- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.411
- 798
- Konu Sahibi barismakmiyoksa
-
zaten olan lohusadan dolayi oldu. ondan dolayi zaten kavgalar artdi evimizde. bizim yaptigimiz hata 3 cocugu pes pese yapmamizdi. arka arkaya yapmak buyuk hata oldu. 1. cocuk 4 yasina geldikten sonra bitane daha olsaydi mesela daha iyi olurdu. 4-5 yas arasinda olurdu 3 cocugunda. simdi hepsi daha bebek pes pese yaptik3 yilda 3 cocuk. Kadin hic lohusada olmuyor. Klitschko gibi dövüşüp cuuup peşine cocuk. Performansi üst seviye :)
Çok fena çok zor bu halde yaşadıklarına üzüldüm. Yani her açıdan duşunmek lazım. Ailen cocuklarla ilgilenmede destekse, sana sahip cikiyorlarsa onlarla kal bence. Huylu huyundan vazgecmez. Eger ailen eziyet ediyorsa, cocuklarina destek olmuyorsa o zaman yine kocana git demem ama dusun derim en azindan.2-3 ay sonra hamile kaldim evet. 3 cocukta pes pese oldu diyebiliriz.
İki cümle yazamıyor ama maşallah narsist de narsist. Hatdahayı okuyunca gözüm kanadı.Hadi ana-baba narsist peki siz ve eşiniz ne? Dünyanın 8.harikası falan mı ?
Ay internette okuduğunuz her yazıyla şu insanlara tanı koymayı bırakın artık. !
Yanyanayken kıymetinizi bilememiş uzaktayken anlamış bak seen..! Tabi yersen.
kocam buyuk aile kuralim fikrindeydi. bende olabilir belkide dusundum öyle yaptik iste..Benim anlamadığım neden çocuklar yaşını doldurmadan yenisini yaptığınız??
1 yili dolduranin son kullanma tarihi geciyo saniyo heralde.Benim anlamadığım neden çocuklar yaşını doldurmadan yenisini yaptığınız??
Neeeebabam esimin suradina yumruk atdi ve annemde esime vurdu. yani adamcagiz ne yapsin ki. hemde esimin evinde oluyor bu olay.
Adam -kp bir olup girse belki Klichko abiyi de yıkacaklar ev ev değil ki MMA ringi .... arada anne de şeytana uyup girmiş aile boyu dövüş sporları
o is oraya gidecek zaten. narsist ilk basta maskeyi takiyor sonrasini siz de biliyorsunuzdur. en kucuk olayda kocaman kavgalar cikartiyorlar. babam , annem ve kardesim malesef narsist.Çok fena çok zor bu halde yaşadıklarına üzüldüm. Yani her açıdan duşunmek lazım. Ailen cocuklarla ilgilenmede destekse, sana sahip cikiyorlarsa onlarla kal bence. Huylu huyundan vazgecmez. Eger ailen eziyet ediyorsa, cocuklarina destek olmuyorsa o zaman yine kocana git demem ama dusun derim en azindan.
Maşallah çok bilinclisinizonu zaten daha yapmazdim barisirsak.
Ay canım çenin İngilizcen mi var? Hatta kelimesini hatdaha yazan kadın single-mom diyor anahajahahhahsbwhbwjjs. Aynen single-mom aynenpeki ben bu 3 cocukla ne yapim ömrüm boyunca single-mom mi olmaliyim? adam kendini düzeltecekse bir sans vermek daha iyi olmaz mi? sonucta o bana cok yardim ediyordu evimizde cocuklarimizla. hatdaha ev islerinin en az 70%i o yapiyordu. cocuklari banyo yaptiriyordu uyutuyordu. simdi tüm yük benim belime bindi.
Hepsinin de narsist olmasi biraz şanssizlik olmus eveto is oraya gidecek zaten. narsist ilk basta maskeyi takiyor sonrasini siz de biliyorsunuzdur. en kucuk olayda kocaman kavgalar cikartiyorlar. babam , annem ve kardesim malesef narsist.
Bu konu şakadır herhalde.yok okadar degil. cok ara sira morluk oluyordu.
Parti mi bu?kocam buyuk aile kuralim fikrindeydi. bende olabilir belkide dusundum öyle yaptik iste..
Peş peşe üç çocuk yaparken aklınız firar mı etti?iste bende bunu diyorum ben 3 bebekle ne yapim , hepside pes pese dogurdum. bi denemek iyi olur gibi duruyor bu durumda. hic olmassa denemis olurum
Yani pespese cocuk olmamaliymis boyle bir adamdan ama olmus artik cocuklarin icin en konforlusu ne ise onu yap.o is oraya gidecek zaten. narsist ilk basta maskeyi takiyor sonrasini siz de biliyorsunuzdur. en kucuk olayda kocaman kavgalar cikartiyorlar. babam , annem ve kardesim malesef narsist.
zaten olan lohusadan dolayi oldu. ondan dolayi zaten kavgalar artdi evimizde. bizim yaptigimiz hata 3 cocugu pes pese yapmamizdi. arka arkaya yapmak buyuk hata oldu. 1. cocuk 4 yasina geldikten sonra bitane daha olsaydi mesela daha iyi olurdu. 4-5 yas arasinda olurdu 3 cocugunda. simdi hepsi daha bebek pes pese yaptik
Yanlış düşünüyorsunuz önce babası vurmuş hem de babası narsist. Kocası napsin baksın mi o da refleks olarak vurmuş bı tane ağzı yüzü yamulmus adamın. Ama narsist zaten önemli değil.Ana babanıza kafanıza göre teşhis koyduğunuza göre kocanıza geri döneceksiniz ve babanız da boş yere dayak yemiş olacak muhtemelen. O beğenmediğiniz insanların evindesiniz bakın,başınızı sokacak başka yeriniz yok demek ki.
Ben sizin yerinizde olsam babamdan özür diletirdim,kapısında paspas ederdim öyle kocayı. Hoş böyle koca yerin dibine batsın bence öncelikle ama. Neyse,ağzımı bozup da banlanmayayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?