Esime ikinci bir sans vermelimiyim? (not: büyük kavga...)

Babanın kızı dayak yemiş ama. Benim çocuğumu döveni ben de gider evinde döverim. Hatta evinden dışarı çıkartır bir posta da sokakta döverim. Yok öyle şey.

Akıllarda tek soru

Neden 3 bebek?

Babanın kızı dayak yemiş ama. Benim çocuğumu döveni ben de gider evinde döverim. Hatta evinden dışarı çıkartır bir posta da sokakta döverim. Yok öyle şey.
esim MMA kafes dövüscüsü yani silah veya bicakda yaninizda getirmeniz tavsiye edebilirim bu durumda.

Bu da yeni moda oldu bir bana henüz narsist tanısı koyan olmadı herhalde.
Kusura bakmayın da siz de herkesle ya kavgalısınız ya geçinemiyorsunuz: eşiniz, anneniz, babanız, kardeşiniz, kayınvalideniz, eşinizin teyzesi bunlar benim anladıklarım. Acaba biraz geçimsiz olabilir misiniz? Öfke kontrolü sorununuz var mı? Hani bir olay vardır haklılık payınız vardır da acaba siz de benzinle mi gidiyorsunuz?

Hayir o saydiklarin hep narsist. Ondan kavga cikiyo

Böyle bir sulalede olduğu için Allah da lütuf olarak eşini göndermiş konu sahibine
Akıllarda tek soru

Neden 3 bebek?
büyük aile kuralim diyordu esim. ve pes pese 3 tane yaptik. ve gercekten cok zor suan annem babam gildeyim ve zor durumdayim. uyku verdirmiyorlar insana. anneminde kemik sorunlari var oldugu icin fazla yardimda edemiyor.

esim MMA kafes dövüscüsü yani silah veya bicakda yaninizda getirmeniz tavsiye edebilirim bu durumda.
O yüzden herkesi dövebilir di mi adamcağız? Şaka gibisiniz gerçekten insanların sinirlerini zıplatmak için konu açmışsınız resmen. Ona buna teşhis koyacağınıza dönüp bir kendinize bakın. Ben sadece çocuklara üzüldüm. Dik duruşlu bir anneleri yok maalesef.

Siz benim yerimde olsaydiniz bir tane sans vermezmiydiniz? 3 bebege bakmak ölüm demektir. 5 yil icinde 10-15 yil yaslanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…