Eşime Karşı Çok Utangacım

Bende eşimde utangactik ilk zamanlar baktım olmuyor ilk ben utanmayi bıraktım açtım onuda
Zamanla normale dönersiniz

Ben inandim.
Ayni olaya sahit olmustum yillar once
Kadin kocasi ise gidince wc ye giriyordu tutuyordu tuvaletini yazik..napicam diye dert yaniyordu.
Aradaki yorumlari oku
Adam yatakta ustume biniyor demis
Pess bu kadar utangac kadin bunu nasil yazar
Bildigin dalga geciyor

Aklıma ne geldi:) yıllar önce bi firmada staja başladım ben yeni ortamda çok gerilirim.neyse yemekhane de toplu yemek heniylr ben zaten az yerim bide yeni olmanın etkisiyle iyice az ve yavaş yiyorum:)birgün ik müdürü bayan dedi ki kızım günlerdir seni takip ediyorum dedim onun gibi yiyeceğim valla aç kaldım amma az kibar yiyorsunhalbuki bilmiyordu akşam iş çıkışı hergün anne açım ben dediğimi

Yorulmuyormusun bu kadar herseyi ince eleyip sık dokurken ?
Yaptıkların güzel gercekten insan kendini bi saldımı ipin ucu kaçıyor,
Ama aç kalmak tuvalete gitmemek abartı.

Flört zamanında olur bunlar genelde ama sizde o olmayınca evliliğe denk gelmiş.
Benim rahatlık kriterim birinin yanında osurmaktır. Kendini zorla, aş kendini aş. Bir pırt tüm derdini çözer.
Osuruğa dayanan adam yemek yemeye takılmaz

Bacım sen bilirsin ama ederinden fazla değer seni kendinden eder.yani bu kadar pohpohlama üzülürsün haşa karşındaki bulunmaz hint kumaşı değil sev say hürmet göster ama aşırısı da Bayar

Dur bak ne anlaticam..
Sevgiliyiz daha, bu yollari asmis gelmis yanima, ilk defa bir gece gecirecegiz sarilip yatacagiz arkadasta kaliyoruz.
Ayy ben bir üsüttüm. O gece sabaha kadar neler neler, tutamiyorum gaz kacirip duruyorum uzun hava gibi, o birsey degil agridan ölüyorum. Basimda durdu endiselendi, sardi sarmaladi beni üsümeyeyim diye, ben züüüür, piiiirt gidiyor, ne agri cektim, finalinde de kustum. Poseti tuttu.
Bak biz daha sevgiliyken yasadik bunlari. Hala beni cok cekici, güzel, tatli bulur.
Pjamami gögsüme kadar cekerim, gripken burnuma peceteyle tipa yapip gezerim.
Seviyorsa göze batmiyor hicbirsey.
Ki biz cok egleniyoruz, herseye gülebiliyoruz.
Bu da bir fikir. Sen citayi cok yükseltmisin, yani bunun dogumu var, lohusaligi, hastaligi var..
Simdiden alistirmisin yaaa, bak ben üzüldüm

Eğlenceli konu ama Milanam, çok ciddiye alınacak konu da değil aslında bilmiyorum ciddi ciddi yazan var mı?
Valla ben ciddiye aldim ne yalan soyliyim..
Dedigim gibi ayni seyleri yasayan bir yeni gelinin konusmalarina sahit olmustum cok.eskiden.

Bilemedim simdi

Neyse ..yatayim.ben
Yogun birgundu zaten.

Ben bide şeyi merak ettim tavuk yiyemiyorsun dökersin diye ama rus salatasıyla pilavı nasıl yiyorsun? Onların dökülme ihtimali daha o yüksek halbuki
Yemek yendiğinde adam salona gittiğinde mutfağı toplarken ye sende açım diyeceğine? Ama ya çiğneme sesi falan olursa olmaz dimi pardon atladım orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…