- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi Canan_canan
-
Paldir küldür giriş yemeğe
Doğal olun ya ııykkk ne öyle yapmacık
Ay ben ağzına laf olmasın diye aciz görünmeyeyim diye ağdasız gezmiyorum 3 güne 1 bakıyorum acaba kıl mıl çıkmış mı diye her an deodorant kokuma bakıyorum parfümüme bakıyorum boğazımdan göğüslerime kadar bakım kremleri kullanıyorum.Ben her gün bunları yapıyorum zahmetli ama zevkli.Eşim beğensin sevsin yeter.
Peki adam hic farketmedi mi kasdigini yoksa bu senin dogal halin mi saniyor?Ay ben ağzına laf olmasın diye aciz görünmeyeyim diye ağdasız gezmiyorum 3 güne 1 bakıyorum acaba kıl mıl çıkmış mı diye her an deodorant kokuma bakıyorum parfümüme bakıyorum boğazımdan göğüslerime kadar bakım kremleri kullanıyorum.Ben her gün bunları yapıyorum zahmetli ama zevkli.Eşim beğensin sevsin yeter.
Ne bilim ya çıkmızsa diye.Bir kıldan bile tiksinebilir pürüssüz görünmeye çalışıyorum Hatta evlenmeden önce neler yaptım neler horluyor muyum acaba diye tüm gece uyuduğum vakti ses kaydına aldım.Horlamıyor muşum ama burun bandı falan kullanıyırum nolur nolmaz.Erkek misin yoksa kız? Ağda yaptırıp 3 güne bir hangi kadın kontrol eder?
diyor ki sen ne kadar zarifsin Diyor Alalh iyiki karşıma çıkarmış yerim seni diyor.Peki adam hic farketmedi mi kasdigini yoksa bu senin dogal halin mi saniyor?
Dalga mi geciyorsun kiz bizleNe bilim ya çıkmızsa diye.Bir kıldan bile tiksinebilir pürüssüz görünmeye çalışıyorum Hatta evlenmeden önce neler yaptım neler horluyor muyum acaba diye tüm gece uyuduğum vakti ses kaydına aldım.Horlamıyor muşum ama burun bandı falan kullanıyırum nolur nolmaz.
Ne bilim ya çıkmızsa diye.Bir kıldan bile tiksinebilir pürüssüz görünmeye çalışıyorum Hatta evlenmeden önce neler yaptım neler horluyor muyum acaba diye tüm gece uyuduğum vakti ses kaydına aldım.Horlamıyor muşum ama burun bandı falan kullanıyırum nolur nolmaz.
O yapıyor hatta diyor canım tuvalete gidecem bekle falan tamam hayatım diyorum mesela benim ki geldiyse bike susuyorum diyorum ki bir dişlerimi fırçalayıp bakım yapıp geleyim krem falan sürcem diyorum o bahaneyle kaçıyorum
Aynı yatağa giriyoruz ama ben yatakta bile kibar yatıyorum düz yatıyorum düz.Eşim üstüme biniyor ama yatarken.Ayni yatağa girip tüm özelinizi paylaştıktan sonra yemek, kıyafet gibi konularda bu kadar utanmanız yersiz.
Keyfine bak, rahat ol biraz o senin eşin. Eşin seni sevip değer veriyorsa, senin kusur olarak gördüğünü o görmez merak etme
Herhal yani Öyle görsün beni soğumazsa anla ki seviyor hahahSen kesin ole yapmisindir seviyorum seni kuzu
Ne bilim ya çıkmızsa diye.Bir kıldan bile tiksinebilir pürüssüz görünmeye çalışıyorum Hatta evlenmeden önce neler yaptım neler horluyor muyum acaba diye tüm gece uyuduğum vakti ses kaydına aldım.Horlamıyor muşum ama burun bandı falan kullanıyırum nolur nolmaz.
Fake demek banlanma sebebi ancak su yorumunuzdan sonra bizimle burada kafa buldugunuza inaniyorumAynı yatağa giriyoruz ama ben yatakta bile kibar yatıyorum düz yatıyorum düz.Eşim üstüme biniyor ama yatarken.
Ay ben ağzına laf olmasın diye aciz görünmeyeyim diye ağdasız gezmiyorum 3 güne 1 bakıyorum acaba kıl mıl çıkmış mı diye her an deodorant kokuma bakıyorum parfümüme bakıyorum boğazımdan göğüslerime kadar bakım kremleri kullanıyorum.Ben her gün bunları yapıyorum zahmetli ama zevkli.Eşim beğensin sevsin yeter.
O yapıyor hatta diyor canım tuvalete gidecem bekle falan tamam hayatım diyorum mesela benim ki geldiyse bike susuyorum diyorum ki bir dişlerimi fırçalayıp bakım yapıp geleyim krem falan sürcem diyorum o bahaneyle kaçıyorum
Estafurullah.Sadece çok kasıntı yapıyorum o kadar çok kasıntı yapıyorum ki.YaşayamıyorumDalga mi geciyorsun kiz bizle
Fake demek banlanma sebebi ancak su yorumunuzdan sonra bizimle burada kafa buldugunuza inaniyorum
Gidin az otede oynayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?