Eşime Ilk Günkü Gibi Aşiğim Diyenlere Inaniyormusunuz

eşime ilk günkü gibi aşığım diyenlerdenim.5. yılımızdayız. birde 14 aylık kızımız var. eşim işten gelince kalbim öyle çarpar ki tarif edemem. eşim sık sık arar, ama her aradığında hemen açarım telefonunu , bir an önce sesini duymak için. aşk nedir? heyecan değil midir? kalp çarpması değil midir ? ben aşkı böyle biliyorum. zordur asker eşi olmak , zordur denizci eşi olmak, yol gözlemek, beklemek,özlemek, ama aşkım ve sevgim hiç bitmedi.aksine daha da arttı.allah herkese böyle aşk dolu evlilikler versin... :nazar: :69:

Aşık olmak ilk heyecan ilk heves gibi birşey zaten. Flört dönemlerinde kısıtlı zamanlarda buluşmak birşeyleri o zamana sığdırmaya çalışmak hayallar kurmak bunlardır aşk kalbin deli gibi çarpması. Ama evlilikte aşk şekil değiştiriyor. Aynı evde yaşamaya başlıyorsunuz bir kere tabii ki ev arkadaşı gibi olmayın ama sevgiye, fedakarlığa ve aynı hayat gailesi için savaşmaya başlıyorsunuz flört ederken herşey toz pembe oluyor aşk önceliğiniz oluyor borç, ev geçindirme ve çocuk sorumluluğu olmuyor aşktan başka düşünecek pek birşeyiniz olmuyor ama evlendiğiniz zaman elbette hata mücadelesinden o aşkta da değişmeler oluyor. Eğer eşinizle aranızda güven varsa, ortak paylaşımlarınız varsa, sevgiyle birbirinizin gözlerine bakıp değer verdiğinizi hissettirebiliyorsanız elele verip hayata karşı duruyorsanız bu da aşktır zaten.. Ben 3.5 senedir evliyim hala ilk günkü gibiyiz ilgi ve şefkat anlamında..

8 yıllık evliyiz,2 yılda üniversitede beraberdik.Onu ilk gördüğüm anda aşık oldum :) ve telefonuma tutkum yazdım hiç değişmedi :) hatta okuldan arkadaşlarımızla görüştüğümüzde hep aynısınız ne zaman normal evli çiftler gibi olucaksınız derler :) bazı şeyler insanların elindedir.Sevgi,aşk,tutku,saygı,heyecan bunları yaşamak yada yok etmek karşılıklıdır.

8 yıllık evliyiz,2 yılda üniversitede beraberdik.Onu ilk gördüğüm anda aşık oldum :) ve telefonuma tutkum yazdım hiç değişmedi :) hatta okuldan arkadaşlarımızla görüştüğümüzde hep aynısınız ne zaman normal evli çiftler gibi olucaksınız derler :) bazı şeyler insanların elindedir.Sevgi,aşk,tutku,saygı,heyecan bunları yaşamak yada yok etmek karşılıklıdır.

börtülböcek e sonuna kadar katılıyorum
biz de sadece tarihler farklı
biz 6 yıl flört ettik
14 aylık evliyim kocama deli divaneyimmm:69::69:

ben kocama ilk günki gibi asIK degilim,
ilk günden dahada asigim :69:
inanan inansin inanmayan inanmasin, benim biricigim biliyor ya o yeter bana

evlilikleri 20 yılı geçtiyse,inanıyorum.daha 20 yıl dolmadan,onla her hali her durumu görmeden,sınavlardan geçmeden,ilk günkü gibi aşığım lafını etmemelisin bence.

bizimkisi daha yeni ama insallah ask kalir..cünkü asik oldumu insan daha farkli bakiyor esinee..:21:

walla ben geliceği zaman heyecandan ölüyorumm midem bulanıyorr:D şu an askerde izne geliceği zaman heyecandan yataklara düşüyorummm:D

ben kocama ilk günki gibi asIK degilim,
ilk günden dahada asigim :69:
inanan inansin inanmayan inanmasin, benim biricigim biliyor ya o yeter bana

al bendende o kadar tanidikca olaylara karsi farkli acisini gordukce ve hergunbirsuru testten gectikce daha da cok seviyorum ben esimi!!

