Eşime Karşı Çok Utangacım

Erkek misin yoksa kız? Ağda yaptırıp 3 güne bir hangi kadın kontrol eder?

Ayni yatağa girip tüm özelinizi paylaştıktan sonra yemek, kıyafet gibi konularda bu kadar utanmanız yersiz.
Keyfine bak, rahat ol biraz o senin eşin. Eşin seni sevip değer veriyorsa, senin kusur olarak gördüğünü o görmez merak etme

Peki adam hic farketmedi mi kasdigini yoksa bu senin dogal halin mi saniyor?

Erkek misin yoksa kız? Ağda yaptırıp 3 güne bir hangi kadın kontrol eder?
Ne bilim ya çıkmızsa diye.Bir kıldan bile tiksinebilir pürüssüz görünmeye çalışıyorum Hatta evlenmeden önce neler yaptım neler horluyor muyum acaba diye tüm gece uyuduğum vakti ses kaydına aldım.Horlamıyor muşum ama burun bandı falan kullanıyırum nolur nolmaz.

Dalga mi geciyorsun kiz bizle

Sunu okuduktan sonra ya saka yapiyorsunuz ya da cok takintili birisiniz.

Ayy bayılacam ya böyle hayat mı geçer
Yarın bir gün hastalık olsa ne olacak eş demek her hâline şahit ve destek olan demek zaten

Aynı yatağa giriyoruz ama ben yatakta bile kibar yatıyorum düz yatıyorum düz.Eşim üstüme biniyor ama yatarken.

Gece horlamaktan daha çok utanacağın şeyler olabilir ama
Tüm gün tuttuklarını gece salıverirsin filan, onu napcan?

Bu mesajınız beni bayağı şaşırttı doğrusu. Eşime aşığım yazmışsınız ama bence aşk değil de hayranlık -aşırı derecede- gibi geldi.

Kraliyet ailelerinin de olur ya kadınlar onlar gibi geldiniz bana. Eşinizi de Lord olarak görüyorsunuz sanırım

Çok kısa sürede evlendiğimiz için Sanırım bu halleriniz aranızda bir samimiyet oluşmamış gibi geldi bana. Görücü usulü ile evlenen pek çok insan var Telefonda falan konuşuyorlar gayet de samimi oluyorlar sonra siz telefonda da mı görüşmediniz merak ettim doğrusu

Niye ? Eşten tuvalet ihtiyacini saklamak neden ?
Eşin insanüstü özelliklere sahip tuvaleti gelmeyen biri olarak görmüyorsa seni sorun yok bence

Hehe sevgilik dönemlerimizde ben de çekinirdim bigün dayanamayıp kanat ızgara söyledim,açlıktan gözüm dönmüş,sonrasında parmaklarımı yalaya yalaya kanatları yiyince utanma filan kalmadı,bence size de öyle birşey lazım

Ayy bunu okuyunca kendimi ayi gibi hissettim.
Ben tuvaletimi bile bile yaparim o banyodayken.
Beni her türlü kötü kiyafetle görmüstür, her türlü koku, bakimsiz halim.
E iki cocuk getirdim dünyaya, hep yanimda yardimci oldu. Cekinmek mi, yo yo yoo dostum. Kötü günümde yanimda olacak insandan cekinmemeliyiz.
Cünkü insanin basina hersey geliyor.
Size yazik degil mi, herkes pjamasiyla koltukta tikinirken siz neden kasilasiniz ki?
Dünyanin en rahat esi benim galiba.
Utanayim mi bilemedim.
Bir de ac durulur mu kardes ne yaptin sen.
Bir psikolog olsun arkadas olsun bir konusun rahatlayin.
Ayy ben baya yilisik, yüzsüz utanmaz bir esim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…