Esime ikinci bir sans vermelimiyim? (not: büyük kavga...)

Canım bak işte bu da senin huyun iyi görüyorsun ve iyi olacak sanıyorsun... Ama bide şöyle bir karşılastirma yap ..sen aynı şeyleri yapsan sonra annesini fln dövsen o seni kabul eder miydi?
kabul ederdi. teyzesi ile de kavga etmisligim var kufurler falan. annesi ile de cok kez tartistim sorun etmiyor sizin aranizda olan bir sorun diyor.

Konu özeti: eşim beni dövdü. Sonra (narsist) babam gelip beni dövdü diye eşime yumruk attı. Eşim de babamın kafasını gözünü yardı. (Narsist) Annem babam beni 3 çocuğumla eve götürdü. Eşim bana vurduğu için çok üzülmüş cebine hap koymuş bidaha vurmam sinirlenince hap içerim dedi. Narsist babam masum eşimin yuzune nasıl attı o yumruğu hâlâ anlayamıyorum. Hem single mom mi olayim

iyinseyler yaomamis ama bazi insanlar bi kere yaoar sonra hatasini anlar ilk kez yaomissa belki yapmaz bidaha
Ney ney ney
Şiddeti meşrulaştırmak sizin yaptığınız. Bir de affet diyorsunuz ooo bu ne erkek ağızıdır böyle

babam esimin suradina yumruk atdi ve annemde esime vurdu. yani adamcagiz ne yapsin ki. hemde esimin evinde oluyor bu olay.
Şuraya kadar dedim ki anne babanıza güvenemiyorsunuz herhalde devamlı orda kalamayacaksınız. Onun için de kocanızla yeniden aynı eve girmek istiyorsunuz. Üzülürüm ama anlarım aile evinde kalamayacak işi gücü olmayan insan üç bebekle mecburen dönmeye çalışır tamam. Gelmiş sizi döven adama babanız vurdu diye adamcağız diyorsunuz. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Lütfen mantıklı düşünmeye çalışın.

kabul ederdi. teyzesi ile de kavga etmisligim var kufurler falan. annesi ile de cok kez tartistim sorun etmiyor sizin aranizda olan bir sorun diyor.
Bence siz barisin kesinlikle. Eve de bi ring alin. Turnuva duzenlersiniz. Babasi anasi danasi teyzesi sirayla ringde sportmence birbirinize agiz burun Allah ne verdiyse. Knock out garantili

Ney ney ney
Şiddeti meşrulaştırmak sizin yaptığınız. Bir de affet diyorsunuz ooo bu ne erkek ağızıdır böyle
siddet asla hata diyil kimseyede vurmaya kimsenin hakki yok hele kadinasadece belki bi kere sinirle yapmiştir diye diyorum yani cok pismansa bebeklerinin babasi sonucta bi sansi hak eder belki duzelir

siddet asla hata diyil kimseyede vurmaya kimsenin hakki yok hele kadinasadece belki bi kere sinirle yapmiştir diye diyorum yani cok pismansa bebeklerinin babasi sonucta bi sansi hak eder belki duzelir
Yuhhh yuhhh. Hıı sinirler vurmak olayı yumuşatır. Kafanız çok iyiymiş. Fazla kullanmayın eskimesin

Neye bu kadar sinirlenecek de madem sinirlendi yanındaki duvara vursun beyefendi. Kimse kendinden güçsüz diye karşısındakini kum torbası yapamaz. Gözünüzü seveyim kurduğunuz cümlelerin nereye gittiğini düşünün.

Allahtan korksa bir kadına çocuklarının annesine, kayınbabasına el kaldırmazdı. Bir de detaylı anlatıyorsunuz ağzından gözünden kan geldi diye, dağ ayısı diyeceğim de ayılar çok sevimli kalıyor, gidip kaba saba şiddet yanlısı vahşi birini bulmuşsun ailen istemedi muhtemelen narsist olmuşlar. Allah evladın hayırlısını versin. Ailenin de başını yakıyorsunuz. Kaç yaşındaki babana annene yazık, en çok da üç çocuğa.

Hadi ana-baba narsist peki siz ve eşiniz ne? Dünyanın 8.harikası falan mı ?
Ay internette okuduğunuz her yazıyla şu insanlara tanı koymayı bırakın artık. !
Yanyanayken kıymetinizi bilememiş uzaktayken anlamış bak seen..! Tabi yersen.

Senin barışasın var anacım. Herhangi bir ikilemde değilsin. Konu açmana gerek bile yok. Maksat onaylanma ihtiyacını karşılamak. Zira ailen (haklı olarak) tepki verecek siz barışırsanız.

1 yaşındaki bebeğiniz doğduktan 1 ay sonra hamile kaldınız dimi ben doğru hesapladım

o bügün öyle. narsistlere nasil güvenebiliriz ki? yarin bi bakmissin beni sokaga attilar cocuklarimla birlikte. evlenmek istedigimi söyledigimde de beni sokaga atmislardi.

Iyi yapmışlar, su herifle evlenip bir de marifet gibi 3 çocuk türeteceğine bilemiyorum artık kaçırılsaydın falan daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…