eşime karşı bir ilgisizlik başladı

isimsiz17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
7
1
1
31
merhaba arkadaşlar..
ben 4 senelik evliyim ve bu evlilik içerisinde esimle ve aile ile çok aşırı kavgalarimiz oldu.. cogu kez boşanma aşamasına geldik.. bir tane çocuğum var ama ben hamile iken bile bu kavgalarımız hiç durmadı ve sinir krizleri gecirdim..ben eşimden olan bir şeyi istememekte başladım.. ama şuan çok şükür iyi ki olmuş diyorum..
şuan biz eşimin işinden dolayı ayrıyız 1 2 ayda bir görüşüyoruz ve ben oğluma tek başıma bakıyorum ve o kadar zor bir bebek ki bazen dayanacak gücüm kalmıyor.. psikolojik olarak çökmüş durumdayım.. ve eşime karşı bir soğukluk başladı bende.. beni aradığında konuşmak bile gelmiyor artık içimden..bu 4 sene içinde çok yıprandım ve şuan ayrı kalmamız ve bebegimize tek başıma bakmam beni çok zorluyor artık..
eşim her defasında beni sevdiğini söylüyor ama artık ben ona karsi birşey hissedemiyorum.. bu beni o kadar üzüyor ki..acaba bu sevgisizlik ayri kalmamizin da bir payı var mıdır

düşünki eşi yurt dışına çalışmaya gittmiş nice insanlar var geri dönmesi 6 ayda bir yada yılda 1 oluyor bence şanslısın

eşine gelinca bence gelmek istese gelir haftada 1 yada 15 gün yada ayda bir saydıklarım asker polis dışında çünkü ülkemizdeki ulaşım ağı çok gelişmiş

soru kavgalarınız eşinin ailesiylemi yoksa kendi ailenlemi

Napıcaksın belli ki ipler kopmuş sende boşanacak gücün varsa boşanacaksın yoksa da hayatına devam edeceksin.

(beni aradığında konuşmak bile gelmiyor artık içimden)
mesafeler ah şu mesafeler gerçekten mesafeler aşkı öldürmesede azaltıyor
aşktan çok mecburiyete dönmüş sevgin batıpta tekrar doğan güneş gibisin batarkende yanında değil doğarkende yanında değil sen yinede aydınlat ışığınla eşini
daha genceciksin bu gurbet sana bu ayrılık sana
hele bi sor kendine neden bu ayrılık 3 tane çocuk yok 1 tane bence eşin nereye sen oraya git
mesela en büyük varlığın cocuğun sadece büyütmek sana mı kaldı birazda o zorluğu görsün

Eşim vefat etti kızıma tek başıma bakıyorum hayattayken de 1 kez gece kalkmış değil sırf bunun için eşinden soğufuysan hiç sevmemişsin şimdiki aşklar yalan olmuş

Bence bu hemen boşanmanız için yeterli bir sebep değil. Birlikte terapiste gidin ya da bebeğinize bakacak biri varsa bir günü kendinize ayırın; kafanızı toparlayın vs
Geçici bir durum bence, zihnen dinlenmeye ihtiyacınız var

Yaptıklarının da payı vardır yalnızca ayrı kalmak deil

Yükünüzü hafifletecek birileri yok mu yanınızda?
Sürekli çocuk çocuk çocuk evet çok yorucu oluyor...

Dinlenmeye ihtiyacınız var...

Ve arada mesafe olan ilişkiler ya aşırı özlem sonucu hararetleniyor,yada aksine zamanla soğuyor...

eşimin ailesi ile.. kısıra bakmayın çok geç cevap oldu uzun zamandır girmiyorum

malesef hiç kimse yok.. tek bakıyorum..

4 senelik evliyim ama eşimin işinden dolayı o kadar çok taşınma oldu ki inanın arrik yoruldum ve en son ev aldik.. ben sabitim.. eğer en son kaldığımız memlekette yapabilseydim ayrılmazdım.. şartlarım çok zordu mecbur kaldım ayrılmaya

emin olun oda gelmek istiyor ama izin sıkıntısı çok çekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…