- Konu Sahibi denizerdem
-
kardeşin doğuma kadar kalsaymış keşke
eşin gerçekten düşüncesizlik etmiş, allah korusun sn lerle neler neler olabilir, yanından ayrılmamalı son on gün, 10 gün devamsızlık yapıversin rapor alsın kahveye gitmemek için
keşke eve almamazlık yapmasaydın malesef şuan eşin nasıl olursa olsun ona ihtiyacın var, doğuruyorum dersin tavır yapar gelmez falan, beklenir yani erkek milleti
sonunda noldu merak ettim, almışsındır artık içeri, konuyu 3 gibi açmışsın saat 11 olmak üzere
Bence dogum sancım tuttu de ara onu ne yapcagımı bılmıyorum de bakalım gelıcekmı ama sakın yalan soyledıgını soyleme gercegıne ınanmaz eger ona bıle gelmıyorsa ne dıyecegımı bılemıcem
bence annen yada kızkardeşini yanına çağır acil. eşini bir süre alma eve.telefonda açma en ufak laf söyleme ve çocuğunun yüzünü de gösterme bir süre. sürünsün ve boşanmak isterse de boşanma taraftarı olma derim ailesi araya girerse de oralı olma. ama senin bu haline vicdan yapmayan bir erkekle bir ömür geçirmek ne kadar doğru? çocuk büyür bir şekilde.
Allah akıl fikir versin bu erkek milletine
babanda seni savunmamış cevabını verememiş kayınbabanın yanlış yapmış
keşke seni destekleseydi bugün yarın doğuracak hamile karısını bırakıp kahveye niye gidiyor o evde yokken kızımın başına birşey gelse hesabını kim verecek deseymiş
eşinin bu huyunu bırakacağını sanmıyorum canım insanlar alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmezler
inşallah bir orta yol bulursunuz barışırsınız
tlfunu kapatmış o bana tavır yapıuor daha umrun da mı bebek ben işte beni üzen bu rahatlığı ve sorumsuzluğu
hmm o zaman kayınvalıdeni arar herkesı kaldır ayağa nasıl olsa ona haber gider dogum sancısı gıbı cok sancım var dersin ama sonra kımseye yalan oldugunu soyleme ayaklansınlar bakalım bır nolaak
canm benm kayınvalidem benim için kılını kıırdatmaz oğlu haksızda olsa yinede suçlamaz zaten onların umrunda olsa eşimde bu kadar abartmazdı olayı bir de ben hiç rol kesemem ki bu sefer gerçek ten olur inanmaz zaten anneme gel dedim artık
kızmakta üzülmekte haklısın benim eşim evden işe işten eve ama evdeykende sürekli pc başında olmasına bile dayanamıyorum bi de dışarda olsa napardım bilmiyrm ama eşinizi sokakta bırakmayın kimseniz yokmuş orda gece bişey olsa naparsınız tek başınıza. inş bebek olunca bağlanır eve fazla üstüne gitmeyin ki bu seferde cocugu bahane edip kaçmasın evden. düzelir inşallah.
hmm anladım rol yapamazsan yapma canım inanmazlar gerçeğine umarım düzelir bu nasıl bir eş anlayamadım seni bırakabılıyo ya hemde 10 gun var dogumuna neyse annen gelıyor allahdan
hmm anladım rol yapamazsan yapma canım inanmazlar gerçeğine umarım düzelir bu nasıl bir eş anlayamadım seni bırakabılıyo ya hemde 10 gun var dogumuna neyse annen gelıyor allahdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?