Esime ikinci bir sans vermelimiyim? (not: büyük kavga...)

Ana babanıza kafanıza göre teşhis koyduğunuza göre kocanıza geri döneceksiniz ve babanız da boş yere dayak yemiş olacak muhtemelen. O beğenmediğiniz insanların evindesiniz bakın,başınızı sokacak başka yeriniz yok demek ki.

Ben sizin yerinizde olsam babamdan özür diletirdim,kapısında paspas ederdim öyle kocayı. Hoş böyle koca yerin dibine batsın bence öncelikle ama. Neyse,ağzımı bozup da banlanmayayım şimdi

3 yilda 3 cocuk. Kadin hic lohusada olmuyor. Klitschko gibi dövüşüp cuuup peşine cocuk. Performansi üst seviye :)
zaten olan lohusadan dolayi oldu. ondan dolayi zaten kavgalar artdi evimizde. bizim yaptigimiz hata 3 cocugu pes pese yapmamizdi. arka arkaya yapmak buyuk hata oldu. 1. cocuk 4 yasina geldikten sonra bitane daha olsaydi mesela daha iyi olurdu. 4-5 yas arasinda olurdu 3 cocugunda. simdi hepsi daha bebek pes pese yaptik

2-3 ay sonra hamile kaldim evet. 3 cocukta pes pese oldu diyebiliriz.
Çok fena çok zor bu halde yaşadıklarına üzüldüm. Yani her açıdan duşunmek lazım. Ailen cocuklarla ilgilenmede destekse, sana sahip cikiyorlarsa onlarla kal bence. Huylu huyundan vazgecmez. Eger ailen eziyet ediyorsa, cocuklarina destek olmuyorsa o zaman yine kocana git demem ama dusun derim en azindan.

İki cümle yazamıyor ama maşallah narsist de narsist. Hatdahayı okuyunca gözüm kanadı.

babam esimin suradina yumruk atdi ve annemde esime vurdu. yani adamcagiz ne yapsin ki. hemde esimin evinde oluyor bu olay.
Neeee
Sen affet bu "adamcağızı" bence. Ne suçu var "adamcağızın"?
Altı üstü üç çocuğunun annesini bir güzel dövmüş. Hesap sormaya gelen kayınpederini de es geçmemiş, hakkaniyetli adam. Dövdü mü aile boyu dövüyor, hak geçmemesi önemli tabi!

Adam -kp bir olup girse belki Klichko abiyi de yıkacaklar ev ev değil ki MMA ringi .... arada anne de şeytana uyup girmiş aile boyu dövüş sporları

Vallah. Beşikdekide başini salliyor

Ben hala peş peşe 3 cocuk şokunu atlatamadim. Insanin hicmi kukusu acimaz.
Hey gidi hey... bende kadin diye geziniyorum ortada :)

o is oraya gidecek zaten. narsist ilk basta maskeyi takiyor sonrasini siz de biliyorsunuzdur. en kucuk olayda kocaman kavgalar cikartiyorlar. babam , annem ve kardesim malesef narsist.

Ay canım çenin İngilizcen mi var? Hatta kelimesini hatdaha yazan kadın single-mom diyor anahajahahhahsbwhbwjjs. Aynen single-mom aynen

yok okadar degil. cok ara sira morluk oluyordu.
Bu konu şakadır herhalde.
Ailenize narsist teşhisi koyacağınız yere dönüp zekanızı sorgulayın bence siz.
Gerçi o zeka durumu siz de olsa böyle heriflerden 6 yılda 3 çocuk yapmazdiniz ya neyse.

Ama niye? Yani yapmadan önce zor olacaği hic akliniza gelmedi?
Aşiri sorumsuz insanlarsiniz. Birini pakladiniz 3ü kaldi.
Yaşin kücük galiba ama kocan seni 3 ayda bir tartakliyormuş. Bu normal değil. Hap icerek cözülecek sorun değil. Düzgün bir terapi alsin. Sonra karar verirsin

Yanlış düşünüyorsunuz önce babası vurmuş hem de babası narsist. Kocası napsin baksın mi o da refleks olarak vurmuş bı tane ağzı yüzü yamulmus adamın. Ama narsist zaten önemli değil.
Adam cebine hap bile koymuş gelip bide narsist babadan özür mü dileyecek? Babasınin dilemesi lazım kendi evinde adama yumruk attığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…