- 27 Şubat 2024
- 52
- -101
- 1
- 30
- Konu Sahibi barismakmiyoksa
-
herhangi ezcaneden alabiliyorsun piskiatrik ilaci. ver parayi al ilaci okadar zor degil. direk etki yapan ilac yani.O ilaçlar uzman psikiyatri tarafından verilir aksi halde alması mümkün değil. Sanırım eşiniz uyuşturucu madde almaya başlayıp dengesini kaybetmiş size pislik yapmaya başlamış. Nafaka ödememek için de barışmaya çalışıyor.
Sizde durmadan dogurmussunuz
Diğer konularınızı bilmiyorum ama kesinlikle sizinde psikolojiniz bozuk, çocuklara çok üzüldüm.
dusunuyorum evet. eger 3 bebegimiz olmasaydi bitmisti diyebilirim. suanda ''belki'' iyi olabilir fikri mevcut. sirf birkezligine denemek adina..Siz zaten kararınızı vermişsiniz
Kim vermiş o ilacı nerden biliyorsun, bir de yurt dışında mi yaşıyorsun konu sahibi ?evet. cok agir ilac. sizofreni olanlar icinde uygulaniyor yani direk knock-out oluyorsun.
Bende konudan ziyade bu duruma takıldım hatta psikiyatrist gibi anne babası için tanı bile koymuş .Araya serpistirdiginiz ingilizce terimlere noldu? Bi anda muhteşem Türkçeniz de bozuldu.
Troll konu benceBende konudan ziyade bu duruma takıldım hatta psikiyatrist gibi anne babası için tanı bile koymuş .
O psikiyatri ilaçlarını reçetesiz satmak çok ciddi bir suçtur. Kafanızdan psikolojik tanilar koyup tedavi falan uyguluyorsunuz orasını anladık ama reçetesiz psikiyatri ilaci alamazsınız.herhangi ezcaneden alabiliyorsun piskiatrik ilaci. ver parayi al ilaci okadar zor degil. direk etki yapan ilac yani.
esimin parasi geliri var nafaka meselesinde sorun yok ödeyebilir. suanda zaten babam gilde kaldigim icin cocuklar ile bana her ay 10 bin tl gönderiyor banka hesabima.
zaten suan ki tek sorun 3 cocuk meselesi. hepside bebek oldugu icin insan bir sans versemmi diyor iste.. benide anlayin kolay degil. baktim devam ediyor yine ayrilirim dusuncesi var bende,.
Onun kocasının 1.5 kilo altını var tamam miO psikiyatri ilaçlarını reçetesiz satmak çok ciddi bir suçtur. Kafanızdan psikolojik tanilar koyup tedavi falan uyguluyorsunuz orasını anladık ama reçetesiz psikiyatri ilaci alamazsınız.
Konu fake mi diyordum artık emin oldumbasiniz örtülü olmasi sizi muhafazakar etmez. örnegin tam muhafazakar partilere oy veren kisilerdir muhafazakar olanlar. ve onlar genelde feminizmi kabul etmiyorlar.
Ben de burda herkesin birbiri için narsist demesine hayret ediyorum. Raporu mu var? İnternet doktorlari türediAnneniz ve babanıza narsist tanısı konuldumu?
Yoksa bunu siz mi söylüyorsunuz..
Eşiniz size ve babanıza şiddet uygulamış. Boşanmak için daha ne yapmalı. Annenizide mi dövsün
Şu yazdiklariniza bakın sizi döven kocadan çok anaya babaya öfke dolusunuz.Narsiste narsist başka bildiğiniz yok . Minnoş kocanız masum zaten herkes herkese kafa göz girebilir.Sizde arada babanızı dövün arada annenizi, çocukları haaa kocayida ihmal etmeyin bir iki de ona çakın.Gucu gücü yetene .Kizdiniz değil mi? Ne saçma laf dediniz ama siz bu saçmalığın içinde yaşıyorsunuz.Kendi kararlarınıza çok güvenmeyin ana babayı dinlemeyip dayakçı adamla evlenip bir de hiç korkmadan ard arda dogurmuşsunuz. dur!!!! diyen olmamış,korunma dersen o de değil mi?Allah'a ve Kur'ana yemin ediyor ki bidaha bana o sekilde dokunmayacagini , o sebebten dolayi zatende ilac almis hep cebinde tasiyor gerekirse kulanirim diyor sorun degil diyor.
Annem babam narsist malesef. narsist olunca oyle olabiliyor bu normal. Evlatlarini ret edebiliyor narsistler.
Gurbetçiyse kadın ve çocuklara tanınan sosyal haklar vardır, sanıyorum ki devlet anneye de çocuklara da bakar.Trollden çok gurbetçi havası aldım ben. Kaç defa soruldu cevaplamadı. 18 yaşını zor bekleyen meslek kariyer umurunda olmayan koca koca diye dört dönen gurbetçi kızlarımızın tanımına net uyuyor.
Kusucam allah aşkınabasiniz örtülü olmasi sizi muhafazakar etmez. örnegin tam muhafazakar partilere oy veren kisilerdir muhafazakar olanlar. ve onlar genelde feminizmi kabul etmiyorlar.
ha o zaman hak etmiş babanız dayağıhayir tani yok ancak gaslighting (olmus olan konulari inkar etmek vesaire) , silenttreatment , baskıcı gibi narsist özelikleri var yani.
Hahaha ay sana çok gülüyorum ben yaKadin single mom mi kalsin sorarim size ey ahali? Konu sahibi Amerika'da miydin sen?
burda cevap veren kadinlarin geneli feminist ve sol görüslü oldugunu düsünmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?