını burnunu kırmayacağı ne malum? kim bilir kaç yaşında babanız adamdan dayak yemiş, sizi dövmüş ama size belli ki yetmemiş 3 çocuğumuz var barışsam mı diyorsunuz? patır patır çocuk doğracağınıza narşist dediğiniz anne babanızı, psikopat kocanızı tedavi ettirseydiniz. sizin de ruh sağlığınız bana pek iyi gelmedi aile boyu terapi alın bence. bu adam sanıp eşim dediğiniz müsvettenin sizi ve babanınızı dövdüğü gibi çocukları da dövmesini bekliyorsunuz? ben size söyleyeyim bu adamla barışırsınız ve bu yediğiniz son dayak olmaz. yetmez çocukları da döver. NARŞİST dediğiniz anne babanız da umarım yine narşist gibi davranır da size o zaman yardım etmez. size değil çocuklarınıza üzülüyorum. böyle bi adamdan pırt pırt çocukları nasıl doğurdunuz yahu?Esimle 6 yildir evliyim , 3 tane cocugumuz var. Birisi 2 aylik , 1 yasinda ve 3 yasinda. Cocuklarimiz hepsi daha bebek diyebiliriz..
Esimle son dönemler kavga yaptik , siddetde oldu bana vurdugu oldu. Bana yeterince anlayis gösteremedi. Sonra babam bizim eve geldi beni almak icin , babamla arasinda cok büyük kavga cikti ve birbirlerine vurdular babamin iki gözü sisti ve gözlerinden ve burnundan kan akiyordu. (not: Babam ve annem narsist , 6 yildir benle hic konusmadilar (silenttreatment).)
Sonrasinda esim tutuklandi 2 gün polis karakolunda kaldi. Ve ben ondan suanda 2 aydir ayri yasiyorum annem babam gildeyim 3 cocugumuz ile. Esim her hafta cocuklari aliyor hafta sonlari o bakiyor cocuklara. 1 ay önce ayrilik davasi acildi esime karsi.
Esimde bana diyor ayriliktan sonra hatalarimi daha iyi anlayabildim , iyice dusunebildim hatam nedir diye diyor. Sana daha fazla anlayis göstermem gerekiyordu ve aramizda tartisma olsa bile fazla ileri gitmesin diye ilac aldim diyor. Kendimi gelistirdim bu tür konularda gel bidaha deneyelim , bir sans ver bana diyor ki gösterebilim gercekten degistigimi ve hatalarimi anladigimi diyor esim.
Bu durumda sizce benim icin en iyi secenek nedir? Bir sans vermelimiyim yoksa ayrilik mi?
Takım elbise ile tavana gözünü dikiyodu çoh duygusal bi sahneydi djfjfjfjTulumba eskiden baklavaları ile mahalleye nam salan inşaat işçisi kocanın amelelikten zenginliğe geçiş hikayesini ve tüm mahallenin adamın suyuna huyuna maşallah çektiğini ve nazara gelerek yatağa artık pijamaları ile değil takım elbisesi ile girdiğini de okuduk shshshhs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?