- Konu Sahibi denizerdem
-
erkek milleti işte...
eğer gece çıkma alışkanlığı varsa değişmeleri zor...
acil bir durum olursa 112 yi çağırın. belki arabada falan yatıyor olabilir mi?
açıkçası sizin anlattıklarınıza bakınca eşinizin hatalı olduğunu fark ettim ancak böylesine kritik bir zamanda fevri tepkiler vermeniz hata olmuş. hamileliğin verdiği hormonel değişimlerin de etkisi olmuştur tabii bir şey diyemem, ama sorunlarınız bu şekilde çözülmez, daha çok eşinizin de yaptığı gibi inatlaşma formuna dönüşür.
yok canım annesigil bu şehirde benim ailem yok zaten artık muhatabim babalarımzmış kendisiyle muhattab olmucakmışm bu iş bitmiş öle dedi en son msj atıp
çok iyi yapmışsın afferim sana...aslında bana kalsa doğuma kadar sokmam onu eve...bakma sen artık babalarımız muhatap olacak biz muhatap olmicaz bu iş bitti dediğine..hepsi palavra ..hepsi kuru tehtit..erkek milleti böyle..sıkışınca nerden vursam diye bakıyor..kolaymı karnı burnunka karısını terketmek..hemde kabahatliyken..o kapıyı açmıyorsan keyfinden değil heralde..her an doğum yapma riski olan karısını bırakıp kahve köşelerinde oyun oynayan düşüncesizce davranan o..
bence hiç fevri davranmamışsın..doğru yapmışsın..hakettiğini vermişsin..ve senden özürdileyene kadarda açma..açsan bile sana söylediği lafları yedir ona..artık seninle muhatap değilim bu iş bitti de..babalarımız muhatap olsun de..istemiyorum ben böyle bir koca..alıştım zaten yalnız yaşamaya ayrılmak bana çokta zor gelmeyecek bitti de..
seni bu halde bıraksında göreyim...asıl sen onu tehtit et...afferim sana çok iyi yapmışsın..
çok iyi yapmışsın afferim sana...aslında bana kalsa doğuma kadar sokmam onu eve...bakma sen artık babalarımız muhatap olacak biz muhatap olmicaz bu iş bitti dediğine..hepsi palavra ..hepsi kuru tehtit..erkek milleti böyle..sıkışınca nerden vursam diye bakıyor..kolaymı karnı burnunka karısını terketmek..hemde kabahatliyken..o kapıyı açmıyorsan keyfinden değil heralde..her an doğum yapma riski olan karısını bırakıp kahve köşelerinde oyun oynayan düşüncesizce davranan o..
bence hiç fevri davranmamışsın..doğru yapmışsın..hakettiğini vermişsin..ve senden özürdileyene kadarda açma..açsan bile sana söylediği lafları yedir ona..artık seninle muhatap değilim bu iş bitti de..babalarımız muhatap olsun de..istemiyorum ben böyle bir koca..alıştım zaten yalnız yaşamaya ayrılmak bana çokta zor gelmeyecek bitti de..
seni bu halde bıraksında göreyim...asıl sen onu tehtit et...afferim sana çok iyi yapmışsın..
Seninki demekki son radde olmuş bunca zaman içine atmışsın ee malum birgun fırlayacaktı dışarıya bence iyi yapmıssın belkı anlar hatasını tam dogum uzere heran hersey olur dusuncesıyle yanında olmalı bişi olsa nerde sokak köşelerindenmi topluyacan kocanı hem varya kımse kolay kolay kurulu düzenini bozmaz blöf yapmıştır sakın yeme ve ne olursa olsun kararlarının arkasında dur kaybedecek neyın var zaten yanlızsın gölge etme başka ihsan istemem senden de sende blöf yap tabiii yerse sen kocanı tanırsın bılırsın canım....allah hakkında hayırlısını versın bebegını sana bagıslasın....
canım ben de iyi yaptığımı düşünüyorumda ama sabah annem aradı niye kavga ediyosunz babasi babami aramis babamda anneme kızmış bu beni yıktı ben burda şu halimle neyin mücadelesını veriyorum babam beni haksız görüyü ben isterdim ki babamda babasına benim kızımı yalnız bırakmaya ne hakkı var desinams onun babası ayıp demi senın kızın böyle yapıuo demiş benim oğlum çok üzüldü demiş işe bile gitmedi düşün suçlu kendisi üste çıkanda kendisi
haklısınız esınızın bazı seylerı dusunmesı gerekıyor sonucta hamılesın heran teklıdesın zaten dogumuna az kalmıs.ama suan esını dusunme bebegıne odaklan onu kucagına alacagın zamanı dusun esın hatalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?