eşime kapıyı açmadım bi bakın haksız mıyım

denizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
249
0
66
Ankara
mrb eşim bugün saat on gibi geldi akşam ve ben kapıyı açmadım çünkü artık bıktım dışarı hayatından kahve kültüründen geç gelmelerinden üstelik hamileyim ve doğumuma 10 gün kaldı artık sabrım taştı yaşadığm yerde ben ailemden akrabalarımdan kimse yok yani eşimden başka kimsem yok kendisine kapıyı açmadım sonra bana msj attı tehtit etti aradan bi saat geçtikten sonra tekrar msj attı bu son mesajm açıcan açmıcan mı dedi ben 4 yıldır yalnız kalmaktan sıkılıdm bıktım zaten alıştım yalnızlığa gelme gerek yok dedim ve telefonunu kapattı aynı zamanda benim bebeğin her an gelme ihitmali de var çünkü nstede sürekli sanci çıktı ve beni bu halde bıraktı yalnız bundan önce ramazan boyunca kardeşim yanımdaydı yalnız değilim diyordum sorun etmiyodum ama kardeşim gitti ramazan boyunca da iftardan sonra çıkar gece birlerde gelirdi dediğim gibi kardeşim var diye bi şey demiyordum annm 5 gün sonra gelicek dayan dedim sık kendini yanımda ol zaten annm gelicek yine taviz vermedi kusura bakmayınçok kötü olduğum için düzgün cümle kuramıyorum kendini ifade edemiyorum ama o kadar dolu ve üzgünüm ki çok ağladım bu saat oldu uyumadim allaha havale ediyorum kendisini bebeğime üzülüyorum böyle bi ortamda nasıl büyücek diye

erkek milleti işte...

eğer gece çıkma alışkanlığı varsa değişmeleri zor...

acil bir durum olursa 112 yi çağırın. belki arabada falan yatıyor olabilir mi?

açıkçası sizin anlattıklarınıza bakınca eşinizin hatalı olduğunu fark ettim ancak böylesine kritik bir zamanda fevri tepkiler vermeniz hata olmuş. hamileliğin verdiği hormonel değişimlerin de etkisi olmuştur tabii bir şey diyemem, ama sorunlarınız bu şekilde çözülmez, daha çok eşinizin de yaptığı gibi inatlaşma formuna dönüşür.

erkek milleti işte...

eğer gece çıkma alışkanlığı varsa değişmeleri zor...

acil bir durum olursa 112 yi çağırın. belki arabada falan yatıyor olabilir mi?

yok canım annesigil bu şehirde benim ailem yok zaten artık muhatabim babalarımzmış kendisiyle muhattab olmucakmışm bu iş bitmiş öle dedi en son msj atıp

haklisn ben fevri davranmış olablrm ama eşimn rahatlığı artık brni bıktırdı ne olursa olsun taviz vermiyo surekli kendi istedği zamanda geliyo bi bayan eşinin geliş saatini bilmez mi benim eşimn bi saati kafasina estiği gibi sadece ders alsn istedim ama yine üste çıktı

yazdıklarınızı okuyunca annem aklıma geldi.. Babam da öyle kahveye gider gece yarılarına kadar gelmezdi, annem deli olurdu..sinirini de çogunlukla bizden cıkarırdı, elinde olmadan.. eskisi kadar olmasa da gerçi hala gidiyor ama annem artık eskisi gibi umursamıyor..
Annem de kapıyı kitler sokmazdı eve, babam da ya balkondan çıkar girerdi, ya bize açtırırdı kapıyı (baba olarak o kadar iyidir ki asla kıyamazdık kapıda kalmasına) , ya da anneannemlere giderdi..
Ha bir de annem kahveye gider baskın yapardı.. hamileydi o dönemler küçük kardeşime, sırf babamı utandırmak için kahvenin kapısına gider her akşam alır gelirdi,(kendi girmezdi içeri, erkek kardeşimi yanına alır onu içeri yollardı) babam o an kızardı, utanırdı babam beni rezil ediyorsun millete diye, ama ertesi gün olmasa bir sonraki gün gene giderdi.. maalesef huylarından vazgeçmiyorlar böyle kolay kolay..
Şimdi küçük kardeşim kahveydi sigaraydı merak edince babam küplere biniyor, annem de, 'hiç kızma boşa, sayende daha karnımdayken kahve önlerinde gezdi çocuk'' diyor.. gülüyorum ben de hallerine şimdi :)
Sizi çok iyi anlıyorum ve Allah sabırlar versin diyorum..

çok iyi yapmışsın afferim sana...aslında bana kalsa doğuma kadar sokmam onu eve...bakma sen artık babalarımız muhatap olacak biz muhatap olmicaz bu iş bitti dediğine..hepsi palavra ..hepsi kuru tehtit..erkek milleti böyle..sıkışınca nerden vursam diye bakıyor..kolaymı karnı burnunka karısını terketmek..hemde kabahatliyken..o kapıyı açmıyorsan keyfinden değil heralde..her an doğum yapma riski olan karısını bırakıp kahve köşelerinde oyun oynayan düşüncesizce davranan o..
bence hiç fevri davranmamışsın..doğru yapmışsın..hakettiğini vermişsin..ve senden özürdileyene kadarda açma..açsan bile sana söylediği lafları yedir ona..artık seninle muhatap değilim bu iş bitti de..babalarımız muhatap olsun de..istemiyorum ben böyle bir koca..alıştım zaten yalnız yaşamaya ayrılmak bana çokta zor gelmeyecek bitti de..

seni bu halde bıraksında göreyim...asıl sen onu tehtit et...afferim sana çok iyi yapmışsın..