"AşK" müthiş bir heyecan, yoğun bir duygu.. Bunu yaşatmak kişilerin elinde bence.Yani evlendikten sonra koca, karısını "tapulu malı" olarak görüp de , onu ve onun sevgisini kaybetme korkusu olmaksızın hareket ederse , ya da kadın kocasına "benim artık nasılsa" düşüncesiyle hareket edip de ev arkadaşıymış , evin hizmetçisiymiş ,çocuklarının anasıymış gibi davranırsa sadece elbette aşk kalmaz.
Şunu söylemek istiyorum "AşK" özen ister, itina ister; yaşatılmak ister... Yaşatanlar vardır muhakkak ama çok çok azdır.

Ben eşimi ilk tanıdğım günden şuanda daha çok aşığım. birlikteliğimizin 2.5 yılı evliliğimizin 6 ayındayız şuanda, ve eşimde de bunu hissediyorum. birbirimize daha da bağlanıyoruz. Allah bozmasın. Aşk bitmez diyenlerdenim.

elbette ınanıyorum bızzatta yasıyor ve yasatıyorum 13 yıldır beraberım eşimle ılk gunkı gıbıde asıgız bırbırımıze eve gelmesını ıple cekıyorum o geldıgınde evımızde zaman duruyor bende tamamen eşim oluyor hersey yuvamıza neşe gelıyor bırde kızımız var 3 yasında o dahada buyuttu aşkımızı :)))))) ve 6 yıl flort ettık eşimle aşk hiç bitmezzzzz sevgı saygı ve sadakat surdukce....

ben eşimi 3 yıldır tanıyorum 1 yıldırda ewliyiz ilk günki gibi sewmiyorum..........
daha çok sewiyorum......

Son düzenleme:
tabiyki inanırım..
ama elbette yalan söyleyen de vardır..
benim duyduklarımın söylerken gözlerinin içi parlıyordu...
hem zaten birbirine aşık olan eşler çok bariz belli oluyorlar...
ben de ilk günkünden daha fazla aşığım kocama...ve tek isteğim dahada dahada aşık olmak....

karı koca arasındaki yoğun duygunun adı ille de AŞK mı olmalı.

seneler geçtikçe bence aşktan daha kıymetli duygulara bırakıyor yerini.

emek,paylaşma bir elmanın iki yarısı gibi.en güzeli ortak kurduğunuz yuva.

biraz ayrı kalınca hemen,bir araya gelelim de iki çift laf edelim isteği.

canın sıkkın olunca istediğin kadar sarılıp yargılanmaksızın derdini anlatabilmek

çocuğumuz en çok bana benziyor,yok bana benziyor diye didişmek:)

çocuklarımız=biz diye cümleye başlamak

bu ayda maaşı yetiremedik diye oflayabilmek:)

yoruldum valla deyip eline süpürgeyi tutuşturabilmek

ben biraz kitap okuyayım bir çay koyar mısın diyebilmek

akşama bir planın var mı Ayşeler e gidelim mi diyebilmek

annenden çok şey öğreniyorum iyi ki var diyebilmek

neyse hadi iki yumurta kıralım da yiyelim diyebilmek

vs.vs.vs.

Cenap Şahabettin ''aşık olarak evleneceğime gözü kapalı evlenirim ''demiş.

ne kadar hoş anlatmışsın. Ben 5 yıllık birliktelik sonunda 8 aylık evliliği olan biri olarak ilk günlerimi düşünüyorum da şuan hayır aşık değilim. Ama yukarıdaki dizeleri birebir yaşıyorum. önemli olan da bu bence..

3 yıldır evlıyım ve kocamı cok sevıyorum,,bensız asla uyumaz,aynı yastıga basımızı koydugumuzda senı sevıyorum der sıkı sıkı sarılıp uyuruz bırbırımıze, ıyıkı senınle evlenmısım der durur,ben de oyleyım,bekarken surundurmustu bızımkısı benı,sımdı benım oldu ya bal kaymak bana o:)

Eşimm benim herşeyim.:nazar:Rabbim herkese mutluluklar nasip etsin ama ben eşime ilk günden daha fazla aşığım.Onun sesini duymadan huzurum olmaz benim aynı şeyler eşim içinde geçerli bundan eminim.Rabbim eşlerimize sağlık nasip etsin evlerimizden huzuru eksik etmesin inşallah....Her evde ufak tefek tartışmalar olur anne evlat arasında bile tartışma olur sonuçta evliliğin tuzu biberi amaa onun bile yeri çok ayrı...Hasta olduğumda üstüme titreyen en pasaklı halimle bile iltifat edebilenn çekilmez hallerimi çeken isteklerime saygı duyan eşimi çok ama çok seviyorum.:nazar::nazar:...Bütün herkesin sevgisi daim olsun inşallah....:48::123::103::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X