Eşime inanmadım ama bekliyorum, sizce ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aesg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aesg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
74
19
8
24
Herkese iyi geceler bu saatte uykum kaçtı içindekini sizlerle paylaşıp fikir almak istedim bundan 2 ay önce yani ben doğum yapmadan 15 gün önce eşim covid oldu ben hamile olduğum için ev de kalmamami annemle beraber kalmamı söyledi annemlerde kalmaya başladım covidin 10. Günü esim kendini iyi hissedince eve geçtim aradan 1 ay geçti esimin telini kurcaladim covid olduğu gün 1 bekar 1 de evli adamı bize davet etmiş öncesinde onlar eşime rakı masası fotosunu atmışlar erkek erkeğe fotoda kızlar yok ama yanlarında konuşmadan anlaşılıyor kızlar var getirin kızları ev boş takılırız demiş öncesinde yapılmış arkadaşıyla telefon görüşmesi var onlarda covidsin bize bulaşır başka zaman seni de davet ederiz daha once davet ettik gelmedin demişler eşime bu nasıl msj sen bekarmisin yakıştıramadım ben hamileyken senin böyle yapmanı dedim oda şakalasiyoruz ciddi bir yazışma değil orası annesi gilin evi bekar evi değil falan dedi ama daha önceden yanımda telle konuşurken arkadaşı bekar evi var gel takılırız dedi eşim hemen teli kıstı yok oğlum ne jsim var dedi bende o sıra ters ters bakıyordum ve daha önceden kendisini davet eden adamı yazık ya karısını aldatıyor diye bana anlatıyordu ben ona kızları mı çağırdın diyince saçmalama murat evli bir tek Ahmetin sevgilisi vardı bende o kızlami takılacam onları çağırdım sadece o işin esprisi dedi bende ona inanmadım salak yerine koyma illa çıkar kokusu dedim öyle bir şey olmadığı için çıkmaz dedi şimdilik inanmadığımi belirtip bekliyorum sizce ne yapmaliyim

Konuyu hangi kisma acacaginizi bilemeyip erkek infertilitesine mi actiniz

Esiniz tam bir seref yoksunu, her anlamda

Mune Kazen salon-wc durumu var sanirim

Yat uyu bence

Konuyu hangi kisma acacaginizi bilemeyip erkek infertilitesine mi actiniz

Esiniz tam bir seref yoksunu, her anlamda

Mune Kazen salon-wc durumu var sanirim
Hayir kelimenin tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyordum internetten bakınca çok yanlış yere actigimi anladım

Ben sana asla ihanet etmem çocuğumu görmek bir daha nasip olmasını falan diye yeminler etti tanıyamıyorum ya böyle bir şey içinde yemin eder mi
Bizim ex de demisti ki "Eğer sandığn gibi bir şey varsa çocuğun büyüdüğünü görmeyeyim."
Görmüyor da zaten,ayda iki kez görme hakkı var

O yeminlere bakmayın hiç, zora gelince her şey üzerine yemin edebilir erkekler. Siz kızdım diyorsunuz ama ben de çok sakin buldum aslında sizi. Hoş inanmamışsınız ama böyle bir durumun esprisi dahi yapılmaz ki. Nereden tutsan elinde kalıyor adamın söyledikleri. Hiç durmayın onunla, her fırsatta yapacaktır.

eşiniz güvenilecek bir adam değil, madem karı kız düşkünüydü neden evlendi.
bilmiyorum ama bence sindirmeyin sakince beklenilecek bir şey değil bu. üzüldüm sizin adınıza.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir söz var boşa söylenmemiş .Henüz aldatmadıysa da aldatacak. Taviz vermeyin , aldatmasını da beklemeyin.

Anlattıklarınızdan ben aldattığını düşünmedim. Arkadaşları da covid olduğunu biliyormuş, görüşmemişler. Ama bu kadar yavşak bir arkadaş çevresiyle takıla takıla sonu hayırlı olmaz.
Bu tiplerle ilişkisini kesmesini istemek hakkınız.
Böyle sürekli cinsellik şakası yapan hanzolardan nefret ediyorum aynısını kız arkadaşlarınız size yapsa eşiniz tolere eder mi? Siz oo adamları da alın gelin bana eğleniriz diyebilir misiniz?
Yani şaka da olsa bazı şeyler böylece sadece erkekler için normalleşiyor aynısını kadin dese ismi .....'ya çıkar.

Kimse yangına körükle gitmesin yukarıdaki anlatılanda aldatma değil de çakal arkadaş tipleri ve onların peşine meraklı bir eş var.. Aldatmamış olabilir ama aldatmayacağı manası da taşımaz hele böyle saçma salak arkadaşları varken

Adam eve kadın çağırıyor sende yakıştıramadım sana mı diyorsun..Nesin sen buzdolabı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…