Seninki demekki son radde olmuş bunca zaman içine atmışsın ee malum birgun fırlayacaktı dışarıya bence iyi yapmıssın belkı anlar hatasını tam dogum uzere heran hersey olur dusuncesıyle yanında olmalı bişi olsa nerde sokak köşelerindenmi topluyacan kocanı hem varya kımse kolay kolay kurulu düzenini bozmaz blöf yapmıştır sakın yeme ve ne olursa olsun kararlarının arkasında dur kaybedecek neyın var zaten yanlızsın gölge etme başka ihsan istemem senden de sende blöf yap tabiii yerse sen kocanı tanırsın bılırsın canım....allah hakkında hayırlısını versın bebegını sana bagıslasın....

haklısınız esınızın bazı seylerı dusunmesı gerekıyor sonucta hamılesın heran teklıdesın zaten dogumuna az kalmıs.ama suan esını dusunme bebegıne odaklan onu kucagına alacagın zamanı dusun esın hatalı

kardeşin doğuma kadar kalsaymış keşke
eşin gerçekten düşüncesizlik etmiş, allah korusun sn lerle neler neler olabilir, yanından ayrılmamalı son on gün, 10 gün devamsızlık yapıversin rapor alsın kahveye gitmemek için

keşke eve almamazlık yapmasaydın malesef şuan eşin nasıl olursa olsun ona ihtiyacın var, doğuruyorum dersin tavır yapar gelmez falan, beklenir yani erkek milleti
sonunda noldu merak ettim, almışsındır artık içeri, konuyu 3 gibi açmışsın saat 11 olmak üzere

Son düzenleme:
ne insanlar var ya artık bu erkek milletinden resmen nefret etmeye başladım erkek düşmanı oldum allah vijdan merhamet anlama kapasitesi versin bu erkeklere sen çok haklısın cnmm tepkini koydun madem devam etttir babalarınız seni haksız görmicektir söyle böyle böyle die gece yarılarına kadar yanlız kalmaktan bıktımm die ölede hayat geçmezki helede doguma 10 gün kalmış bitti die msj atan bir erkekden ne hayır gelirkii halen haklı görüyo kendini evliyse sorumlulugu bilecek

yok canım annesigil bu şehirde benim ailem yok zaten artık muhatabim babalarımzmış kendisiyle muhattab olmucakmışm bu iş bitmiş öle dedi en son msj atıp

bu cümleleri ne kadar düşüncesizce...çocuğu doğacak...içinde kıpırtı olmadığı gibi sahiplenme iç güdüsü de yok. canım yaşam tarzı çok zor değişir, alışkanlıklar çok çok zor değişir. psikologlar der ki " analarızın 30 yılda öğrettiğini biz 3 günde değiştiremeyiz" derin ve güzel bir cümle bence. yine de Allah ıslah etsin, biraz vicdan versin.

hayırlı sağlıklı ve huzur içinde doğumunuz olsun.Allah eşinizi ıslah etsin,elbetteki hamile insan doğuma yakın evde yalnız bırakılmaz,eşiniz çok gamsızmış eşinizin ailesinden birisini mutlaka yanınıza çağırın..Allah eşinizide ıslah etsin.

Aynen katılıyorum arkadaşa..

canım ben de iyi yaptığımı düşünüyorumda ama sabah annem aradı niye kavga ediyosunz babasi babami aramis babamda anneme kızmış bu beni yıktı ben burda şu halimle neyin mücadelesını veriyorum babam beni haksız görüyü ben isterdim ki babamda babasına benim kızımı yalnız bırakmaya ne hakkı var desinams onun babası ayıp demi senın kızın böyle yapıuo demiş benim oğlum çok üzüldü demiş işe bile gitmedi düşün suçlu kendisi üste çıkanda kendisi

canım blöf yapcamda arkamda duran kimse yok ki annm var ama onun da derdi üzülürm bebeğe bana bi şey olur korkusunda az kalmış biraz dahs dayansaydın diyor ama bendeki sabır taşı çatladı

oğlum çok üzüldü mü demiş, bu arada torununu düşünen kimse yok yani

evet haklısın cnm çünkü ağladıkça üzüldükçe vicdan azabı çekiyorum bebeğime zarar vericem diye onu düşünmeyelim

Esıne soyleyecegım cok sey var aslında ama sımdı ban yemeye nıyetım yok ...
Baban senı savunmazsa cok zor bunlarla basetmen

Bence dogum sancım tuttu de ara onu ne yapcagımı bılmıyorum de bakalım gelıcekmı ama sakın yalan soyledıgını soyleme gercegıne ınanmaz eger ona bıle gelmıyorsa ne dıyecegımı bılemıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…