- 27 Şubat 2024
- 52
- -101
- 1
- 30
- Konu Sahibi barismakmiyoksa
-
kabul ederdi. teyzesi ile de kavga etmisligim var kufurler falan. annesi ile de cok kez tartistim sorun etmiyor sizin aranizda olan bir sorun diyor.Canım bak işte bu da senin huyun iyi görüyorsun ve iyi olacak sanıyorsun... Ama bide şöyle bir karşılastirma yap ..sen aynı şeyleri yapsan sonra annesini fln dövsen o seni kabul eder miydi?
Ney ney neyiyinseyler yaomamis ama bazi insanlar bi kere yaoar sonra hatasini anlar ilk kez yaomissa belki yapmaz bidaha
hayir 6 yildir ev hanimiyim. esimin 1.5 kilo altini , bir luks dairesi ve arabasi var. Her ay sabitli geliride var. ekonomik sorun yok yaniAile evinde nasıl durumunuz maddi olarak sıkıntınız var mi
Şuraya kadar dedim ki anne babanıza güvenemiyorsunuz herhalde devamlı orda kalamayacaksınız. Onun için de kocanızla yeniden aynı eve girmek istiyorsunuz. Üzülürüm ama anlarım aile evinde kalamayacak işi gücü olmayan insan üç bebekle mecburen dönmeye çalışır tamam. Gelmiş sizi döven adama babanız vurdu diye adamcağız diyorsunuz. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Lütfen mantıklı düşünmeye çalışın.babam esimin suradina yumruk atdi ve annemde esime vurdu. yani adamcagiz ne yapsin ki. hemde esimin evinde oluyor bu olay.
Bence siz barisin kesinlikle. Eve de bi ring alin. Turnuva duzenlersiniz. Babasi anasi danasi teyzesi sirayla ringde sportmence birbirinize agiz burun Allah ne verdiyse. Knock out garantilikabul ederdi. teyzesi ile de kavga etmisligim var kufurler falan. annesi ile de cok kez tartistim sorun etmiyor sizin aranizda olan bir sorun diyor.
siddet asla hata diyil kimseyede vurmaya kimsenin hakki yok hele kadinaNey ney ney
Şiddeti meşrulaştırmak sizin yaptığınız. Bir de affet diyorsunuz ooo bu ne erkek ağızıdır böyle
Yuhhh yuhhh. Hıı sinirler vurmak olayı yumuşatır. Kafanız çok iyiymiş. Fazla kullanmayın eskimesinsiddet asla hata diyil kimseyede vurmaya kimsenin hakki yok hele kadinasadece belki bi kere sinirle yapmiştir diye diyorum yani cok pismansa bebeklerinin babasi sonucta bi sansi hak eder belki duzelir
cocuklarindan yaninda kavga yapmadik. sadece babam evimize geldiginde ortanci cocuk kavgayi gorduEe dövünce ne oluyordu peki o çocuklar görmüyor mu duymuyor mu off daha fazla sinirlenmemek için konudan çıkıyorum ban yiyeceğim yoksa
Neye bu kadar sinirlenecek de madem sinirlendi yanındaki duvara vursun beyefendi. Kimse kendinden güçsüz diye karşısındakini kum torbası yapamaz. Gözünüzü seveyim kurduğunuz cümlelerin nereye gittiğini düşünün.siddet asla hata diyil kimseyede vurmaya kimsenin hakki yok hele kadinasadece belki bi kere sinirle yapmiştir diye diyorum yani cok pismansa bebeklerinin babasi sonucta bi sansi hak eder belki duzelir
sonuc olarak esim babamdan daha küvvetli cikti ve olan babama oldu.Uydurmayın bakın burada ne yazmışsınız
Allahtan korksa bir kadına çocuklarının annesine, kayınbabasına el kaldırmazdı. Bir de detaylı anlatıyorsunuz ağzından gözünden kan geldi diye, dağ ayısı diyeceğim de ayılar çok sevimli kalıyor, gidip kaba saba şiddet yanlısı vahşi birini bulmuşsun ailen istemedi muhtemelen narsist olmuşlar. Allah evladın hayırlısını versin. Ailenin de başını yakıyorsunuz. Kaç yaşındaki babana annene yazık, en çok da üç çocuğa.Allah'a ve Kur'ana yemin ediyor ki bidaha bana o sekilde dokunmayacagini , o sebebten dolayi zatende ilac almis hep cebinde tasiyor gerekirse kulanirim diyor sorun degil diyor.
Annem babam narsist malesef. narsist olunca oyle olabiliyor bu normal. Evlatlarini ret edebiliyor narsistler.
Çocukları dövmemiştir henüz nasıl mahrum bırakır sıra onlarda…Kendiniz şiddete maruz kalmışsınız yetmemiş babanizi da bir güzel dövmüş adam şaka misiniz hâlâ neyi soruyorsunuz
Birbirlerine yumrukla dalan babayla dedeyi gördü yanicocuklarindan yaninda kavga yapmadik. sadece babam evimize geldiginde ortanci cocuk kavgayi gordu
Babasını dövmesini bile haklı çıkarmış çocukları dövse umrunda olmaz ki. Yaramazlık yaptı haketti o da babası sonuçta der oturur yerine.Çocukları dövmemiştir henüz nasıl mahrum bırakır sıra onlarda…
Hadi ana-baba narsist peki siz ve eşiniz ne? Dünyanın 8.harikası falan mı ?Esimle 6 yildir evliyim , 3 tane cocugumuz var. Birisi 2 aylik , 1 yasinda ve 3 yasinda. Cocuklarimiz hepsi daha bebek diyebiliriz..
Esimle son dönemler kavga yaptik , siddetde oldu bana vurdugu oldu. Bana yeterince anlayis gösteremedi. Sonra babam bizim eve geldi beni almak icin , babamla arasinda cok büyük kavga cikti ve birbirlerine vurdular babamin iki gözü sisti ve gözlerinden ve burnundan kan akiyordu. (not: Babam ve annem narsist , 6 yildir benle hic konusmadilar (silenttreatment).)
Sonrasinda esim tutuklandi 2 gün polis karakolunda kaldi. Ve ben ondan suanda 2 aydir ayri yasiyorum annem babam gildeyim 3 cocugumuz ile. Esim her hafta cocuklari aliyor hafta sonlari o bakiyor cocuklara. 1 ay önce ayrilik davasi acildi esime karsi.
Esimde bana diyor ayriliktan sonra hatalarimi daha iyi anlayabildim , iyice dusunebildim hatam nedir diye diyor. Sana daha fazla anlayis göstermem gerekiyordu ve aramizda tartisma olsa bile fazla ileri gitmesin diye ilac aldim diyor. Kendimi gelistirdim bu tür konularda gel bidaha deneyelim , bir sans ver bana diyor ki gösterebilim gercekten degistigimi ve hatalarimi anladigimi diyor esim.
Bu durumda sizce benim icin en iyi secenek nedir? Bir sans vermelimiyim yoksa ayrilik mi?
Senin barışasın var anacım. Herhangi bir ikilemde değilsin. Konu açmana gerek bile yok. Maksat onaylanma ihtiyacını karşılamak. Zira ailen (haklı olarak) tepki verecek siz barışırsanız.öyle kabul edip olmaz ki. kendini gelistirip degistirirse bazi konularda dusunebilirim. ki öyle diyor degistirdim diyor. sakinlestirici ilac da aldim diyor cebimde tutuyorum gerektigi an direk kulanabilirim diyor. sana daha fazla anlayis gösterecem diyor. Sana daha fazla ilgi verecem , ve sorunlarini daha iyi birsekilde cözüm diyor.
1 yaşındaki bebeğiniz doğduktan 1 ay sonra hamile kaldınız dimi ben doğru hesapladımEsimle 6 yildir evliyim , 3 tane cocugumuz var. Birisi 2 aylik , 1 yasinda ve 3 yasinda. Cocuklarimiz hepsi daha bebek diyebiliriz..
Esimle son dönemler kavga yaptik , siddetde oldu bana vurdugu oldu. Bana yeterince anlayis gösteremedi. Sonra babam bizim eve geldi beni almak icin , babamla arasinda cok büyük kavga cikti ve birbirlerine vurdular babamin iki gözü sisti ve gözlerinden ve burnundan kan akiyordu. (not: Babam ve annem narsist , 6 yildir benle hic konusmadilar (silenttreatment).)
Sonrasinda esim tutuklandi 2 gün polis karakolunda kaldi. Ve ben ondan suanda 2 aydir ayri yasiyorum annem babam gildeyim 3 cocugumuz ile. Esim her hafta cocuklari aliyor hafta sonlari o bakiyor cocuklara. 1 ay önce ayrilik davasi acildi esime karsi.
Esimde bana diyor ayriliktan sonra hatalarimi daha iyi anlayabildim , iyice dusunebildim hatam nedir diye diyor. Sana daha fazla anlayis göstermem gerekiyordu ve aramizda tartisma olsa bile fazla ileri gitmesin diye ilac aldim diyor. Kendimi gelistirdim bu tür konularda gel bidaha deneyelim , bir sans ver bana diyor ki gösterebilim gercekten degistigimi ve hatalarimi anladigimi diyor esim.
Bu durumda sizce benim icin en iyi secenek nedir? Bir sans vermelimiyim yoksa ayrilik mi?
o bügün öyle. narsistlere nasil güvenebiliriz ki? yarin bi bakmissin beni sokaga attilar cocuklarimla birlikte. evlenmek istedigimi söyledigimde de beni sokaga atmislardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